Ja si vlasy po umytí obvykle fénujem a následne žehlím. Ale ak si ich nechám uschnúť a nič s nimi nerobím, tak sú vlnité celkom dosť. Keď som bola 2 roky dozadu na svadbe, tak som si ich nechala tak a zopla len hore takými "sponkami". Tu je fotka (ja som úplne vľavo) zenei.rajce.idnes.cz/R_zne/1459251216
*a ešte som zabudla, podmienka je nečesať si ich! (ak ich chcem mat vlnité ako na tej fotke ). Čiže po umytí nechať uschnúť bez fénu, česania, žehlenia a najlepšie bez akejkoľvek manipulácie...
Myslím si, že ich mám také po maminke, ktorá ich má naozaj veľmi vlnité
Podla toho ako ich nechám uschnúť. Ja mám také vlasy, že pokial sa mi znova nenamočia tak vydržia v tom tvare, do akého ich dám. Keď som bola malá, mala som úplne rovné ale zmenili sa mi a mám ich skôr zvlnené trocha a na jednom mieste sa mi vlnia tak viac.
Dala som mierne, ale vlastne neviem
Nezvyknú byť úplne rovné, ale zas chodím spávať s mokrými vlasmi alebo ich mávam zmotané v drdole, čo to isto tiež ovplyvňuje
@mielikki není dobre správať s mokrou hlavou veľmi to škodi na pokožku a môžes mat potom zápal ktorého sa nezbavís. Skus si o tom prečítat je to veľmi škodlivé a potom to veľmi ovplyvní tvoju pokožku hlavy a vlasy
@mielikki fakt si o tom precitaj...mozu sa ti presne tým co robíš zapáliť vlasové cibilulky.. Pošlem ti článok? Ale ono to nemusíš pocítiť teraz môžeš to pocítiť za pár rokov
@staphylococcus spýtaj sa svojho kamaráta Teala určite ti niečo dobré odporučí na com aj on fičí... A keď už narážas na to ze som reagovala na mielikki.. Tak mam o tom naštudovanie a plus o tom hovoria aj odborníci Ale najlepší sú tí čo o tom nič nevedia a hrajú sa na drsných ako si ty. A ver ze nie si drsná
@clarise nerada to tu vytahujem ale tvoje "mam to nastudovane" (nepochybne z relevantnych peer reviewed journals a nie z diva sk < moje 4 roky vysokoskolskeho studia biologie
A teraz mi pls povedz co to fetujes. Mate snad s realom rovnakeho dealera, ze ho do toho tahas?
@staphylococcus som nevedela ze si sa celych päť rokov venovala vlasom a pokožke a rôznych ochoreniam. Na to su ini odborníci.. Napr trichologovia co to vedia viac posúdiť ako ty nemyslíš? realom neviem ty mi povedz však si s ním bff
@clarise tak mi pls daj daky paper, nie clanok z bulvarneho bullshitu, ktory dvoje tvrdenia potvrdzuje. Sice si myslim, ze po absolvovani skusky z imunologie a mikrobiologie mam celkom pravo sa vyjadrit k tomu, ze "tam vselijake plesne a bakterie sposobia zapal ktoreho sa nezbavis" je totalny bullshit ale prosim, cakam na zdroje.
@staphylococcus konkrétne táto trichologicka to rozoberala v story. Pozriem ešte jedného trichologa myslím ze aj on to rozoberal a keď tak ti dám vedieť. Však v kľude sa vyjadruj diskusia je dôležitá aj argumentovanie
@staphylococcus prečo by to mal byť random kokot? Však aj lekári sa vyjadrujú keď majú veľa správ tak do story? Aj trichologovia. Však ja ti nájdem článok od odborníka neboj sa...ale však ty si to študovala bio tak hádam by si mala vedieť ci je to pravda nie? Skúmala si pod mikroskopom ci tam nie sú baktérie a iné? Keď hej tak ma to zaujíma.. Prečo hľadáš dealera? Máš nejaký problém?
@clarise lebo co storycka si moze napisat kto chce co chce a to, ze to napisal lekar je irelevantne lebo, opakujem, do story si moze napisat kto chce co chce.
Ano viem ci je to pravda: nie je. Je to uplna kokotina.
Nn, iba mam pocit ze musis ficat na dacom dobrom tak zhanam zdroje do buducna
@staphylococcus neviem ci by odborníci zavádzali ale asi máš negatívne skúsenosti ako vidím... Ty tiež na niecom ficis ci stačí to ze ma neznášas?? Nerozumiem prečo by zaviazal niekto ako doktor... Ktorí sa tomu rozumie alebo tricholog... Nerobia to.. Skôr neodbornici to robia ze zavádzajú... (viem ze chceš článok od odborníka niekde som o tom aj čítala keď ten konkrétny článok nájdem tak to ho pošlem) ale už by si mi mohla konečne povedat co ta žerie ohľadom mňa alebo s čím máš problém?
