Ze som ostal na Slovensku kvoli frajerke aj ked som mohol ist na Novy Zeland. O par mesiacov na to ma samozrejme nechala.
Ale na druhej strane keby idem na Zeland mozno by som tam rozbil vsetky peniaze co mam a nemohol by som sa teraz odstahovat do Taiwanu takze az take hrozne rozhodnutie to nebolo
Vôbec, všetko čo som spravil má svoj význam a aj keby to bolo dačo zlé, tak si z toho odnesiem to dobré do budúcnosti. Poučenie napríklad. Zväčša sú len veci čo ľutujem veľmi krátko ak som ich spravil a skôr si vyčítam ak som niečo neurobil.
@tommyhot ja tiez nieco podobne, nakopaval som vztah znovu na uspesnu vlnu, a odmietol som trojmesacnu brigadu v zahranici. nastastie sme sa nerozisli, aj vdaka tomu.
a ze som kedysi davno dokazala "prehryznut" jednu neveru. mohla som byt teraz uplne inde, keby sme sa boli vtedy rozisli a netahali to este dva nezmyselne roky len aby to skoncilo este exkluzivnejsim sposobom.
neviem, lebo mozno keby som sa v onej chvili rozhodla spravne, cakali by ma negativnejsie dosledky. neviem to posudit. ale par veci ma mrzi, ze sa kvoli mne nestali inak, samozrejme.
kedysi som ľutovala pár drobností, ktoré som neurobila pre vznik potencionálnych vzťahov...neskôr sa moje rozhodnutia ukázali ako správne....s dotyčnými by to aj tak nefungovalo....sranda ako funguje ten vesmír...najprv máte z niečoho výčitky svedomia, trápite sa a časom dojdete k záveru, že to čo sa stalo, vlastne bolo pre vás najlepším riešením
Je viac veci ktorych lutujem ale mozno to boli veci takeho typu ktore ma posunuli vpred napr, toho ze som si nechal odist dobru frajerku. Prerusili sme kontakty. Ked si na nu niekedy spomeniem pytam sa sam seba ci si ona spomenie vobec niekedy aj na mna(v dobrom ci v zlom ). Moj dalsi omyl urcite bol jeden rok flakania sa na VS.. Mozno by sa este daco naslo ale toto je hned to na co si spomeniem ako prve.
nelutujem nic lutovat budem az ked budem vediet ze umieram a nebude cas na zmenu.... dovtedy si letiiim a robim vsetko to co povazujem v urcitom momente za spravne a z chyb sa ucim- nelutujem
Ja vždy ľutujem to, keď si ostrihám vlasy a potom mi zas rok dorstajú do povodnej dlžky už som si povedala, že nožničky vidiet nechcem kym nebudem mat vlasy po pás!
Ale lutovala som napriklad aj to, na akej strednej som bola, aj to, že som si vybrala taku vysoku, ktoru som zvladla len po koniec prveho semestra, mohla som si ušetrit rok :/ ale zase, má to pozitívum, že si vyskúšam viac odborov a nasmerujem sa nejaým určitým smerom, ktorý ma bude baviť
Ze som kokota nekopla do riti ked spravil prvy preslap tak ako vsetkych pred nim a tolerovala som mu dalsi a dalsi a dalsi az si zo mna spravil babiku na hranie a ja hlupa slepa sprosta naivna som mu odpustala lebo som si myslela ze sa zmeni zabila som s nim najlepsie roky v depresiach lebo som ho mala radsej nez seba a neuvedomovala si ako sa nicim az kym som neschudla na 44 kil a nebola schopna ani ist do skoly zatial co on sa vyzival v tom ze som si nechala psychicke aj fyzicke tyranie. Odvtedy chlappv beriem len na sex a ak sa niekomu podari aby som sa donho zamilovala viac nez len platonicky bude to kurva heroicky vykon
A aj ked som v zivote navystrajala fakt velmi vela picovin nelutujem okrem tohto absolutne nic.
neviem. akoze vedela bysommenovat desiatky veci, ktore teda by bolo asi lepsie neurobit ale neviem o jednom takom velkom, kardinalnom... a s odstupom casu to vnimam pozitivne, ze som proste sa stala silnejsou osobou
dlho som lutoval to aku školu som si zvolil (strednú) ale potom som si uvedomil že bola super, dala mi to čo som potreboval najviac, volnosť ... na druhej strane som prišiel o dosť informácií a vedomostí - čo lutujem
no čo ja bolo, čo by sa dalo tak označiř (napr. škola a táq a stým spojené neučenia atď.) tak som sa doposial zariadila nasledne na to tak, aby to šlo v můj prospech... čiže sebalutosř nad chybou bola len dočasná-chvílková a čosik sa aktivne šlo s tým robic... čižek, neviem ja... skorej beriem tie "chyby" vlastne ako plot twist .D
Strávil som celé detstvo s ľuďmi o ktorých som si myslel že budú navždy najlepší priatelia aj v budúcnosti..
Teraz vždy keď vidím niekde niečo s basketbalom sa furt v mysli sám seba pýtam prečo som do Boha namiesto flákania sa s nimi nešiel na basketbal.
Všetko čo sa mi v živote stalo ma nasmerovalo či pomohlo dostať sa tam, kde som teraz. Nie že by to bola nejaká extra výhra, ale bez skusenosti by nebolo poznania. Keby som si nezvolil zle školu, možno doteraz by som nevedel, že mám na viac a nedostal by som sa mimo SK, čo považujem za svoj najväčší úspech lebo to vo mne značne podnietilo akčnosť a sebavedomie. No každopádne skôr ľutujem to, čo som neurobil ako to, čo som urobil.
ozaj ako vidím @18 veruže mám! to že som rpestala hrať na klaír... to mi je zavše lútu ke´d som v okolí tohto inštrumentu (a keď na mprovizácií ma posadili za bohovské klavirne kridlo na kt. som mohla robiť čokolvek...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale na druhej strane keby idem na Zeland mozno by som tam rozbil vsetky peniaze co mam a nemohol by som sa teraz odstahovat do Taiwanu takze az take hrozne rozhodnutie to nebolo
a ze som kedysi davno dokazala "prehryznut" jednu neveru. mohla som byt teraz uplne inde, keby sme sa boli vtedy rozisli a netahali to este dva nezmyselne roky len aby to skoncilo este exkluzivnejsim sposobom.
robím veci, na ktoré sa cítim, alebo na to idem iným spôsobom, ale ten je vždy v danej situácií zvažovavia a rozhodovania adekvátny, čiže, no neviem..
a kazdú jednu kundu, kerz som neskusil.
nelutujem nic lutovat budem az ked budem vediet ze umieram a nebude cas na zmenu.... dovtedy si letiiim a robim vsetko to co povazujem v urcitom momente za spravne a z chyb sa ucim- nelutujem
neviem, zavazne rozhodnutia dost zvazujem
Ale lutovala som napriklad aj to, na akej strednej som bola, aj to, že som si vybrala taku vysoku, ktoru som zvladla len po koniec prveho semestra, mohla som si ušetrit rok :/ ale zase, má to pozitívum, že si vyskúšam viac odborov a nasmerujem sa nejaým určitým smerom, ktorý ma bude baviť
A aj ked som v zivote navystrajala fakt velmi vela picovin nelutujem okrem tohto absolutne nic.
takže asi len to
Teraz vždy keď vidím niekde niečo s basketbalom sa furt v mysli sám seba pýtam prečo som do Boha namiesto flákania sa s nimi nešiel na basketbal.
NWM NWM