tak za zivot som bol asi tak na 15tich typoch kolotocov aj ked mam kolotoce rad no ale sak drahe to je jak svina a tu u nas chodia stale horsie a horsie a naj bol urcite breakdance:
victorio.sk/actions/20070923/dsc08696.jpg
a take one no ja neviem jak sa to vola take 4 lavicky oproti sebe co sa hojdaju a krutis sak viete co myslim
a nechapem preco sa niekomu paci autodrom vozit sa dokola mozem aj na bicykli
ja som bola na takom orlovi a konikovi v new yorku. do toho orla si nastupil, ono sa to presunulo z vertikalnej do horizontalnej polohy a v podstate to simulovalo let s otockami a so vsetkym. a na konika si si sadol a tiez to chodilo hocijako.. paradky to boli!
@chlorofyl ok ja som sa po breakdance citil chvilu vzdy ako opity takze to bol super pocit opitosti v triezvosti bohuzial kolotocari co sem chodia ho mali asi iba 3 roky kkti
Ja mám rada také tie strašidelné zámky, kde idete v tme autíčkom a vyskakujú na vás príšery a tak. Ale je fakt, že väčšina týchto je taká dosť o ničom. Ale dajú sa nájsť aj dobré. Inak klasické kolotoče moc nemám rada. Ešte bludiská, ale to tiež nie je klasický kolotoč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
victorio.sk/actions/20070923/dsc08696.jpg
a take one no ja neviem jak sa to vola take 4 lavicky oproti sebe co sa hojdaju a krutis sak viete co myslim
a nechapem preco sa niekomu paci autodrom vozit sa dokola mozem aj na bicykli