V mojom pubertálnom období som robila piercing mnohým ľudkom, ale sama nemám. Raz som si prepichovala pupok (bolelo to menej ako ucho), ale mala som tenkú ihlu, tak sa mi nedala dať náušnica. Ten piercing mám doteraz odložený nikdy som si nedala... mám len uško decentne prepichnuté (vlastnoručne) 3 dierky a na druhom mám 1 .
Niekedy ma udivuje čo všetko si ľudia prepichujú... ja sama potom netúžim. Tetovanie ma nikdy nelákalo, no niektoré sú fakt pekné umelecké diela... ale na vlastné telo ani za svet
mám k tomu kladný vzťah a minimálne tetovanie by som chcel,keďže by som sa v budúcnosti možno aj sám rád venoval tetovaniu...je to o osobnom vkuse,niekto odsudzuje tetovaných ľudí a niekto ľudí,ktorý nosia ružovú....zobuďme sa trocha...
Mám aj tetovanie aj pierc v jazyku a mala som aj v obočí v nose A páči sa mi to ako kedy... beriem to ako napríklad že sa mi páčia sukne ale nie všetky
@flagrantine mwahahaha! ešte že chcem potetovať krk,rukáv na ľavú ruku,niečo na pravú,hruď a viac uvidím neskôr....budem strašiť postaršie dámy,vychádzajúce z kostola boooh
Mám tetovanie na ramene chcem si dať ďalšie.. piercing mám v spodnej pere a teraz onedlho ma čaká do jazyka V ušiach mám 6 dier dokopy Takže s toho logicky vyplýva že sa mi t páči
@flagrantine no,lenže na tak veľkolepé plány,asi budem musieť predať nejaký z mojich menej obľúbených orgánov,lebo to ide hrozne do peňazí ale aspoň budem pre tie babičky viac strašideľný
Nepáči sa mi ani jedno ani druhé, podľa mňa je ľudské telo pekné aj bez takýchto "skrášľovadiel".
Ja by som si rozhodne nedala ani piercing ani tetovanie, ale ak sa to niekomu páči, tak je to jeho vec, jeho rozhodnutie, s ktorým sa síce nestotožňujem, ale rešpektujem ho.
Podla toho kde... Na chudych babach je pekny v pupku potom sa mi paci pierc v jazyku v oboci nie. V pere bol pekny ale je uz straaasne otrepany a nudny. A potom uz take tie novinky ako ja neviem do lytka, pod oko a taketo to sa mi uz absolutne nepaci.
A tetovanie sa mi paci. Pacia sa mi aj velke tetovania napriklad ruky alebo chrbat poetovany ale nedala by som si to nikdyy. Keby som si mala dat tak jedine nieco male nenapadne
mam pierc v usku a idem dat dalsi mala som ho mat uz vcera ale nevyslo ..teta mi ho nechcela spravit ze to necha na jej dceru ktora bude v predajni az nabuduci tyzden :/
mne osobne sa piercing páči trošičku viac ako tetovanie ... nebyť rodičov už mám aspoň tri pierci ... a tetovanie na chalanoch je krajšie ako na babách podľa mňa
Sama mám v uchu sedemnásť kusov železa, v blízkej budúcnosti pribudnú aj inde; väčšina tetovaní ma neberie, ale ochotne si nejaké nechám spraviť, až nájdem motív, ktorý sa mi dostatočne zapáči.
Vždy ma lákalo tetovanie aj piercing, ale keď som si už vyberala:
Tetovanie - je krásne, ale po čase vypadáva farba, treba dávať dorábať.
Okrem toho, s kožou - a hlavne u ženy - sa v priebehu času deje všeličo, a tým sa deformuje tetovanie.
Za ďalšie - ak ma tetovanie omrzí, mám smolu, odstraňovanie nie je lacné a ani dokonalé...
Okrem toho, neviem si predstaviť, že budem mať 60 a budem potetovaná :/
Preto som zvolila piercing Mám labret - v strede pod perou - v tom záhybe na brade. Keď ma omrzí - vytiahnem a zarastie, zostane mi akurát tak malá bodka - jazvička. Mám namiesto kovu bioplast, vraj sa potom tie pierce lepšie hoja
Ale ináč sa mi vkusné tetovanie aj vkusné piercingy veľmi páčia. Ale nie každému to pristane. A nie každé tetovanie alebo pierce je pekný.
že chcem jedno aj druhé a neviem dokedy ale určite by som si ho dala odstrániť chcem skúsiť dôvod ej sprostý žijem len raz a preto skúšať skúšať skúšať....
Ak je to decentné, tak prečo nie ? Tetovanie si chcem dať aj ja..ale na členok Nepáči sa mi zase tatto na celé telo..to je už choré..a nepáčia sa mi veľmi ani tunely (v uchu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Obidve sú pekné ale nemôže to byť prehnané pretože to už je hnustné
piercing sa mi moc nelúbi -nikde .......... je to dosť na hovno
ak sa to niekomu páči, tak prečo nie, nevadí mi to.....
Pierc som si raz urobila sama, nastastie mi po mesiaci dierka zarastla a nevidno to. Ale mozno si dam repete
Niekedy ma udivuje čo všetko si ľudia prepichujú... ja sama potom netúžim. Tetovanie ma nikdy nelákalo, no niektoré sú fakt pekné umelecké diela... ale na vlastné telo ani za svet
» www.birdz.sk/webka/corvuscor...
a potom tá druhá časť nejdem sem dávať všetky linky.
Ja by som si rozhodne nedala ani piercing ani tetovanie, ale ak sa to niekomu páči, tak je to jeho vec, jeho rozhodnutie, s ktorým sa síce nestotožňujem, ale rešpektujem ho.
tetovanie jednoznačne chcem toto
♥-toto-chcem-na-15tku-/573828-foto.html
a moj nazor aj na piercingy aj na tetovania...podla mna to je krasa ..
A tetovanie sa mi paci. Pacia sa mi aj velke tetovania napriklad ruky alebo chrbat poetovany ale nedala by som si to nikdyy. Keby som si mala dat tak jedine nieco male nenapadne
osobne by som si tetovanie nedal, ale keď má dievča nejaké nad zadočkom také škaredé to nie je
Sama mám v uchu sedemnásť kusov železa, v blízkej budúcnosti pribudnú aj inde; väčšina tetovaní ma neberie, ale ochotne si nejaké nechám spraviť, až nájdem motív, ktorý sa mi dostatočne zapáči.
Tetovanie - je krásne, ale po čase vypadáva farba, treba dávať dorábať.
Okrem toho, s kožou - a hlavne u ženy - sa v priebehu času deje všeličo, a tým sa deformuje tetovanie.
Za ďalšie - ak ma tetovanie omrzí, mám smolu, odstraňovanie nie je lacné a ani dokonalé...
Okrem toho, neviem si predstaviť, že budem mať 60 a budem potetovaná :/
Preto som zvolila piercing Mám labret - v strede pod perou - v tom záhybe na brade. Keď ma omrzí - vytiahnem a zarastie, zostane mi akurát tak malá bodka - jazvička. Mám namiesto kovu bioplast, vraj sa potom tie pierce lepšie hoja
Ale ináč sa mi vkusné tetovanie aj vkusné piercingy veľmi páčia. Ale nie každému to pristane. A nie každé tetovanie alebo pierce je pekný.