@clarise no k tým odborníkom.. mne raz gynekológ povedal, že ak je slabá druhá čiarka na tehotenskom teste, tak je negatívny (samozrejme, že povedal blbosť a to len v takej banalite), ten istý doktor kamarátke vraj ani raz nepočúval akciu srdiečka bábätka, keď bola tehotná a minule zas iný doktor poradil pacientke, keď sa pýtala, ako treba vysadiť antikoncepciu, že si to má vygoogliť.. jaj a raz mi zubár zabudol kúsok vatového tamponu v zube a zaplomboval, tak ked na to prišla iná zubárka asi po pol roku, tak nevedela so zubom už nič iné urobiť, len ho vytrhnúť
@sasi2680 no je pravda sice ze niektorí odborníci nie sú odborníci.. Preto je aj dosť ťažké v BA nájsť dobrého ortopéda.. Keďže ti co sú fakt dobrý tak sa tam čaká dlho a pri tých druhých tam nie.. Preto je dôležité si nájsť fkat dobrého ci už gynekológa alebo zubára.. Však napr aj kotlari je ich viac ale iba pár je fakt dobrých odborníkov...ostatní sú amatéri... Fakt záleží od ludi.. Nie je odborník ako odborník...
@staphylococcus no lebo ty pôsobís až "veľmi triezvo" ze? Nerozpravam kraviny keďže nie si tricholog aby aj to vedela zhodnotiť možno máš za sebou bio ale oni sa tomu venujú viac ako ty takže vidíš do toho iba povrchne
@staphylococcus myslím ze je to už irelevantné ci je to pravda alebo nie. Ja ti nepotrebujem nič dokazovat keďže som to robila pre tu babu a nie pre teba a ona o to nestojí a nebudem meniť jej rutinu je to jej vec takže keď máš o to taky veľmi záujem tak si to dohľadaj sama.. Ja už nemám dôvod riešiť to.
@clarise v preklade "nenasla som ziaden zdroj ktory by potvrdzoval moje bullshit claims". Dakujem, to je vsetko, co som potrebovala vediet, aspon ze si sa priznala
@staphylococcus nie skôr som to prestala riešiť to je rozdiel. no lebo na tvoje vyjadrenie a potvrdenie existuje "x článkov" ze škoda ze si ani jeden " neuviedla "?
@clarise zlatinko. Diskusia funguje tak, ze povinnost podlozit svoje tvrdenie je na cloveku, ktory nieco tvrdi a nie na ludoch, ktori mu hovoria, ze to nie je pravda. A vzhladom na to, ze si mi tu XY hodin tvrdila, ze mi ten zdroj dodas a nedodala si, jediny logicky zaver je, ze si ziaden nenasla. A hentak sa uvodzovky nepouzivaju. Este nieco?
@clarise , nechcem sa tu nikoho bezdovodne zastavať, ale ak je cela diskusia zalozena na tvrdeni, ze mas doverihodny zdroj (v karentovanom časopise, keďže iné zdroje nie su zďaleka tak doverihodne a uz vobec nie storicka na instagrame), tak su tvoje trvrdenia naozaj velmi nedoverihodne. Pritom ani vo vysoko impaktovanych casiopisoch nemusi byt vždy uverejnena skutočná pravda. Preto su tvrdenia v podobných studiach aj casto krát vyvracane, prehodnocovane, vedie sa odborná diskusia a vždy si jednoducho treba udržať kriticky pohlad a postoj. V tomto teda suhlasim skor so @staphylococcus ...cele su to momentálne zial len tvoje nicim konkretnym nepodlozene tvrdenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Myslím si, že ich mám také po maminke, ktorá ich má naozaj veľmi vlnité
Ale vacsinou ich o dusu balzamujem a cesem a to celkom zabija kucery.
Nezvyknú byť úplne rovné, ale zas chodím spávať s mokrými vlasmi alebo ich mávam zmotané v drdole, čo to isto tiež ovplyvňuje
A teraz mi pls povedz co to fetujes. Mate snad s realom rovnakeho dealera, ze ho do toho tahas?
Ano viem ci je to pravda: nie je. Je to uplna kokotina.
Nn, iba mam pocit ze musis ficat na dacom dobrom tak zhanam zdroje do buducna