Áno, základná vojenská služba, zbytočne stratený čas, ak si nebol grázel, tak si zažil to najhoršie šikanovanie, čo dokáže mužský mozog vyprodukovať, tak od rovestníkov ako aj od veliteľa. Naozaj to nespraví z chlapca muža, akurát ešte viac dodrbe psychiku tých bojazlivých a poslušných a pohoní ego alfasamcom. Nebol som na vojne, ale mám to zo svedectiev tých, čo boli.
Kazdopadne mna ministerstvo obrany nezaujima. A na to, ze je Nad kokot a Matovicov "podrzcicina" staci len jeho vystupovanie, inteligenciou tiez nesrsi. To je nieco podobne ako tandem Danko-Gajdos
A načo? Stačí, že vieš, ktorá je tá najsamsprávňáckejšia emBASSy a vieš robiť predklon tak, aby tvoja nebíčkopapuľka bola v správnej výške na toto oné a ešte aj čelom vzad predklon, aby tvoja nebíčkoprdelka bola v správnej výške pre drsňákov najsamdrsnejších a ich tvrdé chladné zbrane, ktoré vieš istými fyzikálnymi experimentami dostatočne zahriať a spôsobiť rýchlopaľbu malých nebezpečných nábojíkov.
Ach, Pavol Országh Hviezdoslav, to boli gympľácke časy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nie je to hanba že nebol*
za mňa je toto jeden z ministrov, s ktorým nemám absolútne vôbec žiadny problém
Ach, Pavol Országh Hviezdoslav, to boli gympľácke časy ...
Bežte. Keď sa vám lúbi.