mozno ma dobre myslienky ale nevie ich normalne vyjadrit a potom nemoze cakat nejaky respekt alebo ze ho budu v politike brat vazne. ya to ti trulkovci co tam su vedia aj o hovne hovorit tak presvedcivo, ze su uspesnejsi ako on. je to o prejave
@mm47 najviac ma bavi to že si furt serie do huby napríklad toto jeho slovník cudzích slov viď definícia neonacistu asi je pán Kotleba slepý keď neonacistu ešte nevidel lebo na tejto fotke je ich vedľa neho pomerne dosť napr v béžovej bunde a okuliaroch zakladateľ pražskej pobočky Blood & Honour Lukáš Strnad
@oiquell je to clovek co nema na to aby bol v politike ale hlavne aby nieco dobre spravil.
Strasne by som chcel aby bol niekde v Na telo a spytal sa ho niekto ako konkretne chce dosiahnut tie veci zo @14 , podla mna by pol hodku rozmyslal , potom zahajloval a isiel domov.
Ide o to že kebyže nemá len tie populistické prázdne reči a naozaj by ponúkol reálne riešienia tak by som ho možno aj volil. druhá vec čo mi na ňom vadí sú tie jeho odkazy na klérofašistický slovákštát a ako sa tam žilo perfektne, úžasne,dokonalo. pradedo mi o tom skvelom živote rozprával: o strachu, perzekúcii... obklopuje sa neonacistami, spolu zo svojim bratom Marekom vlastnil v BB obchod nazi oblečením a hudbou, už mu ho zavreli a takto by sa dalo pokračovať ešte pomerne dlho. je to klamár a populista čo si mýli vlastenectvo s rasizmom. ja sám som vlastenec ale to neznamená že budem tvrdiť ako nám bolo úžasne keď nás obládalo nacistické Nemecko a nenávidieť niekoho len preto že má inú farbu kože
@mm47 Lebo v parlamente máme takých ktorý niečo robia ? Ľudia preberte sa , to ako ho média prezentujú je len propaganda , ale to väčšine nedôjde lebo majú hlavu denne prilepenú k TV a žerú im tie fekálie.
Narozdiel u Kotlebu je vidieť že sa postaví na stranu slušných ľudí a spraví pre nich niečo aj keď on ani jeho strana nieje vo vláde.
Presvedčil ma už len tým , že podporil tento protest, nech už to dopadlo vďaka naším úžastným a čestným ( irónia ) politikom ako to dopadlo (krvavo)....
Podľa môjho skromného názoru spravil omnoho viac než tých 150 šúpákou ktorý sa oháňajú tým, že nemajú právomoci .....
@oiquell počkaj ty si fakt myslíš že Slováci majú problém z menšinou kvôli farbe pleti?
Dôvod by som hľadal skôr v tom že sa na nás priživujú za asistencie politikou (drvivá väčšina z nich , tých slušných sa nechcem nijako dotknúť) , a povedz mi že nie ....
v čom konrétne ti pripadá že klame ? ja zatiaľ vydím to že , chodí po akciách a podporuje ľudí v problémoch (mimochodom spôsobených hore spomenutou kombináciou)
Povedz mi kto v dnešnej dobe ti pomôže ak by si mal za susedou "neprispôsobivých" ( ako ja nerád píšem to slovo) ..... pozri si prípad O.Dobrovodský a môžeš robiť čokoľvek , každý na teba ser*e.
ach jáj , neviem načo leziete do diskusie , keď namiesto vyjadrenia svojho názoru a prípadného obhájenia už nieste ochotný sa zapojiť , Práve preto sa pýtam v čom lebo nemôžem a ani nechcem sledovať všetky veci kto kde čo napíše /urobí / povie .... tak kľudne môže byť niečo čoho si niesom vedomí.
@nohonoh no, ja na tom videu vidím kopec primitívov (plus ako chcú citovo vydierať - 10 ročného chlapca, ktorý netuší ani ako sa tam ocitol a nieto ešte očo tam ide - keby mal rozumu tak tam nestojím s primitívcami) čo iné si zaslúžia ako rozhnať?
@mm47 Podla mňa by povedal jednoducho nedať im dávky a pri trestných činoch trestať zložité rečí hovoria tí vlastizradci z parlamentu a nevyriešili zatiaľ nič....
@lx Hej a zbúra osadu bez kompromisu odkúpenia pozemkov a a sfetovaní debilní antifa aktivisti populistickí budú vykrikovať niečo o fašistoch a ľudských právach ako to býva...
@mm47@19 hanby sa všeobecne že sa vôbec za človeka považuješ včera na proteste som si všimol že páru tých kotlebovcov TZV náckov podla teba mali väčšie cítenie pre volanie po slobode ako by mali apaticky sedieť doma a nič nerobiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a podla mna je normalnejsi ako vsetci ti co su tam kde by nemali byt
aj ked to miestami trochu prehana, ale niekedy mam pocit, ze to vobec nevadi
Na druhej strane, ako politik stojí za hovno...
Obyčajný populista, ktorý by do politiky nemal ísť. Takých čo sľunujú je tam dosť.
@7 @10 dajte si facky
viď definícia neonacistu
asi je pán Kotleba slepý keď neonacistu ešte nevidel lebo na tejto fotke je ich vedľa neho pomerne dosť napr v béžovej bunde a okuliaroch zakladateľ pražskej pobočky Blood & Honour Lukáš Strnad
Strasne by som chcel aby bol niekde v Na telo a spytal sa ho niekto ako konkretne chce dosiahnut tie veci zo @14 , podla mna by pol hodku rozmyslal , potom zahajloval a isiel domov.
Narozdiel u Kotlebu je vidieť že sa postaví na stranu slušných ľudí a spraví pre nich niečo aj keď on ani jeho strana nieje vo vláde.
Presvedčil ma už len tým , že podporil tento protest, nech už to dopadlo vďaka naším úžastným a čestným ( irónia ) politikom ako to dopadlo (krvavo)....
Podľa môjho skromného názoru spravil omnoho viac než tých 150 šúpákou ktorý sa oháňajú tým, že nemajú právomoci .....
Dôvod by som hľadal skôr v tom že sa na nás priživujú za asistencie politikou (drvivá väčšina z nich , tých slušných sa nechcem nijako dotknúť) , a povedz mi že nie ....
Povedz mi kto v dnešnej dobe ti pomôže ak by si mal za susedou "neprispôsobivých" ( ako ja nerád píšem to slovo) ..... pozri si prípad O.Dobrovodský a môžeš robiť čokoľvek , každý na teba ser*e.