samozrejme že sú potrebné môže to byť zaujímavá a dobre platená práca, ale samú seba si neviem predstaviť pár hodín vkuse sa usmievať, byť milá, stáť na nohách (ešte v tých šteklách a samozrejme asi by som bezvládla dáku krízovú situáciu - ledva by som zvládla upokojiť seba, nieto ešte celé lietadlo
a ešte, ako sa poznám, ja by som dostávala také záchvaty smiechu pri tom predvádzaní úkonov na začiatku letu
pawlo_ heh , ale my nemame len minisukienky a usmevy..sice mozeme vyzerat ako posledne truby, ale keby si vedel cim vsetkym musis prejst kym sa do tej minisukne dostanes...
fajn, len ked som isla do spanielska so skolou, jedna letuska asi 10 razy povedala spoluziacke nech neotvara okno (v lietadle!), jak keby si mmyslela ze ju nepochopi.
letusky...zalezi od toho, akou spolocnostou clovek ide...kedze dnes su hlavne tie lowcostove, tak najhorsie letusky pracuju pre Ryanair, najlepsie oblecene a vsetko top su tie v SkyEurope...cest Slovensku, ze 75% tych letusiek su Slovenky, a cest leteckej spolocnosti...ale s Ryanairom uz nikdy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ešte, ako sa poznám, ja by som dostávala také záchvaty smiechu pri tom predvádzaní úkonov na začiatku letu
neway...zachvatom smiechu sa neubranis niekedy...resp. nikdy pokial na teba niekto cuci a foti si ta
ja s nim mam dobre skusenosti...take mile sa mi zdali byt
ryanair ti dava pocitit, ze letis za euro 98, co na tom ze chcu len za to ze prides na letisko 10 eur...