hnede vlasy, hnede oci, trochu pri sebe, tak 175-185 cm vysoky A co som si uvedomila vacsinou som chodila z bratislacanmi zo stareho mesta a ti su najlepsi, takze staromestania nadalej
inak nerozumiem na co sa sem davalo to " hodnotenie diskusii" ... aj tak to nikdo poriadne nepouziva a ked niekdo hej tak tam da 3 cervene hviezdicky aby asi doticneho nasral ... to ani nestalo za tu namahu
Hmm podľa mňa kto tvrdí,že na výzore nezáleží tak klame toť môj názor... vždy aspoň KUS záleží.
Osobne sa mi páčia chlapci,ktorí sú hlavne vyšší ako ja, majú dlhšie vlnité vlasy,svetlé oči a tmavú pleť a nezaškodilo by keby bol kus vyšportovaný,ale len tak jemne..také prsné svalstvo hmmm
typ vlastne nie je podstatný pre mňa som zistil, lebo stále sa mi zapáči chvíľu niečo iné, čiernovláska s ofinou alebo blondínka s bujnými vlasmi, proste asi to od toho závisieť nebude; ide o to aby celkovo bola sympatická, mala pekný úsmev a to tak celkovo bude z nej vychádzať
kedysi bežala taká anketa, že sa ľudí pýtali ako by si predstavovali svojho (celoživotného) partnera. Ženy uviedli nekonečné množstvo vlastností, pokým muži mali prevažne iba jedinú preferenciu - aby žena nebola tučná. To hovorí za všetko.
tmavý (žiadne blond vlásky a modré očičká), vysoký, vlasy, do kt môžem hrabnúť...ja bysom tu aj toho vymenovala, čo sa mi páči na chlapoch, alee aj tak ma ten chlap musí na prvý pohľad upútať...ale tmavé vlasy/tmavé oči väčšinou bodujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a nemal by byť vykastrovaný
A vzhľadovo nech vyzerá proste milo to sa nedá definovať u mňa či hnedovlasý,alebo modrooký,proste si musíme "sadnúť"
tmave vlasy , tmave oci , ziadny chrt ak si rozumieme proste postava akurat , no a to je vsetko z vizualnej stranky .. a viac sa mi nechce pisat..
"Nie."
Osobne sa mi páčia chlapci,ktorí sú hlavne vyšší ako ja, majú dlhšie vlnité vlasy,svetlé oči a tmavú pleť a nezaškodilo by keby bol kus vyšportovaný,ale len tak jemne..také prsné svalstvo hmmm
vyslovene ideál nemám
ale inak také svetlejšie ženy
a jemnymi paprcami
etericky
a nech ma hlas ako kay z rozhlasovej hry snehova kralovna
dlhé, husté, vlnité/brčaté a zdravé vlasy... asi skôr tmavšie ako svetlejšie, ale nie je podminekou
oči... respektíve výraz v nich, ktorý má dačo do seba, dačo podobné aj s úsmevom
a úplne ideálne vysoko kompatibilný hudobný vkus, narodeniny okolo mojich menín, okolo 180cm a... ja si spomeniem, na čo som ešte zabudla
a okrem vlasov je akýkoľvek porast na tvári neželateľný
a nesmie si holiť nohy (nechcem sa týmto dotknúť cyklistov)
a nie, vôbec nie som náročná
Zeny...take ako ja Bez srandy, tmave vlasy, krivky, vyrazne typy.