proste blbosti co sa vam snivali napriklad mne nedavno ,ze som sa starala o tekvicu a ta normalne rozpravala plakala dobre ze som ju neprebalovala mame sa snivalo ze u nas na dvore bola vrana a mama jej hodila chleba a ta vrana ze"ja nechcem chle
s romanou som bol v kostole nasom. Bol obrad so sprievodom ktory po ceste rozdaval nahodne prijmanie a nahodou to padlo na nu , a farar ju musel chytit za ruku aby si zobrala prijmanie a dala do ust .*Mne sa na bunde jak som mal zlozene ruky ocitol rezen ktory som zjedol
pamätám si už len také útržky, lebo to bolo dávno ale viem že som mala na sebe čarodejnícky plášť a prútik (a to som myslím za sebou nemala žiadny HP maratón) a bola som v takej nejakej pahorkatine s kľukatými cestami...pred niekým som utekala (Voldemort? nepamätám si) a schovávala sa v dákom hrade. potom som sa zrazu dostala na sídlisko typu Petržalka (stále s plášťom a prútikom)...no a ďalej netuším. hej, bolo to hlboké
najväčšia haluz bola ako ma v nejakom veľkomeste naháňalo extrémne veľké žlté kuriatko inak v poslednej dobe mám skôr dosť na prd sny...akože si stojím nad hrobom, alebo som tehotná .... takže asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale chcela by som aspoň raz na zlepšenie nálady :p
docela riadna blbost si myslim
neviem či je to vtipné, alebo skôr nočná mora