Váš najhaluznejši zážitok pod vplyvom drog-tvrdých aj makkých
No tak ja som casto a dost hulil aj Tripoval a tahal piko...ale dodnes s kamosom mozme spominat na nase nespocetne haluzne prihody,dialogy a monology pod vplyvom...DROG..a co?...ak to niekomu vadi,nech nam da pokoj...___a nezapomente hulit a jointy posiii
najhaluznejsi zazitok op trave ked som doma cural... curam curam a hajzel sa posunul do prava a ako som sa otocil tak stale sa otacal okolo mna doprava
no ja poznam aj take,ked moj diler bol s kamosmi hulit...totalne sa skurili...a siel nastupili o 23do elektricky a tam zistili,ze jeden kamos je postaty a ma svoj ud vonku z nohavic....
alebo na hubkach:
kamos:mne nic nie je...(chvila ticha)...a ty lampa bud ticho
hmm... videl som jednorozce, zlomil som si ruku, pocul som vzdialenosti, cestoval v case, mam 5hodinove okno z jednej akcie, vlnili sa dlazobne kocky, a pravidelne mam pri tom zazracne zakroky v stolnom futbale...
vsetko pod vplyvom alkoholu alebo THC, ja nedrogujem.
Moje zazitky, no napriklad strata osobnosti a splynutie z vodou, ked som citila ako sa na mne tvoria kryhy, ako sa vlnim a tak... Kamaratka zase na ketamine mala stav ked sa plazila po zemi a odpadavali z nej casti tela
raz,ked som sa sam skuril doma,tak som si lahol na postel,otvoril okno a smial sa,ze vtaky lietaju...alebo sme s kamosom sli v elektricke a trepali sme sa a potom cumeli jak dementi na kolajnice(sme si mysleli ze je to nekonecno)...hmmm a taak
ked sme boli s kamosom hulit na Velkonocny pondelok,sadli sme si k vode a cumeli na vlnky(o tom potom)...a tak som namocil prst do vody a mal som kvapku na nom a citil som sa nou byt,bol som nou a skoro som sa rozreval...a na LSD-som zaspal a v noci som sa zobudil a videl som smrtku s kosakom...mal som pocit,ze som sa rozpadol a znovu poskladal..hmm zaujimave...(odporucam pozerat pri zhuleni a LSD na:vlnky,tiene,svetla,vzduch)...a pri LSD som vedel jak chuti vzduch...hmm a to bolo uuzasne ze som siel Kosicami,v ustach si lizem LSD a fizli oproti mne a jak na nich pozeram a sa mi roztahoval ich ksichty ...inac asi 7hodin po LSD je hrozne ist mestom a pozerat na tvare-sa bojite,blby celkovo pocit,striasa vas...
Ty vole zazitky na drogach a ja..to by bola cela kniha o tom!!Tenkrat poprve s THC v plucach sedim si tak v nasej zalôtej Blavackej MHD a zrazu strasny trash a namiesto ludi zacali nastupovat postavicky od Walt Disniha..bola sranda cestovat v buse s Káčerom Donaldom a jeho synovcami...p.s.snehulienke s popoluskou smrdia nohy...a ze princess
A este jeden zazitok znovu v spolocnosti THC som totalne odflasha na bratislavskom hrade za tych par minut co som bola "prec"som prežila iny život:ako normalne som sa narodila,vyrastla vydala mama deti a učila som hru na zobcovej flaute..pritom v skutocnom(co je vlastne skutocne??)zivote som na hudbu totlane hlucha!!
Po varenom mliecku s konope...noo, som asi na dve hodky s nikym nekomunikovala ...a predtym 10 min zachvat smiechu z nicoh ...a nemohla som ani zo zaciatku chodit ...a paranoje jak svina!!!a ked som pila kofolu a zula uvacku, tak som si myslela, ze mam v hube normalny cukor
na tripe ma nahanali horalky w lese boze to bola haluz.....a kamarati naokolo boli postawicky W.Disney....a po mlieku som si myslela ze som na cudzej planete s mimozenstanmi.....
no my ked sme raz s kamosom kurili lisajnik,tak po takej dobrej hodine tich som konecne prehovoril(lezal som na posteli):kurva,ja asi nemam nohy...hmm a potom sme sa len rehotali...
alebo:ked sme raz boli tiez s kamosm skureny,tak sme asi pol hodinu nekomunikovali medzi sebou ani s ostatnymi kamosmi a potom sme sa spolu postavili a mlcky sme sli prec a ja mu po ceste tak ticho hovorim:predstav si,(takym mierne opileckym tonom)ze,by si miesto kokota mal stopu v blate po sustakovej bunde....(potom sme rozmyslali aj nad bananom,stopu od topanky...) a tak sme spustili rehooot...hmmm a potom som si lial tonic do oka a videl som take fialovo ruzove geometricke tvary...hmmm....a taaak
hhmmm,*LOL-škoda že už nemáwam halúzky ako pred 2rokmy....ale taq minule som napríklad rozmýšlala ako so 100.wky vyrobím 200sk..LOoOOL D...som bola úplne w p1či s toh...hhhh
ja ked som isiel cez prechod tak som v strede zaspal. proste som normalne zaspal postojacky a na mna sa rutila velka biela dodavka, ktora bola asi 20 metrov predo mnou ked ma kamos stiahol za ruku. skoro by som tu uz nebol
to ked sme boli raz skureny s kamosom,tak som mu cital basen...citam,citam a zrazu sklonim hlavu a spim...kamos hovori ze takych 20min. mne sa to zdalo jak minuta...hmm
Mno kedze nehulim ani nic tak len take co som pocul od spoluziaka....
chalan po LSD s mamou v tescu vidi ako rohliky vyskakuju z kosika, alebo (ten isty chalan) videl na namesti Falca aj s nim pokecal, len ten hajzel ho nechcel zobrat lietat
spoluziak sa zhulil a ked prisiel domov, tak v obyvacke sedeli 3 jelene a kuakli na telku, tak ich pozdravil a siel
ja som nahulený ešte vživote nemal vidinu ale zato pekne som veľa veci poplietol ,napr. raz som nasadol na zlý vlak a zadrichmal a zobudil sa v zlatých moravciach 120 kilakov od domova, tak som si ubalil ešte jedno a nasadol na bus domov
Revolucionar: preco by ma mali ojebat, ked ja sama som videla namiesto lizatka cigaretu?...si myslis, ze je to nemozne, ked sa niekto totalne dohuli? a pisal si ze si ete nemal ziadnu vidinu, takze asi preto neveris...
