čo doma jedávate?čo najčastejšie mama u vás navarí?chodíte do reštaurácie,bufetov či iných stravovacích zariadení?aký je váš najzvláštnejší stravovací návyk/jedlo?nakupujete polotovary či radšej všetko doma navaríte(alebo vaša mama/otec)?
ja neviem, neviem to zovseobecnit, ved rozne veci no
polotovary moc nie, do restauracii bufetov malokedy.. aspon co sa tyka obedov, tak skoro nikdy.
ale seliake mliecne polievky nerobime, ani neviem co tym myslis...take tie...ze fizola napr? tu mavame, ale nie dako strasne casto. neviem no tazka tema
Väčšinou sa stravujem v reštaurácii a počas časovej tiesne využívam fast food. Doma moc nekuchtím, bo mám obmedzený receptár. Nechce sa mi konzumovať stále do isté.
u mňa to je bieda. raňajkovať sa snažím vždy, aj keď si len na nivách musím kúpiť mandle v čokoláde alebo syrové fornetti. potom obed. niekedy mcdonald, niekedy normálna reštaurácia a niekedy nič, lebo som rozlietaná a nestíham jesť. a potom večer, buď idem niekam na pivko, kde už nejem alebo prídem domov a zjem všetko, čo nezje mňa. inak sa u nás doma varieva, teraz varí často ocino, lebo je chorý, a to máme furt granadír. on je super, ale nie navarený v tom najväčšom hrnci a 5krát mesačne
cez tyzden mam obedy v skolskej jedalni, cez vikend vari mama. vzdy je to nejake mäso, stale skusa nove recepty... z tradicnych mavame casto napr. rezne alebo cinu. a polievky robi tiez vselijake, mne chutia najviac take tie "riedke" typu zeleninova alebo syrova.
mno.. cez tyzden..najcastejsie nieco vykutram doma, potom druha najcastejsia moznost je nejake menicko s mamou v meste alebo obed v skolskej jedalni... v stredu vecer a cez vikend (ked je otec doma) sa mama snazi mat navarene.. najradsej mam pecivo,mliecne vyrobky, ryby... nemam rada polotovary ale aj tak som ich dost casto nutena jest ked nechcem byt hladna asi tak mno.
u nas vari babka co ma od nas dom asi 5sekund fkuse nieco vyvara a vypeka ja to aj tak moc nejem kedze papam len fruit,vegetables,meat,cheese,milk,fish.a v niecom takom ako mc donald´s len pohrdam no fuj!
ja milujem varenie tak kazdy den nieco ine hlavne mam rada hriby. Jem 5x denne ranajky, desiata, obed, olovrant a vecera. Ranajky su vacsinou cini minis s mliekom alebo ovocie, olovrant keksik alebo ovocie, obed je teple hlavne jedlo, olovrant napriklad jogurt (tych mame doma vzdy plnu ladnicku) a vecera je lahka ako napriklad cestoviny medzitym si niekedy dam cokoladku, zmrzku
nejedavam vo fast foodoch, ak niekde v spolocnosti tak v dobrej restauracii alebo pizzerii
v škole mám desiatu (rohlík či koláč).. doma si dám kávu potom obed.. na večer si dám zelený čaj ,ovsené vločky sem tam medzitým nejaké Bebe, ovocie či jogurt..
do reštaurácií nechodím.. v bufetoch si málokedy niečo kúpim.. a vo fast foode som jedla naposledy asi pred troma rokmi a nechýba mi to
mama vari obceas v nedelu. niekedy navarim ja, ale to fakt vynimocne.. inac - co chladnicka da, alebo bufet... sem tam prinesie niekto domov pizzu, al. pod.
vstávam relatívne dosť skoro do školy ja keď nedochádzam dokonca skôr ako niektorí dochádzaujúci spolužiaci no na raňajky si dám kakao ( to normálne ako od babičky ) poprípade pivo ak máme na desiatu toho zblajznem celkom dosť 4 až 5 rožkov 2 jeblká a sladkosť obyvkle vmením za ovocie alebo ju darujem a raz týždenne si dám na nultej hodine kávu keď mám baristický keď prídem domov znova zblajznem čo je navarené a večeriam-ak večeriam čo mi príde pod ruku
no do reštiky nechodím .. nemám na to prachy a fastfood y neopovažujem za jedlo aj keď pravdu povediac po odberoch krvi keď idem nalačno a vraciam sa do školy si kúpim jednu bagetu čo je prudko núdzové riešenie hladu
@pernik zjes vsetko okrem bravcoveho a hovedzieho a chodis do mcdonaldu dobre...sice ale tam su asi potkany v mase, tak nic
@pubertslatinocelny co je fizola??? no take ze šôšková,šalátova,špenátová trebárz aj kapustnica mliecna ale ta je aspoň dobra nie ako hentie zelene sracky, furt jej nato hubujem
kks strasne , same restauracie a kktiny,v dnesnej dome uz mamy doma ani nevaria asi...ja mam poklad doma ...sice aj ja obcas sadnem do "kvázy" restauracie ale len koli tomu ze byvam na intraku a nemam mati po ruke(alebo nemam cas si ukuchtit nieco)...
