Ale moja myseľ nie je schopná pochopiť to, keď si ju niekto pustí a hneď nato si ju pustí zas a hneď nato zas a púšťa si ju týždeň vkuse.. ja to proste nechápem.
a najviac ma dokaze nasrat, ked nejaky ohyzd to pusta na plne pecky po celom sidlisku, a aj ked zavriem vsetky okna a pojdem do kupelky, stale ju pocut. a pusta ju denne asi 3 hodiny vkuse dookola
a moj nazor je, ze je to ubohe, hudba neoriginalna a bez napadu, text bez hlbsej myslienky, cele je to len taka tuctova odrhovacka, EGO bez hlasoveho potenacialu a talentu, vlastne ako kazdy ubohy raper tuto u nas a vonkoncom nechapem (nadvazujuc na vyssie uvedenu myslienku), ako si TOTO moze niekto pustat cely tyzden furt dokola. No ale budis - sto ludi, sto chuti.
@frez dobre si si nasral do huby tým čo si teraz napísal ... "že žiadny talent vonkoncom ako každý úbohý reper tu u nás" ten song sa mi páčil kým sa z neho každý nešiel posrať ... ale mi nehovor že žiadny z reperov tu u nás nemá talent lebo je ich tu dosť talentovaných a nekomerčných
Názor je taký, že tá pesnička bola fajn kým ju nepočúvali všetci.. Za dva mesiace keď niekto vydá novú pesničku si nikto už ani nespomenie že nejaká Žijeme len raz vôbec bola.. Presne ako s Hey now.
@frez to hlasového som prehliadol tak sorry ale určite keby pohľadáme sa niečo nájde ... dokonca mám jeden tip ale v podstate sám neviem či to je rap alebo spev skorej niečo medzi ale to je fuk
a zrejme nepoznáš celú slovenskú scénu síce nehovorím že ich tu je habadej a každý druhý je topstar ale ver tomu že keby sa zameráš čisto na slovenský rap tak áno máme tu aj dobrých
vám uplne jebe.... nahrá dáku pičovinu teraz si zasrani čo to z rádia budúpočuť a iba sa ožierať a šukať nedzi sebou myslieť aký užasný život žijú lebo žijeme len raz.uplne to všetkým nové obzory otvorilo......
Divné že sa Vám chce poniektorím z nech "grcat" a pritom ked sa ta pesnička pusti na disco alebo niekde inde každý si ju spieva spolu sním mne sa tá pesnička páči každý sa vie prinej dobre vyblázniť..
Co je na tom že sa púšta všade ? aspon ked ju niekde budete počut o 2-3 roky spomeniete si na toto celé leto ..
Ludia začnite už konečne počúvať normálnu, kvalitnú hudbu ktorá sa môže nazývať hudbou, pustite si napríklad Metallicu,Guns n Roses etc..a nepočuvajte to čo ostatný len preto žeto počúvajú všetci !
a teda som rád že nie som sám kto z nej tyčkuje lebo tuto u nás som hater a neviem čo je dobré a som trápny a neviem čo všetko proste, som rád že je tu Birdz ktorý ma v mojich názoroch niekedy potvrdí
je to len komercna kokotina .. Ego aj Rytmus boli Kedysi velmi davno za cias kontrafaktu dobry ..len teraz co z nich je ? hovna ... A co sa tyka toho co s tu spominalo ze slovaci nemaju dobrych raperov musim nesuhlasit .. samozrejme nie sme Amerika takze to ne je na takej urovni ale urcite treba spomenut mena ako Boy Wonder, Delik, Supa, Strapo .. ale nqjviac SR scenu drzi asi Wonder ... a musim uznat ze Cesi su na tom lepsie ... maju skupinu rapperov pod nazvom TY NIKDY LABEL do ktoreho patri samozrejme aj nas Slovensky WONDER .. nie su komercny su to fajn skromny chalani co som si aj na koncerte stihol vsimnut .. a dalej z CZ este PRAGO UNION .. maju fylozoficky druh rapu .. a ked si niekto este pameta na stary CHAOZZ tak prave v Prago je ich byvali lyder DEPH teraz uz vystupuje pod menom KATO.... a vedel by som pisat o tom este dlho ale nebudem to tu spamovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ale moja myseľ nie je schopná pochopiť to, keď si ju niekto pustí a hneď nato si ju pustí zas a hneď nato zas a púšťa si ju týždeň vkuse.. ja to proste nechápem.
a najviac ma dokaze nasrat, ked nejaky ohyzd to pusta na plne pecky po celom sidlisku, a aj ked zavriem vsetky okna a pojdem do kupelky, stale ju pocut. a pusta ju denne asi 3 hodiny vkuse dookola
a moj nazor je, ze je to ubohe, hudba neoriginalna a bez napadu, text bez hlbsej myslienky, cele je to len taka tuctova odrhovacka, EGO bez hlasoveho potenacialu a talentu, vlastne ako kazdy ubohy raper tuto u nas a vonkoncom nechapem (nadvazujuc na vyssie uvedenu myslienku), ako si TOTO moze niekto pustat cely tyzden furt dokola. No ale budis - sto ludi, sto chuti.
okrem toho, myslis si, ze tieto sracky, co sa u nas tvoria, maju nieco spolocne s rapom?
a zrejme nepoznáš celú slovenskú scénu síce nehovorím že ich tu je habadej a každý druhý je topstar ale ver tomu že keby sa zameráš čisto na slovenský rap tak áno máme tu aj dobrých
a môj top:
@2 7
@27
SKURVENÉ YOLO!!!!!!
Co je na tom že sa púšta všade ? aspon ked ju niekde budete počut o 2-3 roky spomeniete si na toto celé leto ..
spamätajte sa.. Hlavne že vy ste dokonalí..
@barky tak ale on nemoze za to ze ludia su jebnuty normalny clovek sa nesprava presne podla toho co pocuje v pesnicke
a yolo je taka ista picovina ako swag
to fakt sa slovenski rapperi nezmozu ani na minimum originality?(ach)