aoy chcela by som vedet co si myslite o EMO lebo v lete ked som sa stretla z nejakymi ludmi ich nazory boli rozporu hodne...poznam aj EMO KIDS a vobec nesu taki ako ich opisuju na nete a telke a casakoch ......no aky mate nazor??
podla mna je EMO filozofia blblost, neviem aky pozitivny prinos moze mat pre teenagerov.myslim ze kazdy by sa mal podla moznosti snazit skor integrovat do spolocnosti v ktorej zije, zapadnut v kolektive, ako sa snazit za kazdu cenu vytrcat z radu
Wtf ty nám dnes nedáš pokoj?Akurát dnes sa rozhodnem,že sa budem celkom zapájať do diskusií a BUM,všetky si vytvorila ty :S Aspoň niečo normálne dpč píš! Lebo fakt prestanem chodiť na Birdz!
aj to su ludia každý sa nejak oblieka a ja ich obliekanie neodcudzujem,,,su aj ine štýli ako gothici,punkeri a čo ani proti nim nič nemam...hlavne je že su to super kamarati a mam ich velmi rada
ako vojdes na forum, tak nalavo mas take rozdelenie tem... preco si tam netukla a nevybrala si z milion predoslych podobnych diskusii jednu a neprecitala nazory? a) lebo si blba / b) lebo si lama / c) lebo si blba lama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov