Partnerku som ešte nemal, ale jedna moja kamarátka o ktorej som si myslel že by to mohlo výjsť mi presne 17. septembra povedala že aby sme sa rozišli ako normálni kamaráti....a od vtedy som od nej nepočul ani slovo..neviem či vôbec ešte žije
Ako s ktorými... S jedným som najlepšia kamarátka, s iným sa zase nemôžeme ani vystáť, dokonca sa ani nepozdravíme a to je už tiež rok, čo sme sa rozišli... Ostatní sú takí neutrál...
Mnoo som stastne/nestastne slobodný. S dievčaťom o ktore som sa dlhú dobu pokúšal a vodila ma za nos,a velmi mi ublížila tak teraz sme teraz super kamaráti. Studujeme v rovnakom meste a dokonca bývame asi 50 m od seba,rozprávame sa a robí také veci,ktoré by sme si pred par rokmi urcite nepovedali a hanbili sa ich spravit. Tu nás nikto nepozná a tak sa môzme správat spontánne,ziaden jej priatel nam nezneprijemnuje zivot
Mam ju rád,a som rád,ze sme ,,len,, kamaráti. Konecne som spoznal aka v skutocnosti je,taku som ju cez tie zalaskovane oci nevidel a viem,ze teraz by som ju nechel...
tak to mate moc fajn, ze ste kamosi..ja som to uz davno vsetko uzavrela a teraz by som rada s nim rozpravala ako s hocikym inym, len s nim sa neda. Odpoveda mi par slovami, cely cas na mna ani nepozrie. Je to normalne?
ja som so vsetkymi kamaratka az na toho na ktorom mi najviac zalezalo...boli sme spolu asi 1,5 roka a stale som sa snazila aby sme zostali aspon kamarati a ked som mu napisala ze co keby sme isli nekedy na kavu ako normalny ludia ktory sa mali radi a zostali sme aspon kamarati zacal vyhukovat svojim kamaratom ze ho chcem naspat a este si zo mna robil picu...odvtedy vzdy ked ho stretnem a on sa so mnou zacne rozpravat porad mu dam nejaky odjeb.......
Ja sa s nikym nerozpravam, nejak nie je dovod. Lasku svojho zivota som uz nasla a ako sa maju ludia, ktori mi ublizili a kvoli ktorym som trpela ma nezaujimaju
kedze som sa s mojou ex rozisiel relativne nedavno (len 2 mesiace), je to dost na noze. ja s nou chcem byt kamarat, no ona ma ma v pici. sice pri rozchode sme si povedali, ze budeme kamarati, ale kamaratstvo ostalo iba pri tom, ze na mna bola kamaratska iba ked nieco chcela a ja, blbec, som jej vyhovel.
teraz sme uz trochu aj rozpravali, ale skoncilo to dohodou, ze sa budeme vyhybat jeden druhemu. skoda, ja ju mam stale rad (hoci by som ju mal uz nenavidiet, ale ja som blbec ).
ja nie som v kontakte ani s jednym z mojich ex..a je to myslim uplne super..snazili sme sa hrat na kamosov,ale bolo to dost trapne..a kedze moji ex su z inych miest a dost dalekych,bola to len a len vyhoda na konci vztahu..viete,ako sa vravi..zide z oci zide z mysle..taaakze,podla mna je "nekamaratenie sa" s niekym,s kym ste sa delili o vsetko a sklamal vaas jednoducho prirodzeny zaver vztahu..ved si spomente na skladbu od gwen steffani cool..jej ex ku nej pride na navstevu spolu so svojou novo frajerkou..to by som ja neprezila..neviem,ako vy..
hm...s prvym....suuppprovo..kamoosi..lebo on ma este chce ..a s druuhxm..hrooozaaa...teraz momentalne mame v skole spolu satnu thak tho je hrooozneee...thaqq sa mi vxhxba ze no coment..ale ja tho berem ako sraandu...a užho davno ignorujem
tak zalezi na okolnostiach preco ste sa rozisli. ak v zlom tak to ani jeden z vas sa s tym druhym bavit nechce, ale ja s mojou Ex vychadzam v pohodke, normalka si pokecame raz za cas
No s tym poslednym som na tom asi podobne ako ty! je to hrozne...raz sa so mnou bavi..inokedy ani nepozdravi a ignoruje...uplne od veci...a pritom mi jeho kamaratstvo strasnee chyba..a dala by som za to cokolvek..no sprava sa totalne ako blbec,aj ked som mu nic neurobila, tak neviem preco...
Ja som mala so svojim ex pomerne vazny vztah, a rozisiel sa so mnou pred 2 mesiacmi, ale odvtedy sme spolu absolutne nekomunikovali ! Ani nazivo, ani cez telefon, ani cez net....proste prerusenie kontaktu totalne...ale asi je to tak leposie, pretoze ja potrebujem nanho zabudnut, vypustit ho z hlavy, a toto by mi k tomu teda nepomohlo...a okrem toho, neviem ci by som sa s nim vedela normalne bavit....to cloveka napadaju vsetky veci, ktore ste prezili spolu vo vztahu a tak, asi by som sa nedokazala od toho odosobnit...
no len ja si myslim, ze rok je dost dlha doba na to, aby ho to preslo. Navyse sme sa rozisli v dobrom, ziadne hadky, sceny. Obaja sme to vzali v pohode.Len ked mame ist spolu s partiou von, vsetci sa spolu bavia, len my sa nedokazeme, aj ked ja sa snazim, nech to nevyzera debilne. co mu je?
No je pravda, ze rok je uz pomerne dlha doba, ale niektorym ludom nepomoze ani 10 rokov, nedokazu na niektore veci zabudnut....mozno by sa aj chcel s tebou normalne bavit, len mu to proste nejde, lebo stale si spomina na to, co medzi vami bolo...nie vsetci sa od toho dokazu odputat a odosobnit, proste zabudnut na to...a on je mozno ten pripad...
hmmm.. po 4 a pol rocnom vztahu? nazaciatku , po rozchode, to urcite neslo, teraz je to ok..
a na druhej strane, mozno vyzniem "egoisticky" ale, vadilo by mi, keby sa moj terajsi priatel stretaval so svojou ex, tiez si toho spolu vela odzili a skratka, v nasom vztahu su "Ex" tabu.
kedysi som tomu nerozumela, preco mojej kamaratke vadi, ked jej frajer chodieval na nakupy s byvalou, a tak.. dnes tomu rozumiem a nie je to nic prijemne. minulost je minulost.
z malej lasky kamaratsvo ostane, z tej velkej nenavist..tak nejak sa to zvykne hovorit.
Ja som so svojimi ex v pohode ked som sama vycitila, ze by sa ku mne choval urazene,utiahnuto tak som sa s nim rozpravalo casto, az si na to zvykol a teraz pohoda...vychadzam so vsetkymi a som tomu rada.
no jasne že vychadzame ... uplne pohodickee. kamarati sme uplne najlepsi teda ževraj sme si pisali teraz ja cez vianoce.. a vcera som sa dozvedela ze isiel do svajciarka ci kde to do prdele... a ani mi nedal vedeit.. to len tak co ma po sestre pozdravil. pekne od neho nie? a že sa vrati o rok na vianoce... fuu tak sme kamarati uzasny cooo? . no co už pohodeee. zivot ide daaalej
S mojím posledným bývalým sa vôbec nestretávam, netelefonujeme si.... rozišli sme sa v zlom, potom sme boli v kontakte, ale teraz vôbec, raz čo som ho zazrela nejaký čas po rozchode, tak sa na mňa ani nepozrel a ani nepozdravil
Tak s jednym sa bavim normalne, v pohode, sem tam sa mu aj vykecam a on pomoze a tak ...len ma dostane ked mi napise ze vie ze spravil chybu atd atd v skratke ze ma chce s5 no ale to je uz na inu temu
a s druhym uz nie som absolutne v kontakte..ale rozisli sme sa v dobrom...
hm....boozeeeee..ja tho nefem pochopit ja som chcela byt so vsetkymi kamoska aj po rozchode ale oni ani nepozdravia newem prečo je thothak ja som chcela byt s nimi aj nadalej kamoskaaa!!!