@pernik hlupy si ty, to "meso" meso ani nieje asi z velkej casti, casto az 60 je muka,a vsetko meso co kupujes tak ze nevidis co je dnu/bolo pomlete parky,spekacky,sunka su ciste sracky, si asi este nezabijal prasa co?tak ten vsetok humus,tu furu sliach a kadecoho tam nahadzu a zmelu dokopy + ked ide linka s hravami a tie rychlo zabijaju myslis ze stihaju vsetko vycistit?vsetky sracky zo taludka sa do toho dostanu...aby to malo farbu a chut sa pridaju dake konzervanty a carovne latky,a to pekne meso dostanes akurat tak pekne zabalene v obchode a je dost drahe,casto sice ale zozelenie...a zvysok su tie sracky, ale sak co ma clovek zrat nic inemu nezostava...nerozmyslam radsej nikdy nad tym cim to preslo
+poznam ludi co robili v takychto zariadeniach a co tam robili + obcas sa tam stane ze sa tam rozmnozia potkany a daktori padne do toho velkeho kotla ked sa chce napapat...
potravinarstvo je tazsky biznis a aby male podniky prezili musia setrit na vsetkom,
@frxxx Neboj sa, veľmi dobre viem ako to je, ale nikde som sa nesťažoval, je mi to jedno, také isté svinstvo ako je mäso v MCD je aj v párkoch, šunkách a salámach + škandály okolo zeleného mäsa v carrefoure.
Je to všade a inak to nebude, mäso z MCD som samotné zjedol raz, ale už nikdy viac, je to humus, ale v burgeri to chutí skvelo a to je to čo ma zaujíma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Do reštiky raz za čas s rodinou, alebo na pizzu, ale skôr McDonald.
Jem skoro všetko okrem bravčového a hovädzieho.
polotovary moc nie, do restauracii bufetov malokedy.. aspon co sa tyka obedov, tak skoro nikdy.
ale seliake mliecne polievky nerobime, ani neviem co tym myslis...take tie...ze fizola napr? tu mavame, ale nie dako strasne casto. neviem no tazka tema
ale inak vzdy to jem, naco mam chut
a najradsej to co babka a mamina varia ale aj ja dobre varim taky sladky gulas
ale ja mam najradsej take zeleninove veci
nejedavam vo fast foodoch, ak niekde v spolocnosti tak v dobrej restauracii alebo pizzerii
do reštaurácií nechodím.. v bufetoch si málokedy niečo kúpim.. a vo fast foode som jedla naposledy asi pred troma rokmi a nechýba mi to
no do reštiky nechodím .. nemám na to prachy a fastfood y neopovažujem za jedlo aj keď pravdu povediac po odberoch krvi keď idem nalačno a vraciam sa do školy si kúpim jednu bagetu čo je prudko núdzové riešenie hladu
@pubertslatinocelny co je fizola??? no take ze šôšková,šalátova,špenátová trebárz aj kapustnica mliecna ale ta je aspoň dobra nie ako hentie zelene sracky, furt jej nato hubujem
@transplantovana TO MUSI BYT FASA
kks strasne , same restauracie a kktiny,v dnesnej dome uz mamy doma ani nevaria asi...ja mam poklad doma ...sice aj ja obcas sadnem do "kvázy" restauracie ale len koli tomu ze byvam na intraku a nemam mati po ruke(alebo nemam cas si ukuchtit nieco)...
jj potkany, svet riadia mimozemštania a kennedy žije s elvisom na hawaii
Aj keby to bolo celé z hovna, chutí to dobre...
+poznam ludi co robili v takychto zariadeniach a co tam robili + obcas sa tam stane ze sa tam rozmnozia potkany a daktori padne do toho velkeho kotla ked sa chce napapat...
potravinarstvo je tazsky biznis a aby male podniky prezili musia setrit na vsetkom,
Je to všade a inak to nebude, mäso z MCD som samotné zjedol raz, ale už nikdy viac, je to humus, ale v burgeri to chutí skvelo a to je to čo ma zaujíma.
Čiže som spokojný a MCD budem navštevovať dalej.