Keď som mala 6 rokov, zomrel mi môj pes Noro, bol to sučiak a rodičia mi ho vypchali a spala som s nim,a ko niektore deti s mackom a podobne...bol to ako môj plyšiak...a čo vy ?
@frflos moj najsilnejsi pozitivny emocny zazitok bude az @admin prestane byt ... no ako to povedať.... kokot a dá ti ban fake sice nie ej proti pravidlam ale spam je
ked sme vyhrali nad majstrami slovenska a 3 dni som sa potom nemohol poriadne postavit na nohy. Ked som isieli do sutaze ako najvacsi outsider, nikto o nas nepocul a odchadzali sme ako majstri.
a posledne nedavno. Priatelia, ktorych milujem maju kapelu. Mali prvy koncert. Len som sa dival a bol som stastny. Samozrejme, ze priatelstvo, laska. Ked obijmes cloveka a este druhy ten si z toho hypnotizovany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(Že fór! ....Chapeme sa )
a posledne nedavno. Priatelia, ktorych milujem maju kapelu. Mali prvy koncert. Len som sa dival a bol som stastny. Samozrejme, ze priatelstvo, laska. Ked obijmes cloveka a este druhy ten si z toho hypnotizovany...