Cheekee , lebo ja má odhulené fakt dosť a už mi to ani nič nerobí , a nemal som ešte vidinu a to som hulil ako 13 ročné decko aj 15 krát za deň, a vživote som nemal vidinu ,tak preto sa mi nechce veriť že niekto objaví inú planetu nahulený, trava je lahká droga ktorá ked je kvalitka dokáže ti spraviť v hlave miš maš ale takéto haluze patria pod tvrdé drogy ako lsd alebo meskalin ,ani z lysohlaviek nemáš taká haluze aké opisovali tvoji kamoši...
Ja si na drogach(okrem alkoholu a heroinu)viem navodit hocijaky stav(hlaven pri trave),niekedy som as chcel citit ako ked som bol skolkar a bolo to...je to uuzasne,mozem vidiet hocico na co si spomeniem..ano je to mozne..zato ze toho niekto nie je schopny......hmm,ale najlepsie to funguje na LSD...
Minulý rok som sa surovo predavkovala kofeinom. Vážne. Týžden som totižto pila iba toto(denne): Nápoj podobný red bullu ale v litrovej flaši(4 litre)-podotýkam že je tam množstvo kofeinu asi také jak v štyroch kávach), 3 krát denne kafíčko, plus cca 12 plechoviek coca coly. A čo mi z toho bolo? Videla som pred sebou tancovať Axla Rosea s Jimom Morrisonom a naťahovaly ku mne ruky nejaký mrtvy ludia...tak asi tolko ku mojim zažítkom pod vplyvom kofeinu podotýkam že som si vtedy dala asi trojdnovu detoxikaciu mineralkou, ale potom som si musela dať aspon kofolu, lebo mi začalo hrabať. Teraz už haluze nemávam ale niekedy cítim prebytok kofeinu.
Neviem, všetci mi hovoria že v sedemnastich zomriem na infarkt, myslim že prehanaju ale na infarkt pravdepodobne zomriem, infarktové stavy mavam často takže podla mna to raz aj vypukne na ostro Ale čo už , neviem sa toho kofeinu zbaviť.
po trawicke:sme sa s kamoskou w bare modlili na kolenach k wesiaku...odspiewali sme mu asi wsetky tie chore kostolne songy,z kt. za normalneho stawu newiem ani slowo az kym kamoske nezacali "wyschinat" oci
alkohol:wyskocila som z terasy na chate s rozbehom...zhruba len 2,5 m nad zemou,ale stacilo mi
hm...aach,tak sa vratil moj diler z talianska kde bol za "mamickou" a mi rozprava:sedim ti v aute a pozeram na ferrari,tam okolo neho takych 20ludi a daco si vymienaju navzajom...samo,ze diler...pridem k nemu aj ja,so svojim autom a sa ho opytam po talianksy na parno(pouzil vyraz parno,sme sa rehotali,ze je to internacionalizmus-sa o nom budu deti ucit v skole),a on v tom svojom ferrari otvori mini chladnicku a v nej same ampluky s drogami..a tak si kupil za 20eur Ruzovy Sen..ruuuzovy pervitin(sme sa smiali,ze to bude pre dievcata,pre chlapcov bude modry a pre gayov a lezbicky fialovy a tyrkysovy)...hmm...a mu 24hodin bavilo..potom tam mal travu,ze ked si dal 3prasky tak odpadol..surovo zjebal na zem..hmm..a daco mi preniesol cez hranicu,tak sa tesiiiim..hmm..aach a potom prisiel pred blok sme sa este s kamosom rehotali a z auta vystupi jeho matka s malym 2rocnym deckom(dilerov kamos),diler cely hotovy a sa skloni a posepka malemu:az bude mat 10prvy krat fuknes...aach...tak takeho ceeem mat brata...hmm..aach..tak uz dost..pa a nezapomente hulit a jointy posiiilat,jo?
Revolucion: Vidim že niekto je tu odobornik na vsetko. Ale ak sa o tom chceš presvedciť,skus vychlastať tolko jak ja a uvidis tie haluze...ak to prežiješ. Good luck.
NO ja som raz hulila v potoku nejakú fakt kvalitku a odfešovla som tak že som si o kameň rozbila hlavu potom ma tahali z potoka lebo nohy mi totálne odišli nemohla som uribt ani krok a ked ma postavili strašné krče som dostala a odpadla. potom som videla len svetlo bola som uplne v tom že idem do neba a potom kamošovu roku jak ma prebierali a odniesli ma na matrac a tam som sa lúčila so svojím chalanom lebo som si bola istá že zomieram...No a v takom to svtave ma odvlikli na pohotovost! a ešte som musela zobdit našich kvoli peniazom..a zašívali mi tu ranu..strašné!
