Zistil som, že na také práce nie som, kde treba presviedčať ľudí aby si kúpili niečo čo ani nechcú. Ale neodsudzujem ľudí čo to robia, nakoniec, niekto to môže brať seriózne a skutočne chce pomôcť ľuďom, nie len sa nabaliť.
tazka, s dobrym platom, ak si schopny a ak ne, tak to fakt nezavidim. ze bola by to aj sranda ukazovat domy, hlavne, ak by som mala na starost nejake fajnove. inak by to bola hroza. ale strasne rada predavam veci, strasne rada vidim, ze clovek si chce odo mna nieco zobrat, tak keby som sa k tomu nejak dostala, asi by som to skusila. ale nesla by som za tym sama, lebo myslim, ze na to nemam.
@chrontos dobre dobre, tak odpoveď je naopak .. ale teda, samozrejme že taký človek musí mať obchodného ducha, a nie je to žiadne "presviedčanie" ľudí či čo to niekto hore napísal.. jednoducho sprostredkovanie kúpi/predaja nehnuteľnosti..niekedy až žasnem nad debilitou niektorých ľudí čo tu komentujú..
@jimmycrow ale kdeže, dostal som sa aj s takými tí mali také isté predstavy ako ty typu "treba presviedčať ľudí aby si kúpili niečo čo ani nechcú"
takí ľudia len kazia biznis, robia zlé meno, napomáhajú vzniku predsudkov a podobne a nakoniec aj tak z biznisu odídu, lebo zistia, že takýmto štýlom sa uživiť nedá a na napravenie mena je už neskoro ...a mimochodom, najlepší obchodníci nepresviedčajú, existujú ďaleko účinnejšie techniky predaja ako presviedčanie
@interrupcio Veď ale som tam napísal, že verím, že niekto to berie poctivo, že dokáže zarobiť a neodrbať... A tým si vytvára dobré meno, niektorí ľudia to rozšíria ďalej a tak. Všetko to chápem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Praca mozno celkom v pohode len musis vela ludi ojebavat a par ludom mozno aj znicit cast zivota ked si kupia zly dom :d
@laurikaaa rovnaká otázka - prečo?
@nikoll92 nikde som svoj názor neinterpretoval, ja sa pýtam a načrtol som jednu z možných odpovedí, rovnako ako v druhej časti tej vety -
"alebo skôr naopak?".
takí ľudia len kazia biznis, robia zlé meno, napomáhajú vzniku predsudkov a podobne a nakoniec aj tak z biznisu odídu, lebo zistia, že takýmto štýlom sa uživiť nedá a na napravenie mena je už neskoro ...a mimochodom, najlepší obchodníci nepresviedčajú, existujú ďaleko účinnejšie techniky predaja ako presviedčanie