Čauky birdzaci, poďte sa zamyslieť nad životom a napíšte váš jeden, pre vás najdôležitejši kratkodobý a dlhodobý cieľ. Začnem ja
Kratkodobý- nájsť normálneho chlapa
Dlhodobý- založiť si rodinu
Byť sebestačný, vedieť sa o seba postarať, nebyť závislý na nikom.
Vedieť pomôcť iným, šíriť dobro.
Nepoľaviť zo snahy všímať, vnímať svet a osobnostne sa rozvíjať.
kratkodoby aj dlhodoby ciel je nemat uz ziadne city, necitit nic k nikomu. len to skodi a nic viac
a este dlhodoby - byt uspesna vo vsetkom v com si zaumienim
Aha a krátkodobé, čo by sa dalo tiež brať ako menšie kroky k tým dlhodobým v praxi. Teda tu by možno stačilo spomenúť ten najaktuálnejší - Nájsť si prácu, ktorá ma uživí a bude ma baviť.
Krátkodobý, presvedčiť frajera, že je v poriadku ísť sama do BA sa stretnúť s kamarátom
Krátkodobo-dlhodobý: naučiť sa dobre po taliansky
Dlhodobý, určite by som si chcela nájsť dobrú prácu a ostať tam dlhodobo
Dlhodobý, ostať s mojím mužom navždy
Krátkodobé: nájsť si prácu, ktorá by mi dávala viac ako obvyklých 280/mesačne.
Dlhodobé: doučiť sa matiku. (nie je to prehodené, matika mi bude trvať dlhšie ako hľadanie lepšej práce, poznám sa)
krátkodobý cieľ - neopit sa dnes večer, ani zajtra večer
dlhodobé ciele - rodina, deti, dobrá práca v odbore... a už sa nikdy neopit tak, ako vo svrtok
Nemám rada takéto témy, lebo mi to pripomína, že nemám v živote žiadne ciele, a je to veľmi depresívne.
A vždy, keď si už aj nejaký cieľ vytýčim, tak sa to väčšinou nesplní, a to mi berie motiváciu si nejaký ďalší cieľ dávať....
Sakra a zase idem mať do večera blbú náladu, no super
krátkodobý - začať cvičiť , viac chodiť von a umyť okná v izbe
dlhodobý - mať dom a veľkého psa (najlepšie pudla) a proste byť naďalej v tomto skvelom vzťahu a byť šťastná
mat viac penazi, vratit sa na Slovensko, poznat vela dobrych ludi, zenu, kupit si vlastny byt/dom, mat elektricku gitaru, zdravu psychiku, stastnu zenu, nejake dobre vztahy v rodine, kamaratov do dazda, v pohode pracu, viac penazi, a potom umriet na infarkt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Vedieť pomôcť iným, šíriť dobro.
Nepoľaviť zo snahy všímať, vnímať svet a osobnostne sa rozvíjať.
Dlhodobé- mať zasa rád.
a este dlhodoby - byt uspesna vo vsetkom v com si zaumienim
Krátkodobo-dlhodobý: naučiť sa dobre po taliansky
Dlhodobý, určite by som si chcela nájsť dobrú prácu a ostať tam dlhodobo
Dlhodobý, ostať s mojím mužom navždy
Dlhodobé: doučiť sa matiku. (nie je to prehodené, matika mi bude trvať dlhšie ako hľadanie lepšej práce, poznám sa)
dlhodobé ciele - rodina, deti, dobrá práca v odbore... a už sa nikdy neopit tak, ako vo svrtok
Dlhodobý - kariéra
Iluzórny - manžel a rodi
dlhodobý: precestovať ním svet
A vždy, keď si už aj nejaký cieľ vytýčim, tak sa to väčšinou nesplní, a to mi berie motiváciu si nejaký ďalší cieľ dávať....
Sakra a zase idem mať do večera blbú náladu, no super
dlhodoby - byt stastna
dlhodobý - mať dom a veľkého psa (najlepšie pudla) a proste byť naďalej v tomto skvelom vzťahu a byť šťastná
Dlhodoby 1 000 000 €
Fakt, ale vazne.
Dlhodoby - znicit vieru v stat