V koľkých rokoch? Pri akej príležitosti? Ja som skúsila teraz v piatok prvýkrát v 25 (!) a dodnes mám nejakú akoby pachuť v ústach a je mi sem-tam zle. Kedy to prejde?
Asi v 13 - slohla som zo zvedavosti jednu babke ked bola v kostole a zapalila som si ju v pivnici (nechapem doteraz ze to potom necitila ked dosla, lebo som tam ani nevyvetrala..) a tiez som potom mala cely den pocit ze citim tu pachut a smrad z ruk a myslela som si ze uz v zivote nebudem fajcit lebo je to humus
v 17tich s kamoškou.. veľké rebelky sme sa snažili ísť čo najviac mimo centra a prišli sme ku blokom na prašiaky a báli sme sa policajtov, lebo bolo pol ôsmej, veľa ľudí a veľká akcia v meste ďalšiu sme dali neskôr v tú noc
17 dal som si ju sám....sem tam mi znich bolo zle ale to prejde....moc som nefajčil , už nefajčím a ani nechcem i keď si ojedinele dam raz za pol rok alebo tak....ale už viem dobre odmietať
6 bol som prvák, spolužiak šlohol cigarety babke, druhý mal zas zapaľovač a skúsili sme.
Moc mi to vtedy nesadlo a nejak do 12 som vôbec ani raz odvtedy nefajčil.
v 18. chcel som okostovat travu, no ako nefajciar by som sa asi zadusil, a tak som si musel dat par cig ako trening. travu som znenavidel, fajcenie mi ostalo do dnes. mam to relativne pod kontrolou, obvykle mi balicek vydrzi 4-5 dni a nezhorsuje sa to, no aj tak neviem prestat. abstak ma obvykle drzi necelych 24 hodin, dalej je to uz len o zvyku. zvyknem si davat pauzy, ktore trvaju aj niekolko mesiacov, no vzdy sa k tomu vratim, lebo preco nie, ked je to dobre kedze nefajcim vela, nieje to vyrazna zataz ako pre zdravie, tak ani pre stav uctu. chyba mi motivacia, no
@trevor1994 ja sa nehanbím teraz by som to už neurobila, ale vtedy som to tak chcela, takže ak by som sa hanbila za to, znamenalo by to, že sa hanbím za svoje minulé ja tiež som si musela prejsť pubertou no
teraz už našťastie nefajčím
cigarety sa mi hnusia, najviac nenávidím, keď si idem zahrať biliard do relaxu (KE) a potom mi celé oblečenie smrdí od cigariet...oh a hej, zatiaľ 25 rokov bez jediného potiahnutia
Keď som mala 14 tak som si potiahla od kamarátky lebo povedala nech to skúsim a ja som bola zvedavá A bolo to riadne hnusné, mala som pocit, že mám v ústach druhý popolník Fajčiarom som sa nikdy nestala.
mala som 15, nejak tesne pred 16. narodeninami, bolo to na jednej chate so staršími kamarátmi, "donútila" ma k tomu kamarátka... akože človek si povie, že donútiť sa len tak nedá, ale ja som sa jej naozaj bála
ale nikdy mi to nejak nezachutilo, občas si zapálim, párkrát v živote som si aj kúpila vlastnú krabičku, ale nikdy som sa na tom nestala nijakým spôsobom závislá.
v 12 som ukradla mame marlborku a potajomky som si zapálila na balkóne keď som bola sama doma, ale videla ma suseda a boli z toho dosť pojeby vtedy som si prisahala že už nikdy viac a do takých 14 mi to aj vydržalo, ale potom sa rozfajčila a drží ma to stále
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(dokonalá formula k tomu pohnevať si 1/2 birdzu)
Ono je ľahké odolať cigaretám, keď si človek uvedomí, aká trápna kokotina to je
Vela ludi zacne fajcit prichodom na strednu skolu, chcu zaujat, mat nieco spolocne. :/ Slabe to existencie.
Moc mi to vtedy nesadlo a nejak do 12 som vôbec ani raz odvtedy nefajčil.
teraz už našťastie nefajčím
prečo ste sa tak bali ?
ale nikdy mi to nejak nezachutilo, občas si zapálim, párkrát v živote som si aj kúpila vlastnú krabičku, ale nikdy som sa na tom nestala nijakým spôsobom závislá.