Revolucion: len bacha na to, lebo orkem toho, sa ti budu triast ruky, a veci co robis teraz lavou zadnou budu problem. Cize napr ked si zapalis cigu dnes za 10sekund tak ked uz budes bez jedla tak ti tobude trvat aj minutu a viac... nehovoriac o tom ,ze budes mat stale menej a menej sil, a ehm ked to preseries tvoje telo zacne spracuvat bielkoviny zo svalstva a to uz je veeelmi zle stadium. Takze neprehant
To že má niekto na tráve úplne vidiny je pekná kravina,možno prvýx 5-6 krát hej ale potom to už je o niečom inom.Ja som raz na hubách sadol k PC a ocitol som sa v úžasnom kybernetickom svete,ruka v ktorej som mal myš mi pripadala ako úžasná vec,proste nevnímal som inú realitu ale iba PC svet,hudba bola úžasná,rozumel som po anglicky každému slovu,čo normálne nie je šance,myslím že elektronická hudba na hríby je fasa.V každom prípade good triP
Speedyi:do p*ci...zato ze ty vidiny a halucinacie nemas,zato ich nikto nema???ti uz uuplne jebe na mozog??ja ich mam hocikedy(hlavne na hashe),vidim komiksovo,lietam,vidim hadov a zeny,milencov(v skutocnosti je to strom)...hmm...ano na trip je dobra elektronicka hudba...na LSD som pocuval Prodigy...a je to uuzasnee...hm,potom sa neskutocne hodi aj Hnedrix..hmm..no joo..hmm..
No ja som nijaký zážitok taký nemala a už ani nebudem mat lebo už nehulim...ale moja kamoška že vraj videla u nás na kruhovom objazde jaskynu a v nej medveda...a dalšia kamoška videla po ceste utekať piškotý,ktoré jej kývu
Ja ked som si dal tento rok na bee free v sobotu v noci butterfly( extaza ) a chvilu potom triple x ( tiez ) a za dve hodky na to stvrtku tripu To boli inace pocity.. Sadol som si na take molo pri stanku... Vsade okolo mna voda... Prave vychadzalo slnko ... Citil som sa jak .. To sa ani neda opisat... Kazdy dotyk slnecneho luca ma unasal prec... Voda sa dvihala a robila take strasne veci ze neviem... A tie pocity co som mal.. No konec.. Nepametam sa ci som mal halucinacie.. Ale pametam sa na ten pocit.. Bolo to nieco nadherne.. Ale uz nikdy viac..Teda myslim viacej druhov drog naraz Fuj.. Som sa z toho spametaval cely tyzden
Salamiik- som sa uplne vedela vzit do toho co si napisal.. kazducky okamih toho okamihu..
jj drogy by sa v ziadnom pripade nemali mieshat..my sme si teraz v piatok s priatelom spravili taky ulet ze ekina (mitsubishi) a potom len sup dalsia polka a potom o tretej rano ze podme dat hasish a prejdeme sa po lese...
les v ktorom som vyrastala vyslis me niekde na cesticku pretocili sme raz a druhy krat a potom drb.. ze odkial sme prisli a kam ideme?
Vecer to bol skvely.. obzlvast ked ste s niekym koho milujete (neni to nash kozadodenny sposob zabavy, ale je to prijemne spestrenie)
skvelost skonca v okamihu, ked som zistila ze moje nove tenisky su ako posledne trhance robosha a ze sa mi pes vyvalal v peknej kope sra...
najhaluznejsi zazitok? hmm..strasna haluz bola,ked sme sa s kamoskami namotali na to, ze sme sa ocitli v stredoveku..dokonca sme si dokazali predstavit z obycajnych stlpov, ze su to hranice na upalovanie carodejnic..
heh, Sheena alebo ty ked si "bola" ten upir..som sa na teba namotala, ze si straaaasne vtipny upir
no stredovek bol sice fajn, ale na to som sa namotala az moc a potom bol velmi velky sok ked som sa behom 10 min ocitla zo stredoveku v terne a kupovala zakusky .. a dodnes nechapem ako sme stali v case, vtedy na dlhacoch....
My sme s kamoskou filozofovali nad podstatou nafajceneho cloveka... Prisli sme na to, ze je to to, ked niekto zhuleny povie nieco a ten druhy sa na to namota a az po piatich minutach mu dojde ze je to picovina... Ale inak Haska bola ked sme s kamoskou spali u mna a ona si myslela ze ze mam v izbe voziky z Kauflandu... Alebo ked sme sa s kamoskou (inac stale tou istou =D) presuvali odoblacikovavanim sa... Ale inak akoze ja som est ez travy nemala take vylsovene halucinacie ze by som videla nieco co neexistuje, skor len take veci ze som sa na nieco hrozne namotala... Teda vlastne asi dva ci tri krat som videla take geometricke vzroce a na ich vrcholoch take tlacitka ako sme mali na dialkovom k starej telke... A aby som ich stlacila tak som musela ukazat dva prsty do V-cka akoby peace... A proste nejlepsie stavy su ked lezite na luke a pecie na vas slnko...
hmm..vyslovene halucinacie z travy asi nemozu az tak byt, teda aspon myslim..podla mna len vtedy, ked to clovek bud prezenie alebo zmiesa s alkacom alebo niecim inym..a tak,mno
ja som raz pod THC fajcila cigu tak ze som vyfukovala vzduch...ale nebola ani zapalena...a nedrzala som ju lebo som "nemala" ruky..bola proste vo vzduchu
Ja ked som sa zhúlil tak som mal samé haluze,,,napríklad:
Išiel som s kamarádom zhúlený a kamarád zastal a ja že čo sa deje a on:Roztiahol ruky a stál na jednej nohe a:uuuuu. a ja do výbuchu smiechu.Pozrite si stránku čo sem napíšem tam hovorí moj kamarád o Zničenie Slovenska Napíšte my potom do tajnej správy váš názor pls
No ja som spadla na hubu na schodoch,buchla sa do sanky JAUU snad 3dni ma to bolelo hned na to som so sebou smarila o zem v kupelni a v izbe u kamosky tiez, co som sa nemohla vobec ovladat,na nohach ustat...strasne
jj.. nechapem ako ich mozeniekto mat -> vizualne halusky ... je to vedecky dokazane ze to je nemozne.. a mnou odskusane... raz som odkuril cely gram bielej vdovy... po 17tom vodnom som chytil flasha... rozbil hlavu... mal som v sebe uz pol litra domacej asi preto som zvladol dat tolko bong... bolo to dost neprijemne... do rana som len lezal a cakal kedy vykrvacam a zomriem...
