ked som sam, som smutny a ticho
to hovori asi dost o rozdieloch
cize sam niekde zatvoreny, s obycajnym programom pre jedneho
ak mam spolocnost, moznosti su neobmedzene
Keď som sám, tak nikam nejdem, možno kuknem obchody alebo sa prejdem večer mestom, to milujem. Keby sme boli dvaja, možno by sme sa tiež prešli, ale niekam sadli aj. Alebo išli ku mne, ale nejaké veľké rozdiely tam nie sú.
Kupil by som si flasu super kvalitnej whiskey, noc stravil v sirokeho hiltone, vecer isiel na slovan na hokej, potom si objednal super peknu kurvu aspon na 2-3 hodiny, potom este v noci pozeral v telke nhl zapas na ktory by som si vsadil kopu penazi a potom zaspal. Rano sa prezral jak hovado zo svedskych stolov, dopil whiskey, dal si ibalgin a diazepam aby mi nebolo zle a co najskor vypadol z toho nechutneho, hnusneho mesta.
@kittan daj sa vysetrit, prosim. pre svoje vlastne dobro, chlapce. alebo ma tagni este do desiatich for ktore som vobec nekomentovala, vela to vypoveda o tvojom psychickom zdravi a vyrovnanosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Btw asi sa zmení niečo ak som sám a potom s niekym
to hovori asi dost o rozdieloch
cize sam niekde zatvoreny, s obycajnym programom pre jedneho
ak mam spolocnost, moznosti su neobmedzene
ak s niekým tak doma pri filme alebo v meste na víne