Nic osobne proti tebe nemam ale dufam ze to etelnair vseskomentujuci , bonita klobasova , semhaforas homofob velky a hnisavica nizkorozpoctova zdrbu , lebo inak je to dost pokrytecke
@hluzar approppo, homofóbia nie je fóbia z homosexuálov, ale fóbia z ľudí ako takých (homo - človek), čítal som to vo viacerých psychologických knihách
@hluzar A takto ešte zavináč dať pred môj nick? A ak si si všimol, už dlhšie tvoje ehm... výtvory nekomentujem, ale ako vidím, tvoja túžba po mojej pozornosti ti zrejme nedá spávať, tak môžem na tvoju žiadosť znova začať.
@hluzar A propo, keď už si ma tak vehementne privolával, dovolím si niekoľko slov. Azda najpoľutovaniahodnejší na tebe je ten úžasný infantilný prístup: "Aha, aj tamten to robí a jemu ste nič nepovedali, tak ja to budem robiť naďalej!", to je fakt úchvatné. Mimochodom, ak by zakladal podľa môjho merítka hlúposti tvojho razenia, aké si zakladal v dobe, keď som si na teba dovolil reagovať (tiež som sa sprvu zdržal), poviem čosi, samozrejme, aj na jeho adresu, ale jeho aktivita v tomto smere ani zďaleka nie je taká, hm, povedzme, plodná než tá tvoja. Pekný večer.
@hluzar ty chudacik...aj zavinac si mohol dat pred moje meno ci na to nemas? a myslim ze tato anketa je stokrat lepsia nez tie tvoje trapne vyplody ktorymi chces len zaujat, aj ked vacsinou saa len strapnis...
1. Semhaforas homofob velky - Je nasrany na homosexualov ,lebo jeho teply bratranec depkuje z toho ze mal nestastie v laske a Semhaforas v ten den prisahal pri splne mesiaca vlastnou krvou., ze sa pomsti vsetkym buznam.
2. Bonita klobasova - dievca , ktore sa netaji tym ze ma klobasu
3.Etelnair Vseskomentujuci - pokial ho nerozosmejes, klid sa kadelahsie. Je to druhy jack rozparovac, nezabuda, neodpusta a uz nikdy nedava druhu sancu
4.Mozogmedzinohami (o nieco menej ludom znama ako 66janica6 alebo strcmijazykdomojejnacistickejhuby) - ma rada prechadzky pri mesacnom svite, pinacoladu . potlacovanie ludskych prav a slobod , psikov a macicky
Vsetkych styroch clenov spaja presvedcenie, ze su najlepsi na svete (a to uplne vo vsetkom) a ze birdz sa mosu riadit volou ich, inak beda beda.
@drejka ale dreji kto potrebuje sympatie zdruzenia zakomplexovanych birdzakov My mame na viac A je tu aj vela spravnych deti ktore sa s nami urco aj nadalej hrat budu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
5-lebo je to taky stred
2- lebo sa dá napísať rôzne s tou vlnovkou dole,rovne,normalne atd
neni to jedno? lepšie než *mám si nechať do dieťa?*
@drejka napr ? ale napis do ts ak nechces byt az taka otvorena
a ako sa mi uz niekolko krat v realnom zivote rypaci pod vplyvom alkoholu zdoverili - 4 z 5tich pripadov kritizovania je zavist oO
Ale ty mozes byt ten piaty o to sa nehadam
Nech uz su nasi naprejnici kdekolvek zelam im 2 veci.
1. Nech sa im dari
2. Nech su aspon 150 km vzdialeni od nas
Na zdravie
1. Semhaforas homofob velky - Je nasrany na homosexualov ,lebo jeho teply bratranec depkuje z toho ze mal nestastie v laske a Semhaforas v ten den prisahal pri splne mesiaca vlastnou krvou., ze sa pomsti vsetkym buznam.
2. Bonita klobasova - dievca , ktore sa netaji tym ze ma klobasu
3.Etelnair Vseskomentujuci - pokial ho nerozosmejes, klid sa kadelahsie. Je to druhy jack rozparovac, nezabuda, neodpusta a uz nikdy nedava druhu sancu
4.Mozogmedzinohami (o nieco menej ludom znama ako 66janica6 alebo strcmijazykdomojejnacistickejhuby) - ma rada prechadzky pri mesacnom svite, pinacoladu . potlacovanie ludskych prav a slobod , psikov a macicky
Vsetkych styroch clenov spaja presvedcenie, ze su najlepsi na svete (a to uplne vo vsetkom) a ze birdz sa mosu riadit volou ich, inak beda beda.
@drejka prepac