uz som tu daval jednu anketu ohladom piva ale potreboval by som zase vase nazory ...
Aky je vas postoj k pitiu piva? Ako casto ho pijete ak ho pijete? Chuti vam vobec? Ak ano preco? Co vam na nom chuti? Ake mate skusenosti s piveckom .
Zlatý MOK!!!!!! Dar Ludstva
Moj postoj je kladný, Pijem ho keď je doma aj v krcme, Chutí mi, prečo? Lebo mi šmakuje, Chutí mi všetko na ňom, aj pohár v ktorom je naliate pivo
zacnem.. som w "klube" piwneho brucha...aspon myslim,ze sa to tak wola..k piwcu som nikdy nemala wztah..w podstatee ani neemaam..naucili ma ho chlaastaat..pre tych konzerwatywnejsiich..-pit..a odwtedy si dam stalee ked uz citim ze staw opitosti ma opustaa..inaak si nedaam..
ludia ja asi potrebujem pomoct..nechuti mi pivo: disappointed: ja nechapem proste hocico tvrde, vina a vselico mozne v pohode..ale pivo mi nechuti povedzte mi preco!:/
@6 nic si s toho nerob.. ani mne najprv nechutilo.. pil som len s povinnosti lebo seci ostatny pili ... potom raz ma osvietilo a objavil som tu "krasu" piva ...
pivo je guuut , pijem ho hocikedy ked mam chut.. doma s bratom, von s kamosmi. kedy ako. preco mi chuti? neviem.. proste chuti. mam ho radsej ako tvrdy alkohol. len mam pocit, ze z neho fakt rastie brucho takze ho uz obmedzujem
a zazitky: nikdy nevypite tatovi jeho posledne pivo.. je to pruuuuser potom
K pivku (a aj k vinu) mam velmi silny citovy postoj. Nikdy v zivote som sa z piva ani z vina neopil. Su pre mna skutocne srdcovkou a dovolim si aj povedat ze velmi silnym gurmanom. Nevypijem len tak akekolvek 5korunove pivo a mam velmi vyberane chute. Velmi si posmaknem na kvalitnej chuti kvalitneho pifka... Ale vzdy s mierou...
Pivo mi jednoducho nechuti, lebo som ho nikdy nepil dostatocne velke mnozstvo aby mi zacalo chutit.
A okrem toho ja vseobecne alkohol moc nemusim, a ani by som nemal. Takze ja som spokojny bez piva. Zabavat sa da aj bez alkoholu, vsak uz snad mam na to vek
môj názor k pivu úplne vyjadrili grobiáni v songu pivná kultúra
Pivo – Čo viac môžeš chcieť
Pivo – Lepšieho moku už niet
Pivo – Moja láska jediná
Pivo – Lepšie jak žena nevinná
Pivo – Lepšie ako auto,dom
Pivo – Za svoju starú chcel by som
Pivo – Nápoj pracujúcich más
Pivo – Všetkých ľudí, všetkých rás
REF:
Bažant, Kozel, Gambrinus
Kto ho pije ten má vkus
(Byť na sucho nemám chuť)
Abstinovať nebudem
Na to radšej zabudnem
Pivo – Na tvári vyvoláva smiech
Pivo – Nevypiť si by bol hriech
Pivo – Zabúdam pri ňom na čas
Pivo – Pil by som ho zas a zas
Pivo – A na svet sa vyseriem
Pivo – Bohvie kde sa preberiem
Pivo – Do hrobu ma dostane
Pivo – Niekto sa ma zastane
Pivo – Bolo pre nás stvorené
Pivo – Zostaň navždy studené
Pivo – Prináša nádherné stavy
Pivo – Formuje nám postavy
Pivo – Oči mám len pre teba
Pivo – Nič viac mi už netreba
Pivo – To je pre mňa chlieb aj soľ
Pivo – Pri ňom by som zostarol
no ja neviem tiez mi to nejako nechuti a ci zacne? no co ja viem? ale zas je to najlacnejsi alkohol nie?
ale nie pivo nechuti a pijem z len nutnosti ked som smadna a ine neni takze asi tak
fuj nikdy, proste mi nechutí naposledy som ho skúšal piť pred 2 rokmi a dal som si len jeden glg, stačilo. Predtým som ho ochutnával cca pred 18 rokmi (v tedy som mal na pivo iný názor) tak si to vypočítaj @yahooo
no tak pivo nepovazujem ani za alkohol lebo to je cisto iba o chuti, jediny "alkohol" ktory pijem na litre nejlepsie je v lete super osiezi pijem aspon raz do tyzdna a netusim preco mi chuti
pivo milujem,tiež ho nepovažujem za alkohol,ako väčšina mojich známych...raz kamarát povedal,že je po opici,a nebude dnes alkohol piť...prišli sme k nemu,že čo si dám...ja som si dala pivo,a on tiež...keď som mu povedala,že alkohol dnes nemá piť...tak mi odpinkol...PIVO NIE JE ALKOHOL...
pivo mi spočiatku pripadalo horké,ale len prvé dva tri razy...teraz mi chutí veľmi moc...
dám si pivko skôr doma,ako niekde vonku,bo po ňom chodím často cikať...
