po 2 dnoch nespavosti som sa registroval a zalozil forum o vodnych fajkach, o zvykoch ludi a potom nejake odveci forum, ci sa tu robia aj birdz stretka
ja som založil tému o tom, jak pišta uvaril psa a jak sme ho zjedli... to ma tu zdrbali všetci. ale dnes už viem, že musím zakladať len názorovo neutrálne fóra, aby som nevytŕčal z davu a aby ma mali všetci radi, a takisto nesmiem prejavovať svoj názor pri komentároch na iných fórach, aby na mňa neboli ostatní zlí. Pochopil som princíp birdzu a objavil som večné šťastie. amen
čítala som fórum o tom či je na španielskom gymnázium dobre alebo nie a či sa oplatí ísť (a koli tomu fóru som objavila aj celý birdz) a naraz som sa zaregistrovala, prečítala pár fór v kategórii stredné školy a vypla potom už bol druhý deň..
Po prihlaseni som tu asi pol roka nebol a potom som bol dost aktivny.. Zo zaciatku som vela komentoval,pisal stavy a fora. Teraz v poslednej dobe sem pridem len obcas bo nemam cas...
@interrupcio to ako fakt jedavas psov ? bohuzial aj u nas no nie nastastie u nas ale na zahori v niektorych dedinach jedavaju psov a nechapem ludi co to robia ako ok aj svina je napriklad mile zviera a jem z nej maso ale co aj tak sa svine zabijat budu aj keby som ich nejedol ale psov ? si predstav ze mas psa s ktorym sa hras kazdy den a potom ho zabijes a zjes no proste hroza
to som mala predosly birdz nick a pozerala som ako vsetko funguje snazila som sa nejako vyplnit profil a porobit nieco s tym css-kom, a viem ze mi to neislo a mala som strasne nervy ze kurva preco mi to nejde?!
a smiala som sa na vtipnych prispevkoch vo forach, ako napr. schizoofrenikovych, etelnairovych atd.
@torpedo08 no tak mojho psa by som nezjedol to je jasne, ale ked sa clovek od toho odosobni, tak je to vpohode.. ved si vezmi napr. domaceho kralika, je to mile, pekne zviera, ale aj tak pojde na paprikas.. a takisto jahňa, či teliatko... je to otázka zvyku
@interrupcio nj vlastne mas pravdu ale aj tak by som nejedol psa a vlasttne ani nic co by som pred tym videl zive asi som moc citlivy ale to je vlastne jedina moja vlastnost ktoru mam rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a vymazala ak tak moje depresívne výlevy
alebo svoje konto?
jednoducho nemám rada nový nedorobený birdz
@toxo držím hubu a krok ..........filip
-spravila som fórum o tom, či normálne jete aj po desiatej večer
-asi 2 hodiny som strávila na fóre "hádanie filmových screeenshotov"
a dnes si uz vobec nemyslim to co som tam pisala
a to robím až do teraz
to som mala predosly birdz nick a pozerala som ako vsetko funguje snazila som sa nejako vyplnit profil a porobit nieco s tym css-kom, a viem ze mi to neislo a mala som strasne nervy ze kurva preco mi to nejde?!
a smiala som sa na vtipnych prispevkoch vo forach, ako napr. schizoofrenikovych, etelnairovych atd.