Ak chlap, tak čiernovlasý, taký trošku dlhší ale ešte stále chlapčenský strih. Na očiach nezáleží, ale zelené sa mi páčia najviac. Ešte z mne neznámeho dôvodu ma občas berú blonďáci. Ale skôr tak psychicky.
A dievča...tmavé vlasy, alebo červené. Pekný úsmev a vyššia ako ja, keďže reflex stavania sa na špičky sa mi nedarí potláčať
@zuzuneka ?? že prosím? ja som ryšavka od prírody a mám modré oči, rovnako aj moja sestra a poznám ešte pár ryšaviek s modrými očami a keďže ryšaviek nieje veľa tak si dovolím povedať, že jedna polovica je zelenooká a druhá modrooká
tmave vlasy tmave oci, ine mi nic nehovorilo.. to preto mam teraz modrookeho blondaka nejde o farbu oci ale co je v nich, nejde o farbu vlasov ale o to co ma v hlave
@mm47 nepozerám jej fotky, ale na tejto je fakt krásna. A že vyzerá dobre v telke, tak to hej... lesba síce niesom, ale uznám že je fakt pekná žena... neviem ako naživo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
2.čiernovlasé
dlho dlho nič
brunetky
dlho dlho nič
dlho dlho nič
dlho dlho nič
dlho dlho nič
dlho dlho nič
blondíny
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Ak chlap, tak čiernovlasý, taký trošku dlhší ale ešte stále chlapčenský strih. Na očiach nezáleží, ale zelené sa mi páčia najviac. Ešte z mne neznámeho dôvodu ma občas berú blonďáci. Ale skôr tak psychicky.
A dievča...tmavé vlasy, alebo červené. Pekný úsmev a vyššia ako ja, keďže reflex stavania sa na špičky sa mi nedarí potláčať
Z neho jednoducho nemôžem, on je vážne kus!
@zuzuneka mala som rysavu spoluziacku prirodnu a mala gastanovo hnede oci
to isté , len tmavé vlasy
a teraz sa mi brutálne páči jeden ... červené vlasy , zelenohnedé oči
a potom ešte môže byť aj hnedé oči + hnedé vlasy .. rovné
» www.google.sk/imgres?q=maria+...