Píšem príbeh a nachádza sa v ňom pár fajčiarov. Keďže sama viem o cigaretách asi toľko ako o jadrovej fyzike, chcela som sa obrátiť na vás. Spravila by som anketu, ale ani v tých značkách sa príliš nevyznám.
kym som nezačala robiťť za pokladnou, nemala som ani potuchy v značkach cigariet a v tom, či su lahke alebo ťažke, jakej farby su..ale teraz to už viem, like a boss
ale nefajčim, takže k teme sa neviem vyjadriť.. ale je pravda, že spolužiačke som kupovala black devil a boli drahšie než take ,,normalne,, dostupne.. stali o euro viac
@hoperpohroma black devilky napr. vanilkové a čokoládové. vanilkové voňajú fakt dobre.. po vanilke (you dont say) a podla mna chutia aj lepšie ako čokoládové. a sú asi tak o 80 centov drahšie než marlborky biele a pod.
Sobranie sú z tej fakt drahej kategórie cigariet (mnohí ľudia si mysleli, že mám nejaký druh cigár). väčšinou ich fajčia fajnšmekri, čo na to majú alebo ľudia, ako ja, čo sa raz do roka utrhnú z reťaze a doprajú si jeden balík
a žlté (tvrdé) Camel.
teda, tie na SVK stoja tak trochu za starú belú, pretože sú balené v Poľsku a už som našla v tých cigaretách aj drievka a tak (čo sa väčšinou nájde len u tých lacných hnusných cigariet) a majú nejakú divnú chuť.
tie, čo dostať v ČR, sú balené v Nemecku a sú fakt dobré. rovnako aj tie, čo sú v Bosne alebo Srbsku. to sú úplne eňo ňuňo cigarety. neštípu, nesušia, perfektne dopĺňajú kávu a nesmrdia. (podľa mňa voňajú zaujímavo. nie ako tie lacné cigarety, čo z nich človek smrdí, jak keby ho obšťali)
ale Black Devilky nie sú typ cigariet čo by sa fajčili ako normálne cigarety. To sú skôr také chuťovky raz za čas. To skôr len takí bohatší ľudia si môžu dovoliť kupovať si krabičku na dva dni.
@hoperpohroma nie je zač inak modré (ľahké) Camel fajčil Jack Kerouac (spisovateľ) a aj Briana Molka (spevák z Placeba) som videla na fotke s nimi. to, ak by si náhodou chcela niečo k tým cigaretám napísať
alebo Lucky Strike sú inak tiež fajné cigarety, najmä teraz tie, čo robia z čistého tabaku bez aditívov a dokonca ich balia do obalu z recyklovaného papiera. sú trochu suchšie, pretože čistý tabak sa správa inak ako ten s aditívmi, ale fakt dobré. (a ak sa nemýlim, tak tie fajčí Jim Jarmusch, filmový režisér. a Lucky Strike sa volajú preto, lebo jedna cigareta v nich pôvodne nebola tabaková, ale marihuanová a to mal byť ten lucky strike pre toho, kto si ju vytiahol. ale podľa mňa to je len urban legend )
@wolskeoko Marsky sú fajn, ale tiež dlhodobo dám prednosť Camel. Mars tak raz za čas, akože "wuééééj, ty máš Mars? vymením s tebou!". ale nie je to často a sem tam si donesiem do Brna.
inak Camel mi každý furt všade bere :/ všetci si kupujú lacné cigy a potom uvidia mňa s ťavami a že hneď, že či si môžu zobrať ťavu, že om nom nom. :´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale nefajčim, takže k teme sa neviem vyjadriť.. ale je pravda, že spolužiačke som kupovala black devil a boli drahšie než take ,,normalne,, dostupne.. stali o euro viac
to je o tom ze ja ani neviem ako tie druhy vonaju a nebudem si kupovat cigarety kvoli tomu lebo niektore nesmrdia az tak strasne hroza hroza
Sobranie sú z tej fakt drahej kategórie cigariet (mnohí ľudia si mysleli, že mám nejaký druh cigár). väčšinou ich fajčia fajnšmekri, čo na to majú alebo ľudia, ako ja, čo sa raz do roka utrhnú z reťaze a doprajú si jeden balík
a žlté (tvrdé) Camel.
teda, tie na SVK stoja tak trochu za starú belú, pretože sú balené v Poľsku a už som našla v tých cigaretách aj drievka a tak (čo sa väčšinou nájde len u tých lacných hnusných cigariet) a majú nejakú divnú chuť.
tie, čo dostať v ČR, sú balené v Nemecku a sú fakt dobré. rovnako aj tie, čo sú v Bosne alebo Srbsku. to sú úplne eňo ňuňo cigarety. neštípu, nesušia, perfektne dopĺňajú kávu a nesmrdia. (podľa mňa voňajú zaujímavo. nie ako tie lacné cigarety, čo z nich človek smrdí, jak keby ho obšťali)
chcela by som take normalne nie hentake nacackane
aa celkom fajn sú aj Black Devil vanilkové ale to sú skôr len také chuťovečky
a ako chuťovky čokoládové black devilky a mentolové marlborky (nie sú to slimky)
alebo Lucky Strike sú inak tiež fajné cigarety, najmä teraz tie, čo robia z čistého tabaku bez aditívov a dokonca ich balia do obalu z recyklovaného papiera. sú trochu suchšie, pretože čistý tabak sa správa inak ako ten s aditívmi, ale fakt dobré. (a ak sa nemýlim, tak tie fajčí Jim Jarmusch, filmový režisér. a Lucky Strike sa volajú preto, lebo jedna cigareta v nich pôvodne nebola tabaková, ale marihuanová a to mal byť ten lucky strike pre toho, kto si ju vytiahol. ale podľa mňa to je len urban legend )
ja poznam len tie znamejšie značky, a to je take nudne, hadam ich nechceš pchať do pribehu! tie davidoffky su podla mna take ,,honosnejšie,,
potom su to len obyčajne ako petry, paramount, golden gate, marlboro..
inak Camel mi každý furt všade bere :/ všetci si kupujú lacné cigy a potom uvidia mňa s ťavami a že hneď, že či si môžu zobrať ťavu, že om nom nom. :´(
rovnako, ako keď spravia zemiakovú kašu v školskej jedálni a doma a chutia odlišne. rovnako, ako káva chutí odlišne. alebo čokoláda. alebo víno.
úroda, odroda a spracovanie majú vždy svoj vplyv.
potom Karelie mentolové
potom som pochopila, že to neni vončo
Mallboro Flavour
Mallboro Touch
celé leto Mallboro Gold
a teraz nefajčím. ale nepohrdla som ani Camelkami modrými