Dobre vidime iba srdcom. To ostatne je ociam neviditelne...Antoine de Saint-Exupery Maly princ...a vlatne cely Maly princ je sam o sebe mottom, vyrokom, citatom
alebo este "Music to me, it"s the air that I breathe. It"s the blood that pumps through my veins that keeps me alive. So without it, I don"t know what I would do."
lol ,,vydela som,,, xD ja nemam rad ked ma niekto kritizuje za gramatiku ale to je brutalne hrubka ...inac ja nenavidim take pokecacke motta..priam neznasam...moje je : ,,Treba pritverdzic!´´
"najkrajšie na živote je to, aký je rozmanitý, každý deň ma naserie niekto iný" (Chester Bennington) čistá pravda, až na to, že ja sa nasrať tak ľahko nenechám, všeobecne má pravdu
"Keď sa deň čo deň stretávame stále s tými istými ľuďmi, títo ľudia sa napokon stanú súčasťou nášho života. A keď sú už súčasťou nášho života, pomaly začnú chcieť meniť naše životy. A ak sa nesprávame podľa ich očakávaní, nahnevajú sa na nás. Lebo všetci majú presnú predstavu o tom, ako by mali žiť iní. Pritom im však vôbec neprekáža, že nevedia, ako by mali žiť oni sami." Paulo Coelho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Verte my, byť idiotom neni žiadna sranda-Forrest Gump/Groom
uch...ešte veľa na ktoré si teraz nespomeniem
No one is free, even the birds are chained to the sky. (Bob Dylan)
Rozprávam o rozprávaní a on sa rozpráva...
Vstávaj, už je prestávka (dosť často používané)
Život je frajer, ale my sme väčší
Tomáš Baťa
Zo všetkých sladkostí na svete je láska tá najsladšia.
Sex bez lásky je ako kniha bez textu.
Pre svet si možno nikto, ale pre niekoho znamenáš celý svet...
Ľudia dosiahnu len to, čo si vytýčia ako cieľ. Preto si treba stavať čo najvyššie ciele. (Thoreau)
Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť. (Balzac)
Daj každému dňu šancu, aby sa stal najkrajším dňom v tvojom živote. (Twain)
Je lepšie byť nenávidený za to čím si ako byť lúbený za to čím niesi.(K.Cobain)
Neuč sa, život ťa naučí. Mňa naučil, že sa mám učiť!
Kto neumí, ten čumí. Kto umí... ten sa má!
Všetci okolo sú blázni a zopár fajnoviek si hovorí lietadlo. Ale iba JA som ponorka! xD
[ Albert Camus ]