akoze odtial potial a nie toto.....inac nepovazuje sa to vlastne za trestny cin? lebo ked niekoho napriklad poprosim nech mi odsekne prst tak to trestny cin je...bez ohladu na to ci som rad ze mi ho odsekol alebo nie
poznam toto, fakt taky ludia existuju, ale osobne si myslim, ze akekolvek destruktivne spravanie voci ludskemu telu uz absolutne nema nic so sexom. Aj ked myslim, ze tato holka si tuto story vymyslela, pretoze tych uchyliek, ktore tam spomina je prilis vela...
je to totálne nechutné... ked toto niekto dokáže robiť, tak je naozaj nekompletný....ale neverím, že to tá baba všetko naozaj robí.... ten chlap by nevydržal ani len desatinu z toho.....
nedocitala som to ani do polovice a stacilo mi ...toto by si nenechal robit ziadny chlap cize je to urcite protizakonne ...myslim si ze by to mal ten dotycny urcite nahlasit...
psychopatizmus. stacil mi na to kratsi usek,aby som usudila ze, zdravy clovek to ani nevymysli, nie to este daco take praktizovat... ale dost mozne ze je to vymyslene, (daktore casti urcite) ved to by niekto dokazal chlapovi takym sposobom ublizovat?
tento clanok je fakt prehnany, ale fakt je vela ludi ktorych take chujoviny vzrusuju, ze zvazu cloveka a slahaju o bicom a niektore veci co su tam napisane moze byt,ale nie vsetko vsak by ten chlap vykrvacal..a ved podla mna je to aj vymyslene, ktory chlap by sa nehal takto ponizovat a mucit, jedine ze by mucila nejakeho postihnuteho cloveka, to by som ju hned sla zastrelit..
no ludia su sialeni,ale fakt neverim ze toto je pravdive
boha naco som to cital, az ma vajcia z toho bolia ziadna baba si nevie predstavit aka nesmierna by bola bolest keby doslovne toto robila nejakemu muzovi
...Samozrejme, že niečo z toho je pravda, ale celé určite nie. Toto by si nechal urobiť iba človek, čo necíti, alebo je retardovaný, inak by ho mohla zviazať aj megaželeznými putami, ale vďaka adrenalínu a nervám by sa chlapec vyslobodil..
wtf????? !!!!! hahah som sa dobre zasmiala!!! vsak ok zabava ako zabava ale vsetko ma svoje medze!!! a ist podla takehoto "receptu"!!!!??? haha mno dost som sa zasmiala!!!
nejaka 12 panna čo pozera vela hororov... ...zaujala ma... ...no ja by som jej vyrezal pindu a napchal do piska... ...ale nebudem dalej rozoberat lebo by som bol ako ona... ...ja som ten opačny pripad
no tak to je sila, takých ľudí už naozaj len poslať na liečenie, ani som to nedočítala, začiatok mi skutočne stačil ešte pár hodín sa budem spamätávať zo šoku
Tieto skôr predstavy ako reál nepísala žena.Toto sú predstavy a sny skôr mužov- submisívov. Aj v BDSM sú pravidlá a bezpečnosť ,ktoré sa dodržujú a existuje takzvaná stopka.Ten opis je iba fantázia a dotyčná osoba zjavne nič reálne z toho neuskutočnila iba fantazíruje a o BDSM a mučení nemá ani páru sú to iba jej sny a fantázie.
toto skor typujem na chorobu, Je jedno ci je to predstava alebo real a len predstieranie, bdsm je vseobecne o nasili a to svedci o povahe niekoho, ze ho vzrusuje nasilie, to je rovno na psychiatriu. este tak max nejake puta vramci hradok a srandy ok ale toto uz je extrem. U takeho cloveka to moze viest k realnemu nasiliu to by mali zavriet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Toto nieje o guste...je to choré, rovnako chorý sú aj ľudia čo to robia a, ktorých to vzrušuje...
to je strasne chore
1000000000000000000000000000000krat horsie nez pedofilia..
..chudak chlap
a to co pisala uz v 1.ridakoch je nezmysel... ved by bol po tom uplne...nefunkcny..a..no..des...
a ze tomu verite..nejaka uchylacka to pisala.co to nema v hlave okay...
ale ešte raz : JE TO HUMUS!!!!!!!!!!!!!!
podľa mna je to výmysel ...
ale snáď sa tá porucha dá liečiť.
iba psychopatai spravia niečo také...
no ludia su sialeni,ale fakt neverim ze toto je pravdive
Kto má ako rád , je mi to jedno.
nejak ma nelákalo dočítať to...
Každopádne by bol po prvom čokoľvek to je impotentom..
až som sa strhol keď som si to predstavil =O
AU!!!!!! (blee) šak to jak musí bolieť?
odkusnúť mu ich ešte nechce?
chúďa chlapec :/
A taktiež sa stavím,že keby žena prepichla chlapovi penišťok ihlou,následne by ju tam zmlátil že by ostala na vozíku celý život.
To je úryvok z nejakého lacného hororu?
filip
to je len otazka času...
ale inak
» images.sodahead.com/polls/000128287...
prestala som čítať