@karlotiskot@3 poriadne som nevidela ani jedno. len nejaké vytrhnuté časti a prišlo mi to smiešne keď som bola dieťa nemali sme telku a ako teenedžerku ma to neoslovilo
@karlotiskot@1 prečo niekto nechce pozerať Godfather, však sa mu nemusí páčiť a môže to zkritizovať potom, ale zaradil by som to určite medzi filmy, ktoré by mal vidieť každý
@dz@2 mna zaujalo to "carovne" ... fantasy filmov je podstatne viac a sfilmovane su dokonca pratchettove knihy...
to "kategoricke" nie je na vsetky take?
a zaroven, ak si ich nevidela cele, nie je mozne, ze by ta mozno aj bavili?
Ja netuším vôbec.. no jedno je isté, že takú babu, ktorá by poznala všetky tie filmy, ktoré ja obľubujem nepoznám a možno ani neexistuje, ktovie. Sú to hlavne komédie a humor, ale čiastočne sa týmito filmami, ktoré ja obľubujem blížia Torpedo08 a Yoss tuná, takže poznám iba chalanov skôr.
@johnysheek@10 nepáčia a nebavia ma žiadne filmy, kde sú nadpozemskej vlastnosti, mágia, čary.. ale napr. sci-fi mám rada, lebo to je také že to môže niekedy v budúcnosti byť realita. Ale čary nie a neviem nepoznám Pratchetta a aj som si googlila a nič mi on a jejo tvorba nehovorí.
Súhlasím s tými výrokmi o Potterovi, Pánovi Prsteňov a Twilighte. Asi pred mesiacom dali na HBO myslím, že najaký príbeh Hobbita alebo či to bolo. Zapol som si, keď už to platím. Trvalo to asi 2 hodiny, pretáčal som to a netuším, o čo tam šlo. Ale bolo to šialene nudné. Chcel som vediet, prečo sú tieto veci také fenomén. A pritom, fantasy mi ani nevadia.
Akýkoľvek muzikál. Aj keď som mu hovorila, že napr. Hamilton by sa mu mohol páčiť z tej obsahovej stránky, tak sa nedal nahovoriť, pretože on nemá rád tieto ,,spievačky"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
U mňa je to asi Godfather
a ja by som sa nenechala nahovoriť na filmy spomínané v @2 + matrix + horory
to "kategoricke" nie je na vsetky take?
a zaroven, ak si ich nevidela cele, nie je mozne, ze by ta mozno aj bavili?
@passerine Podľa mňa celkom fér obchod
Ale za to Twilight mám rada, ten by asi on so mnou nepozeral