dat si veceru v nejakej milej malej restauracii, potom sa prejst ulickami benatok alebo pariza a pocitat hviezdy na oblohe a ukoncit to vinkom niekde v makkej posteli s brutalnym vyhladom na mesto
@nietimekki no sorry on chcel ideálnu predstavu romantiky.. a proste ideálna nebude niekto tu v tomto zapadakove alebo niekde na bagete z bufetu ... ideálna predstava je proste najlepšie z najlepšieho
dnesny vecer, bude hrat dishonored, pekne rozvalene na gauci, ja to budem sledovat a objimat ho a hladkat mu brucho, a ked ma uz bude boliet krk, pojdem k pc a budem pozerat popritom aj freaks and geeks a nosit nam pitivo a hrozienka.
neviem sa moc koncentrovať na rozmýšľanie nad ideálnou romantikou, tak iba tak čo ma napadne, jasné že hviezdičky osobitne ma rozbijú hneď, ale tak to je normálne, ako vidím...
ale taký ohňostroj pozerať na kopci alebo z auta wau wau wau
a celkom som zistila, že ma berie aj keď mi chlapec hrá moje pesničky obľúbené (prípadne spieva dokonca) čo je tak tradične romantické a trochen gýčové až, že mi je divné, ako ma to roztápa... (a to ani nemusí byť môj) haha som vždy mala slzu v oku pri tých scénach z Fontány pre Zuzanu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Vrchol romantiky.
tak ako to máme vždy skoro ^.^
alebo
prechádzka medzi padajúcimi vločkami snehu v úplnom tichu
a vlastne nemám rada romantické večery v poslednom čase
Hihi
doma v posteli budeme!
Alebo si to s nikym neviem predstavit.
Jednoducho ma nikto takto nelubi,ani ja nikoho
dívať jebnuté videá na nete a smiať sa jak dve hovadá
ja som eune - eL NoToRiQuO
pome hrat !
pobavil si.
ale taký ohňostroj pozerať na kopci alebo z auta wau wau wau
a celkom som zistila, že ma berie aj keď mi chlapec hrá moje pesničky obľúbené (prípadne spieva dokonca) čo je tak tradične romantické a trochen gýčové až, že mi je divné, ako ma to roztápa... (a to ani nemusí byť môj) haha som vždy mala slzu v oku pri tých scénach z Fontány pre Zuzanu
inak pre mňa...čaj, kniha a predčítanie
no dobre, chcem romantiku!
ale akosi to neviem opiisať, ako by to malo vyzerať