najlepsie stavy som mal na THC vs ecstasy vs ketamine ...
boli sme na chate v kopcoch... mala partia ludi .. 4-5 ...
o 2 hej v noci sme sa vybrali na prechadzku...
pocity ktore som zazival boli neopisatelne..
mal som pocit akoby cely moj zivot bola len parodia... prezival som nekonecny sen ...
dalsi haluzny zazitok som mal ked som byval na private ... nikto ma nerusil tak som si naladoval kocku hashu do shishy.. zas nieco okolo G..... neviem kolko som toho vyfajcil ale viem ze asi 3 hodiny som sedel v najvacsej zime vonku na balkone so shishou v hube.. a vsugeroval som si ze som v druhej svetovej vojne... nikto by ma nedokazal presvedcit ze to tak nie je... ked prechadzala naookolo elektricka vnimal som ju aku lietadlo.. a hladal som vsade gulomet
btw k tomu milovaniu a bozkavaniu.... kazdy hovori ze to je ta najpeckovitejsia zalezitost ale este som nemal prilezitost vyskusat to...
ja som bol na jednej party a ked som sa vracal zvonku, kde som sa bol vymocit, tak som sa takmer vratil do baru s vysusenym konarom. Takmer, to naj uz bolo vtedy za mnou
no po tripe sú statné dojazdy ráno, organizmus akoby nefungoval, takže deň po cítiť k tej droge hrozný odpor .. .. ale dva dni po je to už nutkanie dať si znovu
na prispevku c. 89 som sa rehotal jak prasa. Takzvany sa trafil presne do temy
Celkom bola sranda ako sme ja a moj kamarat stravili neskutocnym rehotanim sa vkuse asi 30 minut v kupelni. kamarat sral a ja som sa rehlil rozcapeny vo vani a trepali rozne picoviny. Ked mi kamarat podakoval, ze je rad, ze som pri takom velkom pocte ludi, s kt sa stretavam, nan nezabudol a pozval som ho na tuto super party (dvaja chlapci v teplakoch-ako zvycajne), tak ludia, co vtedy boli prave na zachode na lubovolnom poschodi v panelaku, si museli zapchavat usi od toho, aky rehot vtedy z nas vysiel
je divne ze volakto tu pise ze mal po ganji vidiny...ja hulim uz dost dlho a nic take sa mi este nestalo ze by som videl skriatkov a picoviny...nato su ine veci...ale mozem s istotou povedat ze najkrajsie veci v zivote som prezil nastavovany
Halušky z trávy sú kravina , možno sú maximálne vsugerované , lebo tráva nie je halucinogén ale droga čo spôsobuje ilúzie a skresľuje vnímanie reality , nedotvára novú. Deti deti keby ste vedeli o čom tie drogy sú pred tým ako ich začnete brať.
akurat su taky zmateny z toho ze sa zhulili tak si nieco predstavia a si myslia ze naozaj, nieco ako denne snivanie..potom zozeru nieco z coho su naozajstne haluze a drbne im
som raz v ,,druhom stave´´ privrela oci a ocitla sa zrazu v bielej miestnosti som nechapala co sa deje, a tam len take dvere boli. Chvilu som na nich pozerala a zrazu sa otvorili a vysiel taky malilinky saso som sa zlzila skoro od smiechu
ale nemozem povedat zeby som na trave mala halucinacie to vtedy bolo na niecom inom ale na trave asi nikdy nechapem jak moze mat niekto vizualne halusky na grasse maximalne tak psychicke ale vizualne...hmm...neviem ci vam to verit mozno ked tak si sugerovat ze nieco vidite ale to je hlupost
Moj najhorsi zazitok,.........hmmm..........asi ked som v plzni s kamosom zahulil, no zrejme sme dostali ako bonus do kavicky i nejaku skurv. primes..............Nic, nic a zrazu som nevedel chodit, rozpravat, hudba sa monotonne opakovala dookola (cosi ako tududu.du...tududu.du...), jedine co som videl boli zelene svetielkujuce gulicky, co okolo mna obehovali strasnou rychlostou a to ma to chytilo v strede parketu, kde bolo plno ludi. Dalsiemu kamosovi (on nehulil, mal rozum ) dalo prace dostat ma z parketu a potom po schodoch z 3. poschodia von. V domneni, ze idem von som vtrhol i na damske wc, i ku ochranke. Medzitym ma asi 10 ludi uslapalo, ked som stale padal. Nenormalne som sa potil a vraj som mal oci do XY..............Druhy moj spoluhulic, jeho som dostal von ja, este ked som bol v pohode (potom ked som vysiel hore na diskoteku to chytilo mna). Mal cosi podobne + mimotelove zazitky (videl sam seba). Neskor videl krasnu luku (bol v centre mesta kde bol vsade beton, ziadna zelen!). K tej luke sa viezol elektrickou (pritom sa opieral o mur domu a posuval sa stale o meter.cestu si znackoval zvratami)................co dokaze nejaka hnusna primes v jointe (
hmm to s tym bozkavanim ked lezis dakde na trave co tu dakto spominal je fakt masaker,,,my sme si tak ficali na takej vysoko postavenej cistinke ci jak sa to povie a sme sa tocili a ´´kamos´´ drbol do flase ta sme sa ´´prebudili´´ a pozreli sme co sa deje inac by snami spadlo asi z 5m vysky hh..ale bol to fakt masaker ked ludia okolo nas chodili a my sme si tak ficali jeden na druhom
Oliverboy: presne podobny zazitok mal kamos asi pred dvoma tyzdnami, aj to s mimotelovym zazitkom, tiez po nejakej takejto "dobrotke". Zjavne kapusta pokvapkana PCP alebo nejakym podobnym svinstvom. Nexapem na co to tam davaju :
hmmm treba si dat koleso-E-ekinu hmmm a pustit si do usi diabla v prevedeni DRUM N BASS a ides si....................ides si............................................a ides si....................................................a ides si.....
