ja si uz odmalicka kusem nechty ... maskujem to, pilnikujem si ich, aby vyzerali vsetky rovnako, ale aj tak to nie je pekne :/ ... a potom sa hram stale s nausnicou v uchu ... a potom si ludia myslia, ze mam migrenu a ponukaju mu ibalgin
cigy, chlast, nymfomanstvo , lenivosť, žiarlivosť, závisť, plakanie za každu kktinu aj 5krat denne , zmena nálad brutalna, ponocovanie, neučenie sa, lakovanie lakom na nechty všetky steny a čo príde.. liatie hrúceho vosku na papiere, strihanie si ofiny, vždy, keď mám depku, môj odveci smiech, váľanie sa na koberci a už sa mi nechce písať .. a to, že keď mi preskočí, píšem kktiny, jak teraz
Nevediet sa prinutit k uceniu, lenivost, spat cez prazdniny skoro do obeda aj ked viem ze by som bola rovnako unavena ako kebyze vstanem o 3-4 hodiny skorej a spravila by som kopu veci ale ptm sa na to vyjebem a spim dalej, zmena nalad a rozne endodrzatelne pohnutky za ktore mam chut si dat facku, vobec nie som ten isty clovek..ono je nas totizto viac,
neustále hryzenie trávy a po pohryzení jej vyplutie...robím to neustále, ked som vonku.Cez zimu mi to vôbec nechýba. Nechápem tomu, snažím sa odvyknúť si, ale nezaberá nič.
večeranie o 10-12tej večer .. po praci, mam pocit že sa mi s toho raz zauzlia črevá a to nedopadne dobre. a nezmyselné odkladanie robenia užitočných vecí na neskôr aj ked na to je jedno zazračné slovičko "teraz"
@stexie .. vypisať ako .. doklad, dotazník anketu, domacu ulohu alebo zapisky, myšlienky a pod? .. čo vypsuješ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A mala som taký, že som hulila tisíckrát denne jak prijebaná a zbavila som sa ho tak, že som zrazu zistila, že už to nerobím.
už vstanem,už už vstanem,už fakt vstanem 9:30 sakra,zas som zaspala do školy... A dokola a dokola...
@stexie .. vypisať ako .. doklad, dotazník anketu, domacu ulohu alebo zapisky, myšlienky a pod? .. čo vypsuješ?