Zopár dôvodou, prečo muži dávajú prednosť pivu pred ženou:
-Pivo nepoučuje.
-Pivo nikdy nepovie nie.
-Pivu futbal neprekáža.
-Pivo nepotrebuje štyrikrát do roka nové topánky.
-Pivo sa nestará, kedy prídeš.
-Pivo je vždy vlhké.
-Keď prejdeš na iné pivo, nemusíš platiť alimenty.
Pivečko pijem a veselo žijem naj nápoj na svete... nedala by som za nič... minimálne jedno do dňa a je luXus
pijem ho lebo mi chutí, a vždy keď sa niekam ide, ide sa "na pivo"
naučila som sa ho piť na festivale v Snine, ešte 3 roky do zadu a od vtedy máme verný vzťah najlepšie na Dni otvorených dverí v pivovary Šariš hoci naj pivo je Krušovické...
ked som smädná, dam si pivo, ked som hladna dam si pivo, ked som smutna dam si pivo, ked som stastna dam si pivo...pivo mi chuti, no ked som ho zacinala pit tak mi pripadalo dost horke...no ale teraz uz som nanho zvyknuta, dokonca mi chuti... je super ba priam fantastické. MILUJEM HO!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Moj postoj je kladný, Pijem ho keď je doma aj v krcme, Chutí mi, prečo? Lebo mi šmakuje, Chutí mi všetko na ňom, aj pohár v ktorom je naliate pivo
super.. diky
a zazitky: nikdy nevypite tatovi jeho posledne pivo.. je to pruuuuser potom
A okrem toho ja vseobecne alkohol moc nemusim, a ani by som nemal. Takze ja som spokojny bez piva. Zabavat sa da aj bez alkoholu, vsak uz snad mam na to vek
Pivo – Čo viac môžeš chcieť
Pivo – Lepšieho moku už niet
Pivo – Moja láska jediná
Pivo – Lepšie jak žena nevinná
Pivo – Lepšie ako auto,dom
Pivo – Za svoju starú chcel by som
Pivo – Nápoj pracujúcich más
Pivo – Všetkých ľudí, všetkých rás
REF:
Bažant, Kozel, Gambrinus
Kto ho pije ten má vkus
(Byť na sucho nemám chuť)
Abstinovať nebudem
Na to radšej zabudnem
Pivo – Na tvári vyvoláva smiech
Pivo – Nevypiť si by bol hriech
Pivo – Zabúdam pri ňom na čas
Pivo – Pil by som ho zas a zas
Pivo – A na svet sa vyseriem
Pivo – Bohvie kde sa preberiem
Pivo – Do hrobu ma dostane
Pivo – Niekto sa ma zastane
Pivo – Bolo pre nás stvorené
Pivo – Zostaň navždy studené
Pivo – Prináša nádherné stavy
Pivo – Formuje nám postavy
Pivo – Oči mám len pre teba
Pivo – Nič viac mi už netreba
Pivo – To je pre mňa chlieb aj soľ
Pivo – Pri ňom by som zostarol
Bažant,Kozel,Šariš,Topvar
Steiger,Corgoň,Plzeň,Budvar
Velvet,Tuborg,Amstel,Guiness
ale nie pivo nechuti a pijem z len nutnosti ked som smadna a ine neni takze asi tak
pivo mi spočiatku pripadalo horké,ale len prvé dva tri razy...teraz mi chutí veľmi moc...
dám si pivko skôr doma,ako niekde vonku,bo po ňom chodím často cikať...
-Pivo nepoučuje.
-Pivo nikdy nepovie nie.
-Pivu futbal neprekáža.
-Pivo nepotrebuje štyrikrát do roka nové topánky.
-Pivo sa nestará, kedy prídeš.
-Pivo je vždy vlhké.
-Keď prejdeš na iné pivo, nemusíš platiť alimenty.
ale inač mam rad pivečko vždy padne...
pijem ho lebo mi chutí, a vždy keď sa niekam ide, ide sa "na pivo"
naučila som sa ho piť na festivale v Snine, ešte 3 roky do zadu a od vtedy máme verný vzťah najlepšie na Dni otvorených dverí v pivovary Šariš hoci naj pivo je Krušovické...
ale na dalsi raz a dalsi no proste parada pivo4ewer