tak ma napadlo, že máte zamknuté dvere do vašej izby a samozrejme tam nikoho nemáte... síce prečo sa zamykať, ked som tam sám ne? ale dostanete náhodou chúťku na sexuálne sebauspokojovanie sa a vtom by sa vám dáky člen rofiny dobíjal do izby....
Poslať do riti a povedať, že proste chceš mať pokoj, tak napríklad ja naozaj chcem mať pokoj, ale tí šmejdi ani nemajú kľúč k týmto dverám a ani by mi ho vraj nedali, lebo sú asi mentálne dr*nutí. A najviac nenávidím, keď si chcem niekedy popoludní trochu pospať a akurát, keď konečne zaspím, tak tam vtrhnú ako ***, samozrejme sa ani neobťažujú klopať a niečo zrevú, že máme v chladničke nejaký sajrajt, či nie som hladná. Do ***, keby som bola hladná, tak sa asi nažeriem aj sama, nie?! Vtedy mám chuť ich dobiť k smrti.
ja nepotrebujem výhovorku, lebo to nerobím. ale hodil by sa mi kľúč do izby, lebo sa mi stáva podobné čo @krutafunebracka a moje malé "milé" sestry mi každú chvíľu otvárajú potajomky dvere, aby sa mi schovali v izbe a nastrašili ma. no ja už vycvičená ich cítim už za dverami a pekne ich okríknem
@krutafunebracka ach... sucitim s tebou, mam to doma uplne rovnake, ibaze ja som si popoludni nikdy nechcel pospat mno teda maval som, som to vyriesil tak ze som odsroboval klucku z dveri a nechal si len z mojej strany izby tak aby zvonku netrcalo nic, teraz ked pridu musia pekne zaklopat a pockat ci im otvorim
treba dať nenápadne pred dvere stoličku, keď otvoria stolička zabrzdí dvere a ty máš šancu schovať svoj fas do nohavíc a schovať aj všetky dôkazy, ktoré by nasvedčovali čo si práve robil.... keď sa pýtajú že prečo tam mám stoličku tak poviem že som akurát upratoval (to väčšinou zožerú
Aká výhovorka?Ja mám neustále izbu zamknutú..Samozrejme fotrovcom to za desať rokov ešte nedoplo a vkuse sa vrhajú v plnej rýchlosti po kľučke (ktorú tak pravidelne odtrhnú).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inak fakt neviem kto by sa priznal
Ale vacsinou zatvorene dvere do mojej izby znamenaju "nevstupovat" alebominimalne "klopat" takze pohoda