Chalnko znamy si machol hriby a bol v robote Sedel za PC a zacali nanho vyskakovat ikonky z PC tak musel ist domov bo mu jebalo jak isiel domov tak si zadelil este bongo pod branou Dosiel domov a kuka nanho foter aj mamka, ze co mu je a on ze nic (si myslel ze nic nespozoruju) tak isiel do kupelne a sa zlakol vraj vyzeral strasne Tak isiel do izby sadol za PC ale za nanho vyskakovali ikonky tak si isiel zapalit na balkon a kuka ze ty kks byvam na prizemi idem sa prejst (byva na 7) zacal preliezat balkon a zrazu kuka ze chodnik zacal padat dole do pice tak si to rozmyslel vratil sa do izby a cela bola cervena a este uvidel fotku sestry na stene a tym to skoncilo isiel spat
Keď beriem do úvahy, že úroveň a kvalita halucinácii po užití niektorých drog je vždy primeraná intelektuálnym a rozumovým možnostiam narkomana, vidím že väčšina z vás je na tom dosť zle. Česť výnimkám (splynutie s vodou...)
Najhaluznejší to nwm, ale včera sa mi stalo, že pozerám na práčku, ako perie a ona stále zrýchľuje. Kukám, kukám a naraz vyletím vonka za kamošmi, že: Tam vnútri vážne vybuchne práčka, utekajte!
trochu az moc som mala (chlast, durman, toluen, ganja) ale stalo za to... stavy najvacsie, vkuse som videla nejake tri osoby co tam neboli s ktorymi som sa asi dve hodiny rozpravala... bolo to dost psycho lebo som absolutne nechapala kde som co robim co bude s kym to vobec som ... a kamarat stavy total rovnake rano sme sa dobre na tom smiali ale v noci sme sa teda dobre bali...
a vlasne hej aj take haluze ze splynutie s vodou, alebo ze sa vlnim a neda sa to zastavit a tak ale to mam furt, na to som si uz aj zvykla... ale zo zaciatku to bolo tiez dobre psycho..
vypravate tu niektory pekne kokotini...z marihuani nie su ziadne halucinacie.akurat ked zhulite toho viac ako sa ma (co teda ja robim furt) tak budete strasne richlo rozmislat.napr za 5 sekund ti prebehne tolko veci co by ti normalnom stave prebehlo asi tak za 1-2 minuti.to mozem povedat zo skusenosti
aa matus pekne forum no jo joo..ja som mala iba travu....a to mi isiel neeeeeeeeskutocne pomaly cas proste ja som myslela ze presli uz 2 hodiny a ubehli 2 minuty potom som mala pocit ze mam mokre oči alebo že sa mi roztekaju..strasne zvlastny pocit...a potom uz len som mala neskutocny zachvat smiechu..mi trhalo az branicu aa som mala strasnu chut kreslit ale bol to hrozen pohodovy stav..taky zee joo a potom uz len hrozne sucho v ustach aa prvy krat mi este bolo zle od zaludka...a to je asi tak vsetko
hm.... mne grasiik velmi pomohol uz pri vela pisomnkach... pri kazdej som dostal 1-tku... takze... len mi je luto ze niektori ´´tiipci´´ hulia len preto ze si myslia ze je to moderne alebo ze baby na to letia... a podobne kktinky... ked sa chcem nad niecim hlbsie zamysliet alebo prist na podstatu... natiahnem si dve finske... pustim si hudbu... sadnem do kresla... proste taka pohodicka...saam doma...hudba... a tak... vtedy ma napadaju krasne veci... uzitocne veci... ale ozaj ludia v tej skole mi to velmi pomaha... samozrejme nieje to recept... ved 100ludi 100chuti...a deto 100 reakcii... mozno mam stastie ze to na mna ucinkuje prave takto... ale samozrejme nebudem len ospavovat... blavaci viete kde je hodzko... isiel som z praxe...bolo vecer...bolo myslim v novembri alebo decembri...takze tma hej... bratislavske ulicky su same osebe deprimujuce vecer... a nevravte ze nie... mal som strasny grasik ludia... vola sa to ´´Nebola´´ je to vacsi shit ako jack hearer... aspon tak mi to tvrdil...a musim to len potvrdit... 1g= cca 650-750sk... kvalita ozaj!... v momente ako som si to este na praxi heh strelil do hlavicky v drese som mal kybel v momente my to krasne suplo do hlavy citil som ako mi spuchli oci... zacinal som pocut podrobnejsie...vidiet lepsie... zachvylocku mi to trosku poskrabkalo priedusnicu... takze chvylku som si prekaslal... a potom ludia heh vysiel som z kuchyne von... padol som na akolena...este som sa chcel chytit stola ale nic...nedociahol som... a uz som iba volal na kolegu lukaas...lukaas... rychlo akraviny poznate to... pomoz mi...prehnal som to... on mi tam daval prednazky... inak...cisty diabol ten lukino radsej vam nepoviem kolko si za ten vecer toho strelil on...vase nazory by boli aj tak...klames...blbost...a bla bla...ale je mi jedno... dobre sa mi pise takze pokracujem po nejakom case mi zbalil veci povedal mi ze vonku mi bude lepsie...tak sme vysli von...pred vchod... poviem ze to bolo na obchodnej... viac nepoviem... pre istotu... a hned ako sa otvorili dvere von... waaau ten cerstvy vzduch... doslova som citil ako ked mate digit. fotak ked sa pohybuje ta blbost ked zoomujete tak som citil moje oci heh a hned mi stuplo sebavedomie...ale nachvylku poom strasne paranoye... predtuchy hej... spajal som si dokopy rozne veci ktore som videl vonku a tvoril som si pribeh co sa stane asi za 30 minut a