S mojím prvým chalanom sme prerušili všetky kontakty, neznášam ho doteraz, pre to, čo mi urobil a keď ho stretnem, tak krútim hlavou, že ako som s ním mohla chodiť.
A okrem toho, ja už mám skoro rok (až na maličkosti) krásny vzťah, a preto ma môj prvý a jediný ex ani najmenej nezaujíma.
Tak ludiaaaa haloooo.Naco byt s ex kamos ved ked si snou chodil lubil si ju a ked je koniec nieje preco sa snou bavit alebo tak.Dako to znasilnovat dalej ist tou svojou cestou ani pred tym ti nevadilo ze ho nepoznas a zrazu ti to ma vadit ze nepokecas snim?lol detinske nie?Nemas inych kamosou?Tak to je max trapas ked pride niekto s ex a zajebe za kamosi lol.To nikdy nieje potom len otom.deti moje
pre mna po rozchode padne klapka mozno obcas pozdravim ale nemam preco s byvalou vychadzat...uz je to pre mna zas ta neznama osoba ako predtym tak ju mam pici ne
no my sme sa s mojím bývalým rozišli pred 4 mesiacmi a doteraz spolu chodievame von... zo začiatku to bolo také v pohode mal ma rád lebo rozchod bol taký nejasný vlastne ani doteraz neviem prečo... a ja ho mám stále rada...len on mna má teraz v piči,ale tak potom to bolo zas také že ignorácia lebo pochopil že ho mám stále rada ale teraz sme sa porozprávali a že chcem nech sme tí kamaráti jak mi povedal... a že nemusí predomnou tajit ani druhé baby... takže teraz už sa to zmenilo a sme kamaráti stále... len asi je to preto lebo naši dvaja kamaráti spolu stále chodia a tak asi ked sa rozídu tak už to nebude také...ale ja stále dúfam,že sa do mňa zasa zalúbi... a ked nie... tak aspoň že sa bavíme
mala som jedneho chalana asi 8 mesiacov...a rozisli sme sa len tak z nicoho..nic...ale asi tyzden som sa s nim vydrzala nebavit..a teraz sme dost dobri kamosi bavime sa o normalnych veciach...o babach chalanoch...proste celkom dobre...cize aj som rada,ze sa spolu normalne bavime...ale zasa boli aj taki co sa nastvali,ze som im dala ja kopacky..a doteraz na mna hovoria jaka som pica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Mam ju rád,a som rád,ze sme ,,len,, kamaráti. Konecne som spoznal aka v skutocnosti je,taku som ju cez tie zalaskovane oci nevidel a viem,ze teraz by som ju nechel...
Sme kamarati a vychadzame super.
A dodnes sa mi snaží zničiť vzťah ktorý mám... Tak v tom by bola lepšia ignorácia
teraz sme uz trochu aj rozpravali, ale skoncilo to dohodou, ze sa budeme vyhybat jeden druhemu. skoda, ja ju mam stale rad (hoci by som ju mal uz nenavidiet, ale ja som blbec ).
Aj ked teraz nechapem, ako som s nim mohla niekedy nieco mat, lebo je to fakt hajzel
Ale kamarati sme aj napriek tomu dobri.
a na druhej strane, mozno vyzniem "egoisticky" ale, vadilo by mi, keby sa moj terajsi priatel stretaval so svojou ex, tiez si toho spolu vela odzili a skratka, v nasom vztahu su "Ex" tabu.
kedysi som tomu nerozumela, preco mojej kamaratke vadi, ked jej frajer chodieval na nakupy s byvalou, a tak.. dnes tomu rozumiem a nie je to nic prijemne. minulost je minulost.
z malej lasky kamaratsvo ostane, z tej velkej nenavist..tak nejak sa to zvykne hovorit.
ale asi nie všetko ide...
a s druhym uz nie som absolutne v kontakte..ale rozisli sme sa v dobrom...
A okrem toho, ja už mám skoro rok (až na maličkosti) krásny vzťah, a preto ma môj prvý a jediný ex ani najmenej nezaujíma.