Mám celý file s obrázkami a nápismi ktoré chcem časom nejakým spôsobom dostať na tričko, neviem si vybrať 1. Ale viem určite, že chcem tričko s potlačou kde budú mušle, morské koníky a medúzky, biele tielko ideálne a farba potlače tmavomodrá.
vysnívané neviem, ale napríklad včera som išla mestom a taký ujo mal super "stopárske" tričko, neviem presne podľa ktorej knihy ale tá potlač aj farba trička bola takáto:
a sa mi páčilo, keby som také (a v mojich rozmeroch) objavila v obchode, kúpila by som si ho
viem, že dávno dávno som strašne chcela také volnejšie tričko biele kde bude nie v strede ale doprava,alebo doľava mačka ale akože celá čierna taká silueta proste no nič nemožné hej ale už ho nechcem
donut care v poslednej dobe chcem, s tým že donut tam bude naozajský donut, ale to si viem aj nakresliť, len sa mi nechce.
a ešte chcem give me some chocolate and nobody gets hurt.
a ešte chcem to pekné že Ľuďom jebe.
a ešte Everything is beautiful & nobody is happy.
aaa ešte chcem triško arctic monkeys!
a veľa veľa veľa pásikavých tričiek chcem, mám jedno super nové ruské zachránárske z armyshopu a milujem ho, keby mi lepšie sedelo by som ho milovala viac ale aj tak ho!
Ja chcem tričko s nápisom Artic Monkeys
Potom také s takým jednorožcom a pod ním bude nápis, ale už si nepamätam čo tam bude napísane.
A ešte plno ďalších, no teraz si neviem spomenúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a sa mi páčilo, keby som také (a v mojich rozmeroch) objavila v obchode, kúpila by som si ho
♥
a ešte chcem give me some chocolate and nobody gets hurt.
a ešte chcem to pekné že Ľuďom jebe.
a ešte Everything is beautiful & nobody is happy.
aaa ešte chcem triško arctic monkeys!
a veľa veľa veľa pásikavých tričiek chcem, mám jedno super nové ruské zachránárske z armyshopu a milujem ho, keby mi lepšie sedelo by som ho milovala viac ale aj tak ho!
» dedoles.sk/image/cache/dat... Nová Kolekcia!/dedoles-cierne-tricko-cierna-krava-farma-dobytok-priroda-tvar-500x500.jpg
Potom také s takým jednorožcom a pod ním bude nápis, ale už si nepamätam čo tam bude napísane.
A ešte plno ďalších, no teraz si neviem spomenúť
Alebo teda klasický čierno-biely pásik, lebo to, čo mám, je síce super, ale mohlo by byť aj dlhšie