Vaše zaujímavé (už aj v realite využité) pick-up lines
Ahojte kamoši!
Verím tomu, že už sa veľa z vás ocitlo v situácii, keď sa vám zapáčila nejaká osoba či už vo vlaku/autobuse, alebo na ulici, alebo v škole, úplne neznáma alebo aj trochu známa, a prinútili ste sa tú osobu osloviť za účelom č
@ssnehulienka neviem aké by som použil, improvizujem, ale raz to bolo "Ahoj, počuj, mohla by si mi dať svoje číslo? Lebo sa mi hrozne páčiš, ale hanbím sa ti to povedať do očí, veď vidíš ako sa mi trasú kolená, tak že... napísať by som sa to možno odvážil, chápeš..."
Ked som chcel "zbalit" frajerku, bol som jednoducho sam sebou. A ked sa do mna predtym nejake dievca zapozeralo (v 99% to bola nejaka znama), tiez to bolo len preto, ze som bol sam sebou a podla ich slov, mal som silnu charizmu. Takze ja som proti tymto pick-up lines a inym somarinam.
@trdelniiiq okej možno som sazle vyjadrila. ale nemám na mysli frázy, ktoré si nacvičíš pred zrkadlom a potom ich využívaš, jednoducho osobná skúsenosť každého z vás ked stesa odhodlali niekoho oslovit, ako to vyzeralo.
neviem, to je individuálne, ja sa veľmi neprihováram... a keď tak, je to väčšinou v škole a tam je mnoho tém o skúškach, profesoroch....keď sa prihovorili mne, väčšinou to boli nejakí známi, boli sme už predtavení, na nejakej akcii a tak..tam často stačí na začatie konverzácie spoločné prostredie " Ahoj.... tak ako sa ti tu páči? Ahoj, tak ako ste sa spoznali s (spoločný známy/známa, ktorá nás predstavila) ?"
@ssnehulienka tak ci tak mi to pride prilis umele a vykonstruovane. Jedine co uznavam su konverzacne ladoborce, ktore ale pouzivam takmer pri kazdom cudzom cloveku na uvolnenie pripadnej nervozity a uvolnenie atmosfery.
s jedným chlapcom sme prišli na to, že najlepšia pick-up line je "I want to see your naked parts." vyslovené úplne vecným tónom zčista-jasna. dohodli sme sa, že to najbližšie použijeme, ale ešte som neskúšala.
moja asi najodvážnejšia bola "I'm gonna go downstairs. And you're coming with me." (bol tam nejaký prázdny priestor a toalety, môj level opitosti bol milión.)
sa omlúvam, že je to v angličtine, ale obaja boli cudzinci. a inak toto je samozrejme extrém, zvyčajne robievam to, že napíšem moje číslo na lístoček a veľmi suverénne ho odnesiem osobe, s ktorou mám obojstranný očný kontakt
ja by som asi nikdy nikoho neoslovila,vzhľadom na to ako vyzerám a na to aký mám hlas a že mi to trochu jebe
ale kedysi napr. v tábore som proste dala len na moju improvizáciu,ja nemám problém povedať keď je trápne ticho že jebme na to,nič z toho nebude viem si z toho aspoň spraviť srandu
tak ja ani neviem neprihovaram sa nejak ludom ale ked sa mne tak napriklad. "ahoj ty poznas landscapes?" -> po tomto a chvilku pisania sme boli spolu na koncerte..no dvoch
minulý rok vo vlaku chalan počul čo puštam ked som si zložila sluchatka a podavala listok povedal mi nech pustim nahlas že aj on take počuva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.youtube.com/user/SimplePick...
Ked som chcel "zbalit" frajerku, bol som jednoducho sam sebou. A ked sa do mna predtym nejake dievca zapozeralo (v 99% to bola nejaka znama), tiez to bolo len preto, ze som bol sam sebou a podla ich slov, mal som silnu charizmu. Takze ja som proti tymto pick-up lines a inym somarinam.
1- v autobuse som raz pomohol zdvihnuť jednej slečne popadané papiere a okrem ďakovania sme kecali celú cestu
2- 3* vo vlaku v kupé.. začiatočné otázky, môžme si prisadnúť, kam cestuješ apod.
3- a raz u lekárky v čakárni
@firestorm tak to je dobré
Alebo: Rada spíš? Mali by sme to niekedy skúsiť spolu.
Si google? Pretože máš všetko, čo som hľadal.
Vyzeráš ako moja prvá žena. Nikdy som nebol ženatý.
A tá najlepšia: Neboj, na tom obrúsku určite nie je chloroform .
moja asi najodvážnejšia bola "I'm gonna go downstairs. And you're coming with me." (bol tam nejaký prázdny priestor a toalety, môj level opitosti bol milión.)
sa omlúvam, že je to v angličtine, ale obaja boli cudzinci. a inak toto je samozrejme extrém, zvyčajne robievam to, že napíšem moje číslo na lístoček a veľmi suverénne ho odnesiem osobe, s ktorou mám obojstranný očný kontakt
ale kedysi napr. v tábore som proste dala len na moju improvizáciu,ja nemám problém povedať keď je trápne ticho že jebme na to,nič z toho nebude viem si z toho aspoň spraviť srandu
ja nič také nerobím, mňa si zamiluje každý, alebo druhý extrém, znenávidí
ale inak by som prijala iné pick up lines od chalanov, tie o očiach ma nudia, o prsiach tiež, chce to niečo fresh!
pick-up lines pouzivam hojne, ale pisat ich sem nebudem, lebo zbabeli curaci co sa doseru furt ked vidia holku sa mi budu smiat.
ale tak 1 ako demo: "cau, nvs, kde je tu nablizko dobra kaviaren? aha, dik, a mozem ta tam teda pozvat?"
ale to neni z mojej hlavy, to mi mm47 poradil, ja som to len pouzil
minulý rok vo vlaku chalan počul čo puštam ked som si zložila sluchatka a podavala listok povedal mi nech pustim nahlas že aj on take počuva