Kamoš pod nami má taký celý byt nikdy by som nepovedala že to môže vyzerať tak super s bielym stropom..dotoho ultra moderný nábytok ...navyše je teter takže s jeho maľbami na stene je to doslova unikát... Dal mi chrobáka do hlavy že spravím aspoň hlavnú stenu v obejvaku... akurát je len otázne kto to potom premaluje späť ak to bude hovadina
U nasich v izbe mam jednu stenu, v strnastich, ked som bola strasne alternativna, hlbava a smutna zo zivota tak mi to prislo mega cool. Teraz to beriem ako sucast toho priestoru a nejak si to tam uz ani neuvedomujem.
čierna farba v celom byte?
no neviem, ale títo ľudia sú zrejme zrelí na psychiatriu...
Čierna farba pohlcuje energiu a vníma sa ako ťažká, spája sa so smrťou, zlom a záhadami. Priveľa čiernej farby pôsobí depresívne, vyvoláva pocit choroby a nevoľnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mám len šedé
este mi nikto nepovedal, ze sa mu to nepaci
no neviem, ale títo ľudia sú zrejme zrelí na psychiatriu...
Čierna farba pohlcuje energiu a vníma sa ako ťažká, spája sa so smrťou, zlom a záhadami. Priveľa čiernej farby pôsobí depresívne, vyvoláva pocit choroby a nevoľnosti.