no ani neviem, ale tak napr. ´til death (v dobrom aj zlom) je dosť suché hoci som videla len zodve časti a ani to nie cele, ale neoslovilo ma to.
ale inak @magick55 má pravdu. lebo ani neviem o takých čo niesu dobre lebo ak ma niečo neosloví tak to nekukám. akurat toto že som par krat videla....inak neviem.
@miaja Tak aj ja veľa seriálov nepozerám, ale zrovna tie dva čo som spomenula sa mi vyslovene protivia, alebo ako by som to nazvala. A z oboch som pritom videla pár dielov.
Takže nechcem od vás všetky, ktoré nemáte radi, len tie najneobľúbenejšie (chápem že je to divné slovo , teda tie, ktoré sa vám zdali vyslovene nepríjemné a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
alebo este Krok za krokom
Čo taký Harry??
Big bang je tiež riadna kokotina..
ale inak @magick55 má pravdu. lebo ani neviem o takých čo niesu dobre lebo ak ma niečo neosloví tak to nekukám. akurat toto že som par krat videla....inak neviem.
viem jak to myslíš, akože videla som už nejaké úryvky zo serialov čo sa mi nepačili... ale okrem týchto si nespomeniem...