@8 ja som za to na to teraz prišla bo kocúr zjedol kúsok z koláča čo mama nechala na stole a som chcela vedieť či mu z toho nič nebude lebo to bol s marcipánom a so somarinami...teraz mi je divné načo ho vobec jedol keď mačky necítia sladké..:/
..jj a to že čokoláda je životunebezpečná to viem. To pre dosť veľa zvierat je..
@thrwtchr kakaove maslo neobsahuje teobromin ktory je pre macky (a psy) toxicky. casto kupujem psovi bielu Milku, Studentsku pecat, alebo Fidorku a este mu z toho nebolo zle
A vraj macka ked sa chce podakovat prinesie ti pred dvere mysku, lebo si mysli ze si hladny, kedze ta nevidi nikdy lovit potravu
A tiez macky ked sa optieraju neznamena to ze sa chcu liskat, ale znacia tym ze im patris. Vlastne macka vraj neberie teba ako pana, ale naopak, ona si mysli ze je tu ta hlavna
@bentley psy nesmú jesť hrozno... A to, že psovi nie je z niečoho zle ešte neznamená, že to môže jesť. Naša raz zjedla 250g karamelovej milky a nič jej nebolo ale to predsa neznamená, že jej budem dávať milku furt. Džízs
@sveter s tym hroznom mas pravdu to som ani nevedel teraz som si vygooglil ze mu z toho mozu zlyhat oblicky a ja som mu minule dal cely strapec... ale biela milka by mu skodit nemala...
@v3nty mač má 9 životov.
životunebezpečná som nepoužila. je to pre ne jed, rovnako jako pre psy. ani pes ti z čokolády nezdochne, ale čistiť po ňom riedke sračky z chodníka celý deň asi tiež nebudeš chcieť. nedokážu to stráviť a rozhádže im to metabolizmus dosť.
uau a čo som našou: » www.pbs.org/tesla/ll/story_...
Is nature a gigantic cat? If so, who strokes its back? It can only be God, I concluded. Here I was, only three years old and already philosophizing.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kakaový bôb by si možno dala, ten nie je vôbec sladušký
ľudia, nedávajte zvieratám nič, keď o nich nič neviete, preboha.
..jj a to že čokoláda je životunebezpečná to viem. To pre dosť veľa zvierat je..
ako v zivote by mi nenapadlo davat zvieratam sladke
rovnakoo kŕmenie pečivom voľne žijúce zvieratá, napr. kačky. fagtnechápemtyvogo.
A tiez macky ked sa optieraju neznamena to ze sa chcu liskat, ale znacia tym ze im patris. Vlastne macka vraj neberie teba ako pana, ale naopak, ona si mysli ze je tu ta hlavna
Mimoto - nadedine žije veĺa mačiek a jedna mi zožrela čokoladovu tortu ked som zaspal v bazene a nezdochla.... (ale fakt že čokoladovu)...
životunebezpečná som nepoužila. je to pre ne jed, rovnako jako pre psy. ani pes ti z čokolády nezdochne, ale čistiť po ňom riedke sračky z chodníka celý deň asi tiež nebudeš chcieť. nedokážu to stráviť a rozhádže im to metabolizmus dosť.
možno aj nejaké mačky. ale väčšina, podobne ako väčšina ľudskej populácie, netoleruje laktózu.
» pets.webmd.com/cats/guide/cats...
...
uau a čo som našou:
» www.pbs.org/tesla/ll/story_...
Is nature a gigantic cat? If so, who strokes its back? It can only be God, I concluded. Here I was, only three years old and already philosophizing.