- pred jedlom si dávame oplátky s medom a cesnakom
- ako polievku sme vkuse mávali hubovú ale minulé Vianoce sme mali sa mi zdá že krémovú šampiňónovú (alebo šošovicovú, už si nepamätám)
- ako hl. jedlo sme mávali rybu ale to sme jedávali len že aby sa nepovedalo lebo nám to nikomu nechutilo takže minulé Vianoce sme už mali rezne a zemiakový šalát
oplatky, hubova polievka, ryba (losos aleb pstruh) + zemiakovy salat a potom cakame na deda lebo ten musi este aj kapustnicu, inak ju nikto neje ... no a ja nejem ani polievku vacsinu, takze len rybu so salatom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale namiesto ryby máme risky
vyprazany kapor a majonezovy salat
..a pred tym kusok orieska, jablcka a oplatky
po tom vajíčka s rybacou pomazánkou
kapustnica
pstruha s majonézovým šalátom zemiakovým
kapustnica
kapor a majonézový šalát
losos s majon.šalátom
kapustnica síce s minimom kapusty, ale s hafom klobásy alias východniarska "kozaroška"
- ako polievku sme vkuse mávali hubovú ale minulé Vianoce sme mali sa mi zdá že krémovú šampiňónovú (alebo šošovicovú, už si nepamätám)
- ako hl. jedlo sme mávali rybu ale to sme jedávali len že aby sa nepovedalo lebo nám to nikomu nechutilo takže minulé Vianoce sme už mali rezne a zemiakový šalát
tento rok to bude zrejme to isté..
pohár vínka
oblátky s medom
kapustnica s takými celými mini dubáčikmi
filé(lebo nebudem kosti dolovať z ryby)a zemiakovo majonézový najlepší na svete šalát.
mozno zoberem flasku a sa opijem tak,ze ogrcam cely dom a budu ma musiet zobrat do izby...
este ma nevideli zjebaneho tak im dam taky darcek
oblatky s medom
kapustnica
ryba (tento rok losos) a zemiak. salat (muz nema rad salat, tak ten ma zemiaky
@tomias pridal by som sa, ale brat by ma zniesol zo sveta....