s mojou kamarátkou sme urobili pesničku... ona napísala text a urobila klip... ja som vymyslela hudbu a spievam... je to neprofesionálne, nahrávané cez mobil a bola som vtedy nachladená a zaujíma ma váš názor
preco nahravas, ked si nachladnuta?
pekny hlas, ako prvotina fajn... klip ma pekny napad, na texte by som popracovala, v speve si nie si celkom ista melodiou, ale to je normalne, ked clovek nema vyspievanu piesen, ktoru skladal... a klavir pekny, jednoduchy, ale chybaju mi tam dalsie nastroje... kazdopadne ked budete na sebe pracovat baby, tak z vas moze nieco byt
@vikcucu
1. jebte na snahu o klipy, radšej sa zamerajte na kvalitné nahranie hudby.
2. som prekvapený že pri texte netrpím, čo sa mi stáva pri väčšine slovenských, a tento nie je nejaký výnimočný, ale... nie je z neho utrpenie.
3. spev, frázovanie a melódia... prekvapivo dobré, len ku koncu keď to potrebovalo trochu zatlačiť na hlas, tak bolo počuť že si nad ním strácala kontrolu, nemáš v ňom (ešte?) takú silu aby to plnohodnotne zvládol.
4. nalaďte si klavír
5. noty od toho podmazu asi nemáš, predpokladám?
6. nahrávku čisto spevu asi tiež nie? lebo ak by si mala, tak by som ti povedal že pošli mi ju na mail. ak nemáš, a chceš mi dať šancu spraviť pod to nejaký plnohodnotnejší podmaz, tak nahraj znovu len vokál, a pošli na mail
(mail píšem do tsky)
tak celkovo - som prekvapený že na tvoj vek, a že na to ako amatérsky vyzerá ten "klip" samotná pesnička vôbec v princípe nie je zlá, teda okrem toho že je to maximálne provizórne zahraté a nahraté.
Sa mi lubi ako hned vyhovorky ze bola som "nachladena" sak koho to zaujima, ked si "nachladena" a napriek tomu ides nieco riesit je to tvoj problem nikto ta nenutil aby si "nachladena" nahravala D... a k tomu klipu- fajn akoze... vyzera to asi tak ako by som si aj predstavoval "klip" od dvoch pubertacok s jednym mobilom (to neber v zlom ale a psnicka, cojaviem moze byt, celkom fajn hoci take to nieje moj typ ale tak dajme tomu... tak trenuj/te dalej, toto ma byt povzbudenie! Chcem to zakoncit nejak pozitivne... nech sa vam dari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pekny hlas, ako prvotina fajn... klip ma pekny napad, na texte by som popracovala, v speve si nie si celkom ista melodiou, ale to je normalne, ked clovek nema vyspievanu piesen, ktoru skladal... a klavir pekny, jednoduchy, ale chybaju mi tam dalsie nastroje... kazdopadne ked budete na sebe pracovat baby, tak z vas moze nieco byt
Ovela lepsie by si urobila keby si nahravala cisto akusticke veci v studiu bez videa.
1. jebte na snahu o klipy, radšej sa zamerajte na kvalitné nahranie hudby.
2. som prekvapený že pri texte netrpím, čo sa mi stáva pri väčšine slovenských, a tento nie je nejaký výnimočný, ale... nie je z neho utrpenie.
3. spev, frázovanie a melódia... prekvapivo dobré, len ku koncu keď to potrebovalo trochu zatlačiť na hlas, tak bolo počuť že si nad ním strácala kontrolu, nemáš v ňom (ešte?) takú silu aby to plnohodnotne zvládol.
4. nalaďte si klavír
5. noty od toho podmazu asi nemáš, predpokladám?
6. nahrávku čisto spevu asi tiež nie? lebo ak by si mala, tak by som ti povedal že pošli mi ju na mail. ak nemáš, a chceš mi dať šancu spraviť pod to nejaký plnohodnotnejší podmaz, tak nahraj znovu len vokál, a pošli na mail
(mail píšem do tsky)
tak celkovo - som prekvapený že na tvoj vek, a že na to ako amatérsky vyzerá ten "klip" samotná pesnička vôbec v princípe nie je zlá, teda okrem toho že je to maximálne provizórne zahraté a nahraté.