@esus jj to je ok stane sa ale chapes narodovec musi vediet slovencinu..ale inak s tebou suhlasim kvoli tym ciganom..pokladam sa za laviciara ale v tomto ohlade neurobila poriadok s ciganmi ani jedna vlada..a to sa mi nepaci
@takytypek cigansky problem je velice tazky... ak im das byt tak proste do roka je rozbity, takze za prve by som vyriesil kriminalitu - tvrdsie tresty za spachane zlociny myslim tym ze väzni by musely makat ako fretky, stavat a dohliadala by na nich policia , znizil hranicu trestnej zodpovednosti na 12. davky im musia zostat aby maly z coho zit ale deti by museli chodit do skoly ak nie odobrat davky z kazdeho decka. Takto by sa tie decka ucili normalne zit a zarabat si na seba, lebo ked chcu tak si zarobit vedia. Dalsie kedze casto nicia domy ktore dostanu tak ak znicia dom tak obyvatelia pôjdu dobasy a v base sa bude makat kym tu skodu nesplatia. deti zatial dedsky domov.... tak to by sa to môzno podarilo vyriesit... urcite to treba vylepsit ale prvotny plan je dobry....
nemám žiadnu politickú orientácia. a čo to kurva je vlastne? že som ľavičiar / pravičiar zo mňa zrobí lepšieho človeka? keci. som proti politike. proti takej politike akú tu máme teraz my = "demokracia" ten názov ma v poslednej dobre vie rozosmiať. väčšina vyhráva. ale v tej akože väčšine je kvantum hlúpych ľudí, ktorí dávajú svoj sprostý hlas niekomu "sympatickému". neviem, ale ja mám na to rozum, aby za mňa nerozhodoval nejaký politik, ktorý na prvom mieste myslí na seba (99%) a až potom na ľudí. nahrabať sa ako prasa a potom niečo riešiť. jebať celú politiku a aj jej výplod = NS/krajna pravica/nackovia/opice.... atď
budte radi, ze mate co jest, pit, kde byvat, ze sa o vas niekto postara aj ked budete chori, ze dostanete na chleba aj ked akurat nebudete mat pracu, ze mame pravny stat v ktorom existuju zakony, lebo keby sa kazdy clovek riadil podla moralky a podobnych sraciek, tak by to tu bolo dost vytriedene... Nie je to idealne, ale funguje to (pre tych, co maju mac, tak asi ako windows... )
A k mojej orientacii: Vidim sa tak stredopravo, ale niekedy suhlasim aj s lavicou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A @2 by mal mat BAN , nic v zlom ale chapes ..... nemas co robit v 21. storoci
inak liberálna konzerva.......alebo liberálna socdem, podľa nálady
A k mojej orientacii: Vidim sa tak stredopravo, ale niekedy suhlasim aj s lavicou.
Tý čo sa hlásia k pravicy, hanba vám, v každom z vás je kus Breavikka !!!
@mm47 @31