minule ma mlada prekvapila ze lahni si a dala sa tak zadockom kumne potom zachvilu pod odzadu potom pod dolu ja idem na konika a potom zas pod od zadu .. . telocvik jak keby mame 18
@kobra@2 hej, ale dalo by sa to kľudne zhodiť na to, že som sa predčasne urobil, takže to netrvalo ani v minútach. Ale verím, že takéto robenie nebude časté.
Ked si z klubu dotiahnes domov podobne hovado ako si ty a obaja pacnete koleso, tak nie je problem sa zodierat aj 10h takmer v kuse do dalsieho vecera, s nejakymi servisnymi prestavkami na napitie sa a wcko
Ale samozrejme len raz za cas, z toho je potom aj tyzdnova rekonvalescencia
@kobra@16 áno, preto nosím boxerky, aj keď on, ani ja už nenarastieme a môžem chodiť aj holý ako po nuda pláži, ale viac nenarastie aj keď by som chcel. Ale ja som spokojný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ked si z klubu dotiahnes domov podobne hovado ako si ty a obaja pacnete koleso, tak nie je problem sa zodierat aj 10h takmer v kuse do dalsieho vecera, s nejakymi servisnymi prestavkami na napitie sa a wcko
Ale samozrejme len raz za cas, z toho je potom aj tyzdnova rekonvalescencia
A nemal som žiadny sex.