Máte už jasno v tom, kam idete tento rok, ak idete? Ja plánujem ísť na moju druhú Pohodu, ďalej by som možno skúsila Grape, keďže na minulom som nebola... plus zopár dní mesta, napr. v BB...a stále budem veriť, že nablízko dôjdu Arctic Monkeys :/
Novarock, Trutnovský festival, Sliačske rockové leto, Yní víkend, Okey leto Poprad, Ružiná... Kam ma kamaráti a práca zavejú Ale pravdepodobnejšie je, že nepôjdem nikam, lebo posledné leto som ani posteľ poriadne nevidel a ešte doteraz cítim bolesti chrbtice :/
ale je pravda, že 11 festivalov, či koľko to bolo dva roky dozadu, už asi nezvládnem.. ale posnažím sa! štartovať budem pravdepodobne v Púchove a končiť na Uprisingu..
Ak stihnem skúšky, tak pôjdem už v júni na niečo ako minuloročná Buková. Potom asi Punkáčov deťom a ak to výjde a budem náhodou s mojimi hovadami na Orave, tak sa objavím aj na Terchovskom budzogáni. Stále dúfam, že vzkriesia Minikvas alebo Hodokvas... A ked´ sa mi bude chcieť a bude s kým, pôjdem niekam do CR.
začnem s Toto je hiphop, zbehnem kuk na Topfest, Bon Jovi vo Viedni, odtiaľ rovno na Ružinú, Duchonka, Grape, Orava (snaď sa pošťastí), Uprising a stačí
pocul som ze na topfest by mala dojst metallica, keby to bola pravda tak mile rad pojdem tam, a potom este brutal assaul po prvy krat snad sa podari /,,/
psycholilitka - músiá! veď bez Monkeys sa psychicky zrútim
andry - niekedy v júni, 16. alebo 26., neviem.. ale ak sa na nich chystáš, zistím ti presne potom odomňa pozdrav Pelleho, že mi je sympatický!
lucka - ja tiež nemám moc v obľube stanovanie. bojím sa, že ku mne niekto vtrhne DDD a navyše v 2010 bola v noci, fuu, nehorázna zimisko. spinkať sa bude len minimálne, strata času
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale je pravda, že 11 festivalov, či koľko to bolo dva roky dozadu, už asi nezvládnem.. ale posnažím sa! štartovať budem pravdepodobne v Púchove a končiť na Uprisingu..
a koncertný mimofestivalový žiaden teraz známy, ale ak sa niečo interesantné v mojom okolí vyskytne, nedbám Arctic Monkeys by som veru neohrdla....
Slovakia Stunt Cup ale to nieje koncert
..kvak..
psycholilitka - músiá! veď bez Monkeys sa psychicky zrútim
andry - niekedy v júni, 16. alebo 26., neviem.. ale ak sa na nich chystáš, zistím ti presne potom odomňa pozdrav Pelleho, že mi je sympatický!
lucka - ja tiež nemám moc v obľube stanovanie. bojím sa, že ku mne niekto vtrhne DDD a navyše v 2010 bola v noci, fuu, nehorázna zimisko. spinkať sa bude len minimálne, strata času
a urcite coke live music festival
a nic viac mi netreba