tak... ale ked som isiel cez prechod,,,,,, niekto tuna hore pisal ze ho auto skoro preslo...dodavka akasi... mna tiez.. osobne normalne auto... pri hodzku je siroka cesta...velmi siroka... a chodci sme mali cervenu...lukas uz bol na druhej strane a ja som necel ostat sam s cudzymi ludmi...na druhej... tak som kaslal na to myslel som ze to stihnem a rozbehol som sa... za nim... ked som sa pozrel na pravu stranu...teda...velmi vela aut... ved...hodzovo namestie...ono bolo to skor pri kollarku ako pri hodzku.... tam na rohu .... a proste tie auta ked som zbadal...fuha som vedel ze je zle... strach... ale tak som prebehol ozaj rychlo a ked som bol pri nom som ho chytil za bundu a som dychal tak rychlo ze to poculi asi aj ty co ostaly na tej druhej strane....ako keby som ho uz necel ppustit aby mi nezdrhol.... bla bla... potom sme isli na hlavnu stanicu.... okolo UV SR blavaci vedia asi kade... a tam sme si pozreli vlaky... ale tie vycitave tvare co na mna pozerali vrazednym pohladom...theeeda.... strach a hroza... vtedy som mal najhorsi dovtedy zazitok co sa tyka hulenia... fakt... uz ani neviem poriadne ako ale pokupovali sme si listky... on isiel tam na vlak a ja do pk... nasadol som...cely rozklepany...necel som aby sme uz isli bol som strasne zdeleni takze som chcel byt s niekym... a v tom mi vola ked ja som bol vo vlaku ze jemu pred nosom zdrhol....tak ja hned stastny ze kde si bla bla bla... tak som hned vyskocil z mojho vlaku a isiel som pred hlavnu...tam sedel nasraty na lavicke... a vtedy to zacalo...radsej som bol ticho...a tym svojim tichom som pocul absolutne vsetko ... volala nejaka pani a hovorila ze ano to su ti dvaja sedia tu na lavicke kedy pridete pre nich...a podobne.... potom som videl ako sa nenapadne davaju ludia do pol kruhu okolo nas...samozrejme vo vacsej vzdialenosti...ze ked budeme chciet utekat aby nas urcite chytili.... robili vsetko nenapadne...ale netusili ze ja mam v tej chvyli ´´o koliesko viac´´ ako ostatny.... aspon som si to myslel...nahovaral... preslo vela minut...lukino si zatial napalil dalsie a dalsie... toho co som mal ja .... uz ani sam neviem ...cestou na savko to bolo 7 a cestou na hlavnu to bolo dalsich 7 takze...si to zratajte a predstavte... hlavne bez jeb... komentikov... uz ani neviem ako mam pokracovat... viem ze som bol mimo este v utorok... a to som isiel z tej praxe v nedelu vecer... pretoze sme chystali na pondelok... takze od pondelka som mal skolu cely tyzden... a v utorok som bol este ´´ vytrety´´ bol to fakt sylny zazitok... pre mna osobne... nejaky borec si povie ze jaaaj bla bla bla to aj ja kazdy den 29 krat a bla bla bla nezaujima ma to... niektore veci co sem ludia pisu su bohuzial vymyslene takze,... klamu len seba... no nevadi.. kto mi neuveri tento moj pribeh... tak co uz no... je mi to aj tak jedno ... snazil som sa to znova predstavit si to pred ocami aby to bolo tak ako to nasledovalo za sebou v ten vecer...takze... ten kto sa dostal s citanim az sem ... heh tak mu/jej dakujem ze to vydrzal... a myslim si este taku poznamku si dam.... ze travicka by mohla byt kludne legalna aj na SR ale to by nemohlo byt praave tych tiipkov ktorych som spominal na uvod... preco to robia.... vtedy by to bolo vsetko bezpecne.... aspon si myslim... ale tak... mozno myslite inak... no nic idem si zapalit a spat... unaveny som majte sa dobru noc a dakujem ze ste citali ...
@112 heeeh..fakt posobivy pribeh ...nedalo mi to neprečitať si to až do konca... a ked si myslis, ze ti nekto neuveri, tak ti poviem...toto sa ani neda vymysliet, to sa da asi len zažiť ..ale halus .. 100 bodov
@114 heh..no, s ganjou su vzdy nejake zazitky ...ale neprehanam to s tym, takze taky specialny zazitok ani nie...len take typicke stavy, čo sa pri huleni vyskytuju, napr. som videl namiesto chodnika vodu, alebo ked bol kusok od nas odtokovy kanal mestskej kanalizacie a šplachotalo v nom, tak som si myslel ze to je zvuk nejakeho mora, a ze pride potopa ....abo ked sme zhuleni haluzili na detskych preliezkach asi meter a pol od zeme, tak som sa bal ze spadnem asi 100 metrov hlboko ...a take bezne veci, ze kazde auto co prejde okolo považujem za fizelské
ludia uprimne je mi z vas zle :-! ja si pamatam len noradrenalinovy trip ked som odbehol viac ako som vladal ale zeby som si mal dat fet, ludia zivot je krasny nekazte si ho
Spapal som koláčik pri výrobe, ktorého bolo použité mlieko z kvalitného indooru. Rozprával som sa s bohom, videl som všetkým ludom na ulici v rukách zbrane a mal som pred očami tváre ludí, ktoré sa mi snažili niečo povedať. Najväčšie stavy som zažil 3 hodiny po požití, ked som prišiel ku starkej. Viedol som súčasne 2 rozhovory: jeden so starkou a druhý v hlave s neznámou osobou. Zapol som svetlo v izbe, sadol do kresla a ked som sa pozrel na strop, tak sa strop roztvoril a osvietilo ma cítil som pocit úplnej blaženosti.
Moj najhaluznejsi zazitok bol z tej najblbsej drogy aka len existuje cize toluen Uvazoval som ci tu spomeniem tuto latku aby ste si nemysleli ze sackujem praveze mam k tomu odpor smrdi mi to iba som to skusal parkrat a radsej si zahulim pripadne resim ine chemikalie Bol som s dvoma chalanmi fukali sme ja som bol v strede. Sackoval som vtedy upne prvykrat... Najprv mi zacalo cvengat v usiach potom prislo teplo a zrazu uplna volnost doslova som vyletel zo svojho fyzickeho tela!!! Videl som ako mi padla hlava sedel som v tureckom sede cize som ostal vlastne tak kamarati si to nevsimli ja som nemhol vydat ani hlasok... Vsetko som videl a pocul zhora krasne farebne vtaciaq perspektiva cisty astral ak to poznate!!! Myslel som ze som mrtvy chcel som sa vratit nedalo sa ani pohnut tak som si plaval oblohou prec celou krajinou sade som sa dostal cez mury strechy do domov setko som videl a pocul proste peckaaa =D Potom ma to zacalo tahat spat chalani so mnou mykali ja kricim ze este nieee nieee a potom som sa prebral. Kolko to trvalo ani ci to bola pravda ze som bol v cudzich pribitkoch newem ale od vtedy sa mi ic podobne nestalo len ma zdy bolela hlava tak som sa vyjebal na cele sackovanie... Nikdy vsak na ten stav nezabudnem!!!
aaaah boli tu pekne pribehy ale aj take ktore sa mi zdali vymyslene ale to je jedno ked ludi bavi vymyslat nech vymyslaju....
a teraz k PRIBEHU ____
ja fajcim vypek uz par rokov a priblizne pred rokom na jednom dome (vsade sa pilo, fajcilo ), pri pokurke na balkone som zacul krik o pomoc.... na balkone fajcila somnou aj jedna kamaratka ktora sa rozutekala dole tak som odohdil cigu aj ja.... utekam dole schodmi zrazu ma niekto chytil a pyta sa ma kam utekas a vtedy som sa vratil do reality isiel som naspat na balkon a rozdychal zazitok.... tot vse
Ja mam tych halusiek,ze: Váš najhaluznejši zážitok pod vplyvom drog-tvrdých aj makkých-makkych asi nie,straasne moc... Ale jeden z tych najhaluznejsich bol ako sme s kamoskou prvykrat spapali tripa na jednej undergroundej akcii hore v lese ci kde..Prve hodiny sme sedeli niekde na kopci prec od ludi,lebo sme mali prijemne halucinacie tak sme si to nechceli pokazit xichtmy..Ale neskor nas zacalo srat,ze sme zaplatili vela za vstup tak sme tam sli Ludia si urcite museli mysliet,ze nam sibe,lebo sme tamadial behali uplne vyhukane,ze pris,tieklo z nas,citili sme ten dazd na sebe vsetko.Zastavili sme paru ludi s otazkou napr,ze: Heej,typek,pocuj-prsi ci nie?Ste mali vidiet tie xichty ty volee..Nechapacky z nas Niektori vyzerali,ze sa nas boja Neskor sme zistili,ze je krasna noc,po kkt hviezd a vsetci suchy,aj my dokonca Sa na tom stale tak kruto smejeme jaaj.Milujem take haluze..Take veci si clovek najviac pamata,aspon ja
Heej a inač,pochvala typkovi,co spravil tuto anketu.Nieco zaujimave a prijemne si precitat,saak treba vediet aj o haluskach inych Len skoda,ze tu vacsina su asi menej inteligentni ci coo,lebo staviky riadne majuuu z tej brutalne tvrdej drogy marihuany No su tu aj skvele prispevky samorejme..Ako sa vravi-Coho je dobre,toho je maalo
mali ste uz niekedy taky pocit ze citite ako vam rastu vlasy?? ..no bolo to brutalee ..alee takee halusky ako pisu niektory ze amli halucinacie take som este nemala
@20@typek SOm z rovnakej skupiny, ako Ty. A co lentilky, ale zistit, ze snehulienke smrdia nohy... To sa tiez len tak nedozvies . Velmi poucna rubrika, toto citanie
@30 heh uplne toto iste sa stalo mne ale to bolo po chlaste spadla a rozbila sa mi flasa z vodkou a ja som si stale myslel ze mam v rukach sklo zaryte az do masa
neda sa to opisat no ja to mam skoro vzdi good trip ... ale tak priklad mozem jedine povedat ... s kamaratom sme sa namotavali na zvuki ake sme robili on piiskal ja som luskal prstami a potom sme spravili dubstep asi po pol hodine vybuch smiechu asi tiez pol hodinu .... nwm druhy sme 5 zkureni a rozprava 1 ten druhi sa ho spita co si vravel on to zopakuje spitam sa ho ja ešte raz to pvoedz nepočul som rozprava zakoktal sa a takto asi hodinu dve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
no ja poznam aj take,ked moj diler bol s kamosmi hulit...totalne sa skurili...a siel nastupili o 23do elektricky a tam zistili,ze jeden kamos je postaty a ma svoj ud vonku z nohavic....
alebo na hubkach:
kamos:mne nic nie je...(chvila ticha)...a ty lampa bud ticho
kamos a ja:
ja:kde je prach?
kamos:ja newem?...
(hystericky zachvat)
ja:co,co?...vyber vysavac a pod povysavat prach!
(sme sa rozrecali a potom 20minut rehotali vkuse)
a este mnoho dalsich!
vsetko pod vplyvom alkoholu alebo THC, ja nedrogujem.
Hlavne tych ked som nevedela rozoznat co je realita a co nie..
Alebo si poviem, to nic, to je len haluz a potom z toho vyjde ze to bolo naozaj a ja som sa presviedcala ze nie..
Piko berie dusu..
alebo:ked sme raz boli tiez s kamosm skureny,tak sme asi pol hodinu nekomunikovali medzi sebou ani s ostatnymi kamosmi a potom sme sa spolu postavili a mlcky sme sli prec a ja mu po ceste tak ticho hovorim:predstav si,(takym mierne opileckym tonom)ze,by si miesto kokota mal stopu v blate po sustakovej bunde....(potom sme rozmyslali aj nad bananom,stopu od topanky...) a tak sme spustili rehooot...hmmm a potom som si lial tonic do oka a videl som take fialovo ruzove geometricke tvary...hmmm....a taaak
chalan po LSD s mamou v tescu vidi ako rohliky vyskakuju z kosika, alebo (ten isty chalan) videl na namesti Falca aj s nim pokecal, len ten hajzel ho nechcel zobrat lietat
spoluziak sa zhulil a ked prisiel domov, tak v obyvacke sedeli 3 jelene a kuakli na telku, tak ich pozdravil a siel
ja som mala dosť vidín, ale len zo začiatku, potom už nie.. ale mala som
a nič iné som nemala, okrem trávy
alkohol:wyskocila som z terasy na chate s rozbehom...zhruba len 2,5 m nad zemou,ale stacilo mi
hmm
priznavam ze mlovanie sa pd vplvom drog je nadherna vec.kazdy dotyk je tisicnasobne precitenejsi a bozky.. kazdy ma inu chut..
hehe s frajerom mame take ststie ze si vzdy zaplatime na akciu vstup a potom sa na to vyfakujeme a radsej sa ideme prechadzat a funkovat si
skratka.. uz mame kilometre vnohach bratislava prejdena krizm krazom a nidy som to nelutovala..
jj drogy by sa v ziadnom pripade nemali mieshat..my sme si teraz v piatok s priatelom spravili taky ulet ze ekina (mitsubishi) a potom len sup dalsia polka a potom o tretej rano ze podme dat hasish a prejdeme sa po lese...
les v ktorom som vyrastala vyslis me niekde na cesticku pretocili sme raz a druhy krat a potom drb.. ze odkial sme prisli a kam ideme?
Vecer to bol skvely.. obzlvast ked ste s niekym koho milujete (neni to nash kozadodenny sposob zabavy, ale je to prijemne spestrenie)
skvelost skonca v okamihu, ked som zistila ze moje nove tenisky su ako posledne trhance robosha a ze sa mi pes vyvalal v peknej kope sra...
heh, Sheena alebo ty ked si "bola" ten upir..som sa na teba namotala, ze si straaaasne vtipny upir
Sajuri - poznam typka, ktory ma rad taketo stavy a vtedy sa povazuje za najlepsie odpaleneho..ale mna to nejako nepritahuje
Išiel som s kamarádom zhúlený a kamarád zastal a ja že čo sa deje a on:Roztiahol ruky a stál na jednej nohe a:uuuuu. a ja do výbuchu smiechu.Pozrite si stránku čo sem napíšem tam hovorí moj kamarád o Zničenie Slovenska Napíšte my potom do tajnej správy váš názor pls
» www.ceknito.sk/video/77386...
ten čo sa tam úplne rehoce tak to som ja
na to mame LSD, heroin, lysáče alebo durman
najlepsie stavy som mal na THC vs ecstasy vs ketamine ...
boli sme na chate v kopcoch... mala partia ludi .. 4-5 ...
o 2 hej v noci sme sa vybrali na prechadzku...
pocity ktore som zazival boli neopisatelne..
mal som pocit akoby cely moj zivot bola len parodia... prezival som nekonecny sen ...
dalsi haluzny zazitok som mal ked som byval na private ... nikto ma nerusil tak som si naladoval kocku hashu do shishy.. zas nieco okolo G..... neviem kolko som toho vyfajcil ale viem ze asi 3 hodiny som sedel v najvacsej zime vonku na balkone so shishou v hube.. a vsugeroval som si ze som v druhej svetovej vojne... nikto by ma nedokazal presvedcit ze to tak nie je... ked prechadzala naookolo elektricka vnimal som ju aku lietadlo.. a hladal som vsade gulomet
btw k tomu milovaniu a bozkavaniu.... kazdy hovori ze to je ta najpeckovitejsia zalezitost ale este som nemal prilezitost vyskusat to...
Celkom bola sranda ako sme ja a moj kamarat stravili neskutocnym rehotanim sa vkuse asi 30 minut v kupelni. kamarat sral a ja som sa rehlil rozcapeny vo vani a trepali rozne picoviny. Ked mi kamarat podakoval, ze je rad, ze som pri takom velkom pocte ludi, s kt sa stretavam, nan nezabudol a pozval som ho na tuto super party (dvaja chlapci v teplakoch-ako zvycajne), tak ludia, co vtedy boli prave na zachode na lubovolnom poschodi v panelaku, si museli zapchavat usi od toho, aky rehot vtedy z nas vysiel
ja ked zmotam tak som uplne v pohodke, uvolnena, maximalne sa smejem uplne ze najviac zvolovin...
to s jednou kamosou ked idem, tak sa na nu nemozem ani kuknut potom, bo mi je srasne smiesne z nej...
raz sme tak stali na zastavke a pol hodiny rozoberali to jaky nam pride bus a pritom sme mali ajtak v piči na jaky nastupime
ale tie ujeby v kosickom troleji...no konec....ta geriatria tam
ja som mala iba halusky z travky a to take normalne, ciste namotavky a vybuchy smiechu...
a teraz k PRIBEHU ____
ja fajcim vypek uz par rokov a priblizne pred rokom na jednom dome (vsade sa pilo, fajcilo ), pri pokurke na balkone som zacul krik o pomoc.... na balkone fajcila somnou aj jedna kamaratka ktora sa rozutekala dole tak som odohdil cigu aj ja.... utekam dole schodmi zrazu ma niekto chytil a pyta sa ma kam utekas a vtedy som sa vratil do reality isiel som naspat na balkon a rozdychal zazitok.... tot vse
nič kamoš pred pár dňami nevedel pizzu jesť, taký vpiči bol