ja si nepotrpim na konkretnu znacku, ale potrpim si na to, aby boli fakt znackove... teraz mam Adidasky treti rok a nedam na ne dopustit, presla som v nich stovky kilometrov a prezili aj brigadu u krstnych na farme, sliepkam som davala zrat mi do nich dobali ako besne a furt su ako nove...
nepotrpím si na zančku, ale neznesiem na nohe hocičo, lebo obyčajné číňaky alebo proste niečo lacnejšie ma vždy otlačí. najpoholnejšie sa mi tuším chodilo v jedných dvs tramkách a teraz lacoste tenisky, aj keď sa mi úplne dodrbali, lebo som ich asi nejak nevhodne čistila
môj dizajnový vzor je typ ,,vans,, a už som na pár takých dosť kvalitných ,,fejkov,, narazil takže si pochvalujem ... originál si nekúpim pretože nie som idiot a viem posúdiť zdravú cenu za tenisky ktoré vydržia tolko kolko potrebujem ... ale hovná si nerád kupujem (aj kvalitou aj dizajnom) proste si potrpím aj tak hhh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Lebo: Každý kokot , každý fas, nosí značku addidas.
Alebo: All Days I Dream About Sex