Zoner photo studio ..nema to tolko funkcii ako photshop..ale pre cloveka co nevie robit s photshopom je to fajn...ale take hlavne upravy sa tam daju ...alebo odporucam stranku picnik.com
lightroooom, určite adobe lightroom, rychlo sa to naučíš ovládať a má to super funkcie presne pre fotografov, plus všetky fotky mozes mať uložené priamo v lightroome, žiadne otvaranie a zatvaranie milionov fotiek a programov. Ale na pokročile editovanie to chce photoshop ale na všetko ostatné je tu lightroom.
každý len photoshopuje ale mna z toho ide poraziť, bud mi padne photoshop alebo vdaka nemu celý počítač. Ako nemám až taký črep ale takmer každý druhy krat ked na niečom intenzivne pracujem par hodin ... bum!
GIMP je tiež dosť ťažký na ovládanie.... nechápem ho doteraz, tak fakt neviem, načo mi je potom ten photoshop...
ACDsee je very simpl, mám ho rada neviem, aké úpravy chceš, ale zmenšiť, prefarbiť, kontrast, a x ďalších efektov tam máš, takže myslím, že ti do značnej miery postačí.
photoshop ... ale dobra je aj picasa no nie je taka funkcna ako photosop.. ten pouziva vela fotografov. .. ale musis sa naucit na tom robit... a najdi si na youtube tutoriali na to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale taký jednoduchší a tiež dobrý podľa mňa je paint.NET, tam to mám rýchlo hotové, keď robím len kontrast alebo tak.
PhotoFiltre (zadarmo)
Picnik (zadarmo, niektoré funkcie platené)
Profesionálne:
Adobe Photoshop (platené)
GIMP (zadarmo)
skvelý a pomerne jednoduchý je PhotoFiltre (do verzie 8 je free), tiež Zoner Photo Studio je super a ak sa ti nechce inštalovať, tak skús stránku:
» www.sumopaint.com/app/...
každý len photoshopuje ale mna z toho ide poraziť, bud mi padne photoshop alebo vdaka nemu celý počítač. Ako nemám až taký črep ale takmer každý druhy krat ked na niečom intenzivne pracujem par hodin ... bum!
ACDsee je very simpl, mám ho rada neviem, aké úpravy chceš, ale zmenšiť, prefarbiť, kontrast, a x ďalších efektov tam máš, takže myslím, že ti do značnej miery postačí.