moje:slayer, bolt thrower, six feet under, torture killer, haemorrhage, kreator, spellblast, finntroll, korpiklaani, alestorm, thyrfing, facebreaker, five fingers death punch, amon amarth, battlelore, haggard, hail of bullets, wolfhorde.... ale nie v tomto poradí vlastne nemám žiadnu najoblúbenejšiu.
ja mám rád eluveitie, children of bodom,ensiferum,equilibrium,korpiklaani,slayer,megadeth,anthrax,sepultura,metallica,hammerfall,slipknot,lordi,apocalyptica... je toho veľa
To je tazke otazka.. mám rad hlavne folk a viking metal. Tak moje môze byt: Korpiklaani, Eluveitie, Arkona, Svartsot, Ensiferum, Equilibrium, Moonsorrow.......
Ale tiez Rammstein, Manowar, Amon Amarth, Hammerfall, a viac. Neviem.. nemôzem vybrať najoblubenejsie.
Slipknot, Iron Maiden, Black Sabbath, Lordi, Children of Bodom, Korn, Cradle of Filth (dufam ze nespustim nejaky flame),... Ale pocuvam aj AC/DC (vlastne hlavne pocuvam AC/DC), Peter Bjorn and John, The Beatles, vlastne vsetko co sa mi zapaci...
@takytypek nie ale som dlhoročným fanúšikom trash metalu-pravého trash metalu a viem že metallica sa nemôže nikdy rovnať zo slayerom ba ani s kapelami megadeth či kreator.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
metallica ?
K téme:SOAD, LP sú asi naj u mňa
Ale tiez Rammstein, Manowar, Amon Amarth, Hammerfall, a viac. Neviem.. nemôzem vybrať najoblubenejsie.
ale legenda to je to musíš uznať tak či tak
@lucina223
aspoň niekto
a tiez nemam rada Metallicu
A tiež mam samozrejme rad aj Iron Maiden, Black Sabbath, Metallicu, atď atď....
Master of Puppets,And Justice for All,Death Magnetic to sú metalové albumy
(a to toho počúvam fakt dosť)