Som sama už takmer 2 a pol roka a už mi je dosť smutno samej.. Ale ďalší taký rozchod by som už nechcela, keďže to znášam veľmi ťažko, takže sa ani nehrniem do niečoho nového, kým si nebudem istá, že to má naozaj dlhodobý výhľad.. Takže nie, nevedela by som žiť tak dlho bez vzťahu a snáď ani nebudem
No chýba to ,keď nejaký vzťah už mal. Ale proste byť vo vzťahu len preto, že chcem byť vo vzťahu tak to je pčvna.... ak nevieš existovať sám, tak sa treba asi dať trochu dokopy a prestať sa báť samoty. Mimochodom je to možnosť robiť veci, ktoré za iných okolností neurobíš. Spoznávanie nových ľudí, nových záľub nových miest a podobne. Ak teda nesedíš v rohu v izbe a neplačeš že si sám
1. škrtni "by"
2. škrtni "mali by ste iné priority"
3. po modifikácii na základe prvých dvoch bodov je moja odpoveď "mám vyskúšané že áno". A tipujem že aj keby mi kúsok šťastia prebiehajúci pokus pokazil, tak na nejakých 10 rokov ho dotiahnem aj tak
A potom po roku aj tak začne znova.
ale uz som rada ze nie som sama a ani nechcem byt, naucila som sa sama zrejme vsetko co som mala. bolo na case sa pohnut a ucit sa aj od niekoho druheho.
tak..kedysi nie..teraz už som vyše roka bez vzťahu a som s tým celkom vyrovnaná netvrdím, že mi to nechýba, ale nebudem to nasilu vyhľadávať..takže uvidíme ako dlho ešte budem sama
Nuž ja som rok bez normálneho vzťahu. A žijem bez neho, lebo nemám na výber. Keď sa nájde niekto vhodný, tak budem mať vzťah.. Ale nasilu nič sa nedá riešiť, lebo to dopadne zle.
Pre mňa má rovnakú cenu škola a vzťah napr. Mám kamoša ,ktorého kvôli dievcatu (veľa času jej venoval, malo sa ucil) vyhodili zo skoly. V mojom veku (21) je vzťah celkom nestála vec. A je fakt fajn niekoho mat pri sebe, ale školu mám na celý zivot a nikdy nevies kedy ti clovek zo dna na den povie čauky parky. Napr chlapec s kt som chodila a velmi sa nafixovala sa so mnou rozisiel pred skuskovym ..mala som co robit aby som neprenasala ziaden predmet
4 roky slobodny ak nie aj viac uz, kto to ma pocitat clovek by sa mal najprv naucit zit sam zo sebou az potom nahanat vztah, ale kazdemu ine vyhovuje vsetko ma svoje pre aj proti hlavne netreba nic hrotit a neist do vztahu len preto aby som nebol sam je prizemne
Neviem to som už rok bez vážnejšieho vzťahu (také pár týždňové úlety ako vzťahy nepočítam) a cítim sa úplne osamelo a smutne. Mohol by sa už objaviť niekto s kým by to fungovalo
5 rokov som bol vo vztahu a poslednych... asi 3? ani neviem, som sam a neviem si to vynachvalit. nepotrebujem mat partnersky vztah, ak mam vyhovujuce priatelske.
Stotožňujem sa s názorom 1 + mám k tomu taký názor, že načo byť vo vzťahu za každú cenu, ak by to malo dopadnúť shitne ...radšej dobrovoľná samota ako ojebávky a klamanie po celú dobu vo všetkom
Vedel, ale strašne by mi bolo ľúto toho premrhaného času. Vek 15-30 je BEZKONKURENčNE najlepší na zoznamovanie, nikdy sa už nebude zoznámiť také ľahko ako vtedy. Prečo si z toho šasu dobrovoľne ukrajovať?
Doteraz som prezila bez vztahu a tak mi to vyhovuje, nie som zastancom toho, ze si clovek po dovrseni urciteho veku musi/mal by hladat vztah. Uprimne, pokial ma clovek --nast rokov, tak mi to pride skor ako zbytocna komplikacia. Ale ak sa na to clovek citi a je mu lepsie v neustalej spolocnosti dalsieho cloveka, okej, ja vsak nebudem nieco take podstupovat len kvoli tomu, ze sa to odo mna ocakava a mam na to vek.
Ja tak žijem zatiaľ celý život , ale vzhľadom k môjmu veku mám na vzťahy ešte čaaaas , ale inak svoj budúci život si nijako nwm predstaviť s nejakým vážnym vzťahom
Cca 3 roky som bez vzťahu a som s tým šťastná. Som proste typ človeka, čo má rád svoju slobodu. Jasné, že mám iracionálne chvíľky smútku, že všetci okolo mňa niekoho majú a ja som divná. Ale s tým, že vzťahy má neskutočným spôsobom dusia a priťahujú ma v priemere 3 ľudia ročne je to, povedala by som, pre mňa celkom ideálny stav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
teda nie, ze by som neprezila, ale neviem si to predstavit nejako, ja som viac-menej stale vo vztahu s max. 2 mesacnymi prestavkami
venujem sa skole, buducej praci radsej
človek si zvykne
2. škrtni "mali by ste iné priority"
3. po modifikácii na základe prvých dvoch bodov je moja odpoveď "mám vyskúšané že áno". A tipujem že aj keby mi kúsok šťastia prebiehajúci pokus pokazil, tak na nejakých 10 rokov ho dotiahnem aj tak
A potom po roku aj tak začne znova.
ale uz som rada ze nie som sama a ani nechcem byt, naucila som sa sama zrejme vsetko co som mala. bolo na case sa pohnut a ucit sa aj od niekoho druheho.
@17.
Žiť tak dokáže každý. Len tie následky...
Výhodu tu majú kresťania. Tí nikdy nie sú sami ani bez vzťahu.