Ahojte máme do školy zistiť že aký je náš vzor (človek) a ja proste nemám žiadny je to dosť čudné asi keď sa nad tým tak zamyslím ja si vlastne idem svojou cestou kde si stanovým ciele a nejakou logickou "cestičkou" sa ich snažím dosiahnuť. nemám po
Človek môže ľudí obdivovať pre ich dobré vlastnosti, ale nemal by si ich stavať do pozície vlastných vzorov. Každý má žiť podľa seba nenechať sa ovplyvňovať vzormi.
@silence podla mňa vobec, Blair mi príde až moc taká bábikovská, proste jak z porcelánu, Serena mi príde celkovo uplne nádherná, vždy je uplne dokonale oblečená, krásne vlasy..
Ja sa snažím byť vzorom sama sebe. Ale príklad by som si mohla brať z mojej babky, môjho pradedka (ktorý už žiaľ nie je medzi nami)... Obdivujem Sv. Sr. Faustínu Kowalskú (moju birmovnú patrónku).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a
aj keď ako ono je dosť ťažko napodobniť človeka vo vzhľade xD ale pomalými krôčikmi sa k tomu dá priblížiť a ja sa o to snažím! vážne!
@h8u ok, uz som si na 15415% isty, ze nemas vkus XD
takto som to nejako chcel povedať lebo každý nemá všetko čo by ma zaujalo ...
a daj tam niekoho z rodiny, veď kto zistí, že to nie je pravda
- sprostredkovaný médiami: Sting
- exemplárny typ: (... O.o to nemusí byť vycpaný, že?) tejto kategórii nerozumiem.
Ale mám pár nemediálne známych, ľud bežnej kasty .
emily dickinson
moja babka, prababka, dedko
a ja
» www.google.sk/imgres?q=anahi&...