@kolini tak že žena leží na bruchu s úplne vystretými nohami, ktoré má tesne pri sebe a chlap je obkročmo na nej a teda do nej vniká odzadu, ale to už je asi domyslitelný detail a nekecaj, že to google nanájde, to nie je možné
@mrcionka no nenasiel.. iba jeden obrazok, ale boli tam bakane genitalie, tak mi to zmazali =D nj.. nieco take by som rad vyskusal.. este je fajn ked lezis na chrbte mas vylozene nohy na partnerovi a chlap sedi oproti (s vystretymi nohami) a je oprety rukami dozadu.. neviem ci to ma nazov.. ale je to sakra prijemne =D
@kolini všetky tie polohy majú nejaký názov, ale tak pochybujem, že si niekto listuje pred sexom v kamasutre a vyberá si však iba z misionárskej polohy spravíš preložením nôh podľa kamasutry 6 ďalších polôh aj keď sa nič nemení treba improvizovať a vymýšľať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
kazdopadne dozajtra je to na 1. mieste v tope, to nam je jasne
@aguri 500 moja oblubena
bože tie názvy :d
na mrázika sa dá iba v zime ... pomaly vyzlečieš partnerku, pošleš ju na balkón a vyj*beš sa na ňu
na bublačku potrebuješ vaňu plnú vody hlavu partnerky ponoríš do vody a súložíš. no a keď dobuble je hotová
ešte na kapucína a na pavúka je originálne
» www.lovuzdar.sk/foto-97736/vlk...
filip
Prestaň, ono sa to vracia