Aj ja už teraz milujem svoje Polo,ktoré síce ešte nemám,ale budem mať hneď ako dokončím vodičák,čo bude problém,kedže sa naň idem prihlásiť už vlastne tretí krát hádam to už teraz dochodím ...
Z týchto jedine Ferrari, myslím, že mi to tak vyjde s F70 sa mi zdá, hneď v 18 kupujem ako moje prvé. Ale zatial mi stačí, keď sa môžem sám v otcových Ferrari povoziť na betónovej ploche. To je tak super pocit a sranda, prečo sa nemôžu predávať autá od 13? FFFFUUUU
@firestorm@laurikaaa vždy je lepšie robiť v blbom počasí, ako v lete v horúčavách (teda ak máš dobrého inštruktora,čo ťa naučí, nie len sedí a čumí von oknom,poprípade kričí)
Ja som tiež robila v lete a teraz v zime,ako je tu všade námraza a sneh tak sa bojím neskutočne,lebo jeden šmyk a skončím v lampe/strome a pod...
nie som zaťažený na luxusné alebo superšportové autá...volím Audi pretože je inovatívne a prináša pre automobilový svet veľa skvelých vecí...Audi A8 je proste skvele...ale osobne mám Mercedes...
Ah, tak mám chuť kúpiť si teraz Ferrari, veď jazdiť na ňom viem bezproblémovo, len nejaký kus papiera hovorí, že nie, musím mať 18 na kúpu auta. FFFFUUUU!!!! Aaaah >
Zase ďaľšia ujebaná anketa, kde človek poriadne ani na výber nemá... Na čo tam je taký Citroen? A kde sú Honda, Toyota, Mercedes, VW, Škoda, Porsche, Lamborghini, Peugeot, Renault, Seat, Land Rover, Aston Martin, Bentley, Rolls-Royce, Volvo, Bugatti a ďaľšie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
@method das*
frajír ma teraz ľúbi ešte viac! hihíí
Veď, prvý krát ma na cvičisku brali nervy,tak som sa na to vydrbala... ( som strašný nervák )
a druhý krát som na to nemala čas a zase som nervačila,tak som sa na to znova vydrbala...
Teraz už idem do toho fakt seriózne Hádam
No škoda vyhodených peňazí...mohla si zato niečo iné kúpiť
Tak do tretice všetko dobré, tak snáď sa to osvedčí...
veď snehu ako boha, drbal tam čosi do mňa že sa nemám otáčať dozadu že to takto nefunguje,šmýkalo sa tam bolo to na nič
Hej,mohla som si kadečo kúpiť (ach)
Do tretice to už bude fajn,lebo nebude sneh a budem chodiť do inej autoškoly
Ale ináč sa mi páčia novšie škody (Octavia, Super , Audi Q7, BMW X5, X6, X3; mercedesy vôbec...
Ale všetky audinky aj BMW majú krásny design
z "lacnejších" opel astra, insignia...
7mičkový passat je krásny...
A starý fiat multipla ja pre mňa netvor
Ja som tiež robila v lete a teraz v zime,ako je tu všade námraza a sneh tak sa bojím neskutočne,lebo jeden šmyk a skončím v lampe/strome a pod...
(sám som si na ňu zarobil )
z "lacnejších": VW, Renault, Volvo
a chcela by som smarta ked v piatok urobim vodicak ale tato povedal ze v igelitke jazdit nebudem
na teren LandCruiser, Patrol, G
na vrche Mazdu 6!!!