Avokado hlavne, kiwi, pomarance, mandarinky
No a suhlasim, ze podprsenky a specialne sportova podprsenka, to nehrozi aby som v beznych obchodoch nasla na seba
rifle,leginy, pancuchy, silonky
nabijacky na mobil, alebo sluchatka ale tam tiez rozhoduje cena...
Jahody väčšinou kupované v supermarketoch a hlavne tie neslovenské chutia pre mňa hrozne. Slovenské sú už viac fajn, no najlepšie sú aj tak tie domáce. ?
Jednu dobu predavali v bille dokonale avokada, ked boli v akcii tak za 1 euro. Chutovo super a vonkajskom ako z reklamy. Uz je obtiazne zohnat pekne a chutne avokado.. Takisto je tazke zohnat dobre pohankove vlocky
Veci? Rifle! Mám dlhé nohy a štíhly pás, je kurva problém na mňa zohnať rifle, ktoré mi sadnú! vyberám a skúšam fakt aj 3 - 4 hodiny v obchodoch, irituje ma to neskutočne .
podla mna mandarinky, hlavkovy salat (aby nebol horky), sportovu podprsenku, zeminu na kvety (aby v nej neboli tie pojebane musky), lak na nechty (aby sa hned nezoupal)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a dobre.. hm... no väčšinu ovocia, čo sa nepredava na trhu
No a suhlasim, ze podprsenky a specialne sportova podprsenka, to nehrozi aby som v beznych obchodoch nasla na seba
rifle,leginy, pancuchy, silonky
nabijacky na mobil, alebo sluchatka ale tam tiez rozhoduje cena...
podla mna mandarinky, hlavkovy salat (aby nebol horky), sportovu podprsenku, zeminu na kvety (aby v nej neboli tie pojebane musky), lak na nechty (aby sa hned nezoupal)