Ide leto, určite väčšina z nás hľadá, alebo už má nejakú vyhliadnutú brigádu. Aká bola vaša najhoršia brigáda? Čo by ste ostatným určite neodporučili robiť, skúsiť?
moja najhorsia brigada bolo zbieranie a lisovanie pet flias na zbernom dvore..kde sa treba medzi haldou odpadkou prehrabavat a hladat flasky... vo flaskach sa casto nachadza este aj ich obsah,ktory pekne pachne. a kedze niektori ludia nerozoznavaju farby smetiakov tak sem tam nejaka ta mrtva srnka z tych vriec vykukne...hotova katastrofa...
ja som vyskúšala už fakt veľa brigád a najhoršia bola pre mňa asi tá úplne prvá.bol to zber sliviek.veď to poznáte,bola som platená od toho,koľko debničiek som nazbierala,plat bol hrozný a podmienky ešte horšie.odvtedy viem,že aj keby nebola žiadna brigáda,zber ovocia už nie,nie je to nič pre mňa
@chevro@3 ja som práve včera našla inzerát,že hľadajú brigádnika do McDonaldu,plat bol tuším okolo 15tisíc sk,ale hneď som povedala,že to bude určite iná makačka.
@flleur no, tak zalezi na tom aj dost ze v ktorom mcdonalde, v niektorych je to pohode, inde je zas stale plno.. ja som mal svojho casu dakych 75 korun na hodinu alebo tak nejak, ale to uz su aj dva roky dozadu..
štvrtkový roznos hovadsky ťažkého kauflandu 1200 kusov ktorýž mam rozneseny za priblizne 7 hodin , svalovicu do nadhcadzajuceho roznosu a bolave ruky min. tri dni
@xyz66@8 ja sa k tomu myslím aj dopracujem robím každé leto niečo iné a keď niekomu poviem,čo všeličo som už skúšala,len sa čuduje,alebo smeje(najviac sa ľudia čudujú,keď im poviem,že som veľmi dlho robila v mraziarňach,kde som robila aj s mrazeným mäsom a pri tom mäso skoro vôbec ani nejem )
Mala som tiež veľa brigád... A najhoršia? Asi tento január a február v Irsku, zber narcisov. Ani mi tak nevadilo tych 12 hodin denne na poli ( uz predtym som bola na zberoch ovocia) ako ta zima a dážď, ruky som si pomaly od zimy necítila. Ale zas za den, ked sa darilo som si zarobila aj 100 €, takze neľutujem
nooo to si pamatam, to som robil casnika v cukrarni, a hrone bolo ze za den som sa aspon 5 krat potkol o tu hnusnu zasteru a bolo z toho divadlo, no hroznee, hanba na 3 zimi,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
najhorsi bol mcdonald za tie peniaze zbytocne vela roboty..
• pchanie 5 rúr do drážky pre 3 a iné fyzicky nemožné skutky na stavbách