no takze sesternica ma vola na koncert lany del rey do viedne..a teraz dilema..ist ci neist? ..neviem ci mam ist alebo listok predat ..co si o nej myslite vy ? mate ju radi ?
ja by som na jej koncert nešiel, možno s viacerými ľuďmi prípadne s jedným človekom, ale len preto, že by som išiel aj do viedne a tak celkovo... jej hudba s ami nepáči..ale zase necháš sesternicu v štichu? choď, choď
@matkodrevo preboha, a prečo sa pýtaš nás? máš internet? máš. tak si niečo od nej popočúvaj a rozhodni sa podľa toho či sa ti to páči predsa.
pokiaľ ťa sesternica volá a aj ti kúpila lístok, tak tam asi nechce ísť sama, tak choď s ňou.
ja by som možno šla, ak by to bol koncert na ktorý mám možnosť sa ľahko a za lacno dostať - jej pesničky mám rada, ale keby som si mala vybrať medzi viacerými koncertmi, príp. na to dať vlastné peniaze, tak by som šla na niečo živšie, rockové alebo metalové sa vyblázniť.
Lanu sa da povedat milujem ale na koncert by som nesla.. pproste to nie je ten typ koncertu aky mam rada. Ale ak ty mas rada koncerty kde len stojis a pocuvas a nic viac, tak chod
Určite choď, ja keby som mohla idem na hocijaký koncert, už len kvôli tej atmosfére. Čo sa Lany týka, nie je mi veľmi sympatická ona ako osoba ani jej hudba - na môj vkus má príliš preafektovaný prejav a keby som ju počúvala pravidelne, asi by som mala ťažké depresie Ale rešpektujem ju ako speváčku, určite je momentálne jedna z tých kvalitnejších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale to je môj názor.
prečo sa nás to pýtaš? máš ju TY rada? nie?
ako, ja mám zopár jej piesní rada.
aj na ten koncert by som išla, ale len v prípade, že by to za mňa platil niekto iný, svoje peniaze by som na to nedala.
pokiaľ ťa sesternica volá a aj ti kúpila lístok, tak tam asi nechce ísť sama, tak choď s ňou.
ja by som možno šla, ak by to bol koncert na ktorý mám možnosť sa ľahko a za lacno dostať - jej pesničky mám rada, ale keby som si mala vybrať medzi viacerými koncertmi, príp. na to dať vlastné peniaze, tak by som šla na niečo živšie, rockové alebo metalové sa vyblázniť.
stala sa speváčkou lebo má tatka milionára...